בוקר טובבנות מקסימות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, תהיו אמיתיות,

נכון כשרואים שלוקח לזוג להיכנס להריון, ישר חושבים שהבעיה היא אצל האשה?
    ככה אני הייתי בכל אופן לפני שהתחתנתי ולפני שהתעניינתי בנושא ההריון, רק עכשיו הבנתי שיכולות להיות בעיות גם אצל הגברים.

בכל אופן, בעלי אזר אומץ וסיפר לאמא שלו שהבעיה היא אצלו. הוא אמר שהיא היתה בהלם ולא הגיבה... לא נעים להגיד, אבל ירד ממני עול מסוים. עד עכשיו הרגשתי לחץ מהמשפחה שלו סביב ההריון... המשפחה שלו באמת מקסימה, אבל היו אומרים לנו הרבה פעמים "בקרוב אצלכם" ואני ממש הייתי מתעצבנת מזה, כי הריון זה עניין נשי. אשה שמרגישה שלוקח זמן והיא לא בהריון, מרגישה שמשהו דפוק אצלה. נכון?
    תשועת השם כהרף עין !
3 תגובות
עמוד 1
  • וואי גלי, לא יכלת לכתוב את זה טוב יותר...

זה נכון מאוד, הריון מתרחש אצל האישה, וזה נתפס בעיני כולם כענין נשי גרידא...

חוץ מההרגשה של כולם שזה עניין נשי, אני בתור בנאדם, אישה, קודם כל, מרגישה כנכשלת.. וזו הרגשה נוראית.. שמשהו דפוק אצלי...

פתחת פה תיבת פנדורה...
  • שכל אחד יתעסק בעניניו שלו...תמיד אמרתי את זה,
    ואת המשפט: בקרוב אצלכם,
    צריך להעיף מהלקסיקון...זה כל כך מעצבן....
    גם בנושאי הריון וגם בנושא קניית דירה, וגם בנושא רווקות (כשנורא רוצים להתחתן, ואין אפילו חבר באופק
    [
  • ברור שהבעיה היא של שני בני הזוג, אבל שמעתי על מקרים שבהם החמות מטיחות את האשמה על הכלה!!! (לא תמיד בגלוי, לפעמים בסמוי) ואפילו לא חושדות לרגע שהבעיה היא אצל הבן שלהן.
    זה נשמע נורא ואיום , אבל ככה זה

תשועת השם כהרף עין !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה