בדיקת הריון ביתית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני דיי חדשה כאן וגם בניסיונות להרות.(חודשיים אחרי שלקחתי גלולות).
    המחזור שלי הוא כל 28 יום כאשר בד"כ יום או יומיים לפני מתחילה הפרשה חומה ואז הדימום הרציני. ביום ראשון החלה הפרשה חומה ואמרתי טוב זהו אני לא וצריך שוב לנסות חודש הבא. היום פתאום הפסיקה ההפרשה וגם לא קיבלתי מחזור ..החלטתי הבוקר לעשות בדיקה ביתית של מקלון הזהב שהיא לשלושה ימים לפני האיחור! והתוצאה היתה שלילית אך אם זאת עדיין אין מחזור או סימנים למחזור,בד"כ אני סובלת ממיגרנות,נפיחות,כאבים בבטן וכאבי חזה. מה שכואב לי זה קצת הגב ואי מעט עצבנית יותר. אני יחכה עד סוף השבוע אני חושבת ואז אם לא אקבל אעשה עוד בדיקה אולי.
    האם יכול להיות אתם חושבות שהתוצאה יכולה להשתנות?

אשמח לשמוע מניסיונכם.
11 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל ברוכה הבאה!

יש סיכוי לשינוי. יש סיכוי שאת מבייצת מאוחר
    לי יצא שלילי וחכיתי עוד שבוע ולאחר שלא הגיע עשיתי בדיקת דם ויצא חיובי!!!
    תחכי עוד כמה ימים ותעשי בדיקת דם

בהצלחה

• יכול להיות איחור, וגם יכול להיות הריון צעיר, תחכי עוד כמה ימים אים לא תקבלי תעשי עוד בדיקה.
    בהצלחה
  • תיהיי אופטימית...מחזיקה לך
  • מאד יכול להיות שינוי.
    אני עשיתי בזמן איחור 3 בדיקות ביתיות בהפרש של יום. שלושתם יצאו שליליות (למרות שאחת מהן שבדקתי הרבה אחרי ה-5 דקות שהיה צריך יצאה לא כל כך ברורה) ולכן יום למחרת (היום ה-4 של האיחור) עשיתי בדיקת דם וגם היא יצאה שלילית. המחזור טרם הגיע. אחרי כשבועיים, יומיים לפני שהלכתי לרופא נשים כדי לבדוק מה "לא בסדר" אצלי ביצעתי שוב בדיקה ביתית והיא יצאה חד משמעית חיובית.

שיהיה בהצלחה. תאמיני בעצמך ובתחושות הבטן. אצלי זה עבד!!!
  • בהצלחה
  • בהצלחה!
  • בהתחלה ברוכה הבאה
    []
    []

[]
  • בהצלחה
    " כי ג'ינג'י זה אופי, וג'ינג'י זה טבע, על ראש הג'ינג'י בוער הצבע" !!!
  • יכול להיות שינוי
    כמו שאמרו לך תעשי הבדיקה שוב בבוקר
    אצלי היה גם מצב כזה
    בדיקה שלילית ויומיים אחרי יצא חיובי
    בהצלחה

[url=http://www.mamaibebe.com]
    [url=http://www.mamaibebe.com]
  • שיהיה בהצלחה

• הי
    שכבתי עם בן זוגי לפני הביוץ ובזמן הביוץ וידעתי שזה הביוץ כי קניתי בדיקות ביוץ ורציתי קודם לדעת מה הסיכוי שלי להיכנס להריון
    ואני גם באיחור של יומים היה לי מחזור בפעם האחרונה לפני 32 ימים ועשיתי בדיקת מקלון ויצא שלילי זה יכול להשתנות והחזה שלי נורא כואב והתנפח וכל הזמן יש לי בחילות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה