אין לנו יותר מוצץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמחה לשתף אתכן ששני נגמלה ממוצץ!!
    לצערי לא מרצונה אבל כבר היינו על הגל.... למי שמכן זוכרת היא הייתה חולה כמעט עשרה ימים עם פצעים בפה, מרוב כאבים המסכנה לא יכלה לקחת מוצץ וכך עברו כמה ימים בלי מוצץ ועל מנת להקל על הכאבים והתיסכול של להיות בלי המוצץ קנינו מלא מתנות לכבוד הפרידה מהמוצץ וגזרנו יחד את המוצצים. בינתיים טפו, טפו זה מצליח וגם בגן היא נרדמת בלי. לפעמים מתוך הרגל היא מבקשת או שהיא ממש מחפשת נחמה אבל אני לא מוותרת בקלות מסיחה את דעתי וממשיכה הלאה.. חבל לי אחרי שסבלה כך סתם!
    אז זה ממש כיף
3 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיף לכםםםםםםםםם
    בקרוב אצלנו

• איזה כייף וטוב שניצלת כבר את ההזדמנות , תראי שוד שבויים היא כבר לא תבקש בכלל ותשכח שהייתה עם מוצץ , ותכף תגלי איזה כיף זה לצאת מהביית בלי לקחת 5 מוצצים לייתר ביטחון

• אמא שלי מספרת שהייתי קטנה גם לי עסוק טקס וגזרנו מוצצים הבעייה שהיו לי מלא מוצצים מוחבאים בכל מיני מקומות בבית וכך תמיד הייתי שולפת לי מוצץ חדש - אפרופו 5 מוצצים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה