בדיקת הריון ביתית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני דיי חדשה כאן וגם בניסיונות להרות.(חודשיים אחרי שלקחתי גלולות).
    המחזור שלי הוא כל 28 יום כאשר בד"כ יום או יומיים לפני מתחילה הפרשה חומה ואז הדימום הרציני. ביום ראשון החלה הפרשה חומה ואמרתי טוב זהו אני לא וצריך שוב לנסות חודש הבא. היום פתאום הפסיקה ההפרשה וגם לא קיבלתי מחזור ..החלטתי הבוקר לעשות בדיקה ביתית של מקלון הזהב שהיא לשלושה ימים לפני האיחור! והתוצאה היתה שלילית אך אם זאת עדיין אין מחזור או סימנים למחזור,בד"כ אני סובלת ממיגרנות,נפיחות,כאבים בבטן וכאבי חזה. מה שכואב לי זה קצת הגב ואי מעט עצבנית יותר. אני יחכה עד סוף השבוע אני חושבת ואז אם לא אקבל אעשה עוד בדיקה אולי.
    האם יכול להיות אתם חושבות שהתוצאה יכולה להשתנות?

אשמח לשמוע מניסיונכם.
3 תגובות
עמוד 1
  • אין לדעת הכל יכול להיות תחכי עוד יומיים ואז ותעשי בדיקת דם

בהצלחה

אירית
  • הכל יכול להיות, אם את חושדת...את יכולה לעשות בדיקת דם,
    שם התשובה היא וודאית....
    מאחלת לך המון בהצלחה
    [
  • היי
    ברוכה הבאה לפורום