-
יש לך רצפה כמו שלי? שכל שטות, אפילו טיפה של מים עושה לכלוך?
זה מעצבן חופשייייייייי
המסנג'ר שלי:
[email protected]
-
כנראה שכן... זה אומנם "גרניט פורצלן" אבל בצבע נורא בהיר... אז כל פיפס קטן רואים
-
וואי, בכלל לא נעים ובהחלט מעצבן!
*
-
אוי
-
זה מעצבן? זה שרק שטפת את הבית ואת יושבת ומחכה שהריצפה תיתייבש נכנס מישהו הביתה ולא מוריד נעליים ומשאיר סימנים שחורים על הריצפה...זה מעצבן
-
זה מעעצבן????? זה שאת חוזרת מבלוי בפארק עם הילדים והם נוגעים בכל פינה עעם היידים השחורות שלהם , אז את מקלחת ומשכיבה לישון ובשארית כוחותייך מנקה את הביית, ואז את יושבת ומחכה שהריצפה תתיבש ואז בעעלך נכנס עם חול ובוץ בנעליים כדי למלא דליים כי לשותף שלו נשפך צבע בטנדר , ואחרי שאת צועקת עליו את שוטפת את הביית שוב. ובבוקר את מגלה שהם התיזו לך צב לבן שלא יורד על האוטו . זה מעצבן
-
זה באמת מעצבן אין ספק.
-
זה מעצבן??
שאת שוטפת את כל הבית בשארית כוחותייך בשעה 9 בערב בחודש תשיעי אחרי שכל היום היית לבד עם יותם.. ואז חבר שלך מגיע ב11 בלילה ומוריד נעליים וגרביים (יותר נכון זורק אותם בסלון) ומסתובב בכל הבית ומסתבר שיש לו חול בנעליים כמו לילד שחזר מהגינה
-
חח..
-
אני גרה כעת גם בדירה שכורה כזו..עם גרניט-פורצלן בהיר..
כבר צחקתי עם בעלי שאני צריכה לצבוע לבלונד..
-
יאללה בנות.... תשתפו בעוד דברים מעצבנים
-
מה פתחתן פה מועדון לילה???
[url=http://imikimi00.com/link/link_through/12gMt-12Z?password=n2V6eidpdV]
[url=http://imikimi00.com/link/link_through/12gMt-11j?password=9phVbq167G]
-
חפשי מעצבן .. גם אצלי יש ריצפה גרניט פורצלן בהירה
-
זה מעצבן?
זה שהקטנה שלך כל הלילה מציקה ורוצה ציצי ולא נותנת לך לישון - זה מעצבן!!!!!
זה שאחרי מקלחת הן מחרבנות לך קקה על כל התחת - זה מעצבן!!!!!!
זה שאת באה לנסוע עם הרכב וירדת למטה כבר עם כל הדברים והילדה - ואת צריכה לעלות שוב למעלה לקחת תמפתחות - זה מעצבן!!!!!!!!!
זה שאת שאת עונה פה למישהי הודעה ארוכה ומנומקת - ואח" שוב צריכה לכתוב אותה כי האתר החרא הזה יש לו חיים משלו - זה מעצבן!!!!!!!!!
המסנג'ר שלי:
[email protected]
-
זה מעצבן?????
זה שמחרבנים לך קקה בתוך האמבטיה - זה מעצבן
המסנג'ר שלי:
[email protected]
-
-
זה מעצבן??
אתמול כשלקחתי את נגה לרופא אני עם ילדה בכל יד רצה לאוטו
ואז איזה זקן אחד עוצר אותי. תגידי את יוצאת עם הרכב. אני: כן
הוא: יוי תחכי דקה אני הולך להביא את האוטו שלא יתפסו לי את החניה כן
?!
זה הכי מעצבבבבבבבבבן!
-
-
אני אתמול הייתי צריכה לשטוף 3 פעמים את הבית, וזה מזה מעצבןןןןןןןןןןןן
-
זה מעצבן? זה מעצבן?
זה מעצבן שאת נמצאת בנתיב אחד של פניה שמאלה מחכה כמו ילדה טובה בתור לפנות שמאלה בא אחד מהצד ורוצה להיכנס במקומך וכאשר את לא נותנת לו וצופרת לו הוא עושה לי עם היד כאילו אני משוגעת
-
זה מעצבן? זה מעצבן?
להיות בשמירת הריון ורחוקה מהקטנה...
-
זה מעצבן????? זה מעצבן???????
המרפאה של מכבי בפ"ת באם המושבות (שם מקבלת הרופאה של מאור) - זה מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תמיד, אבל תמיד!!! יש עיכוב של שעה לפחות! והתור...........
ומלא ילדים שמלאים במלא ווירוסים משחקים זה עם זה ואין לך מה לעשות....
במה כבר אפשר להעסיק אותם שעה ויותר???!!!
ואז נכנסת מישהי - "אני כבר הייתי בבוקר ורק צריכה מרשם והפניה"
-
חחחחחחחחחחח
איזה חמודות אתן.
זה מעצבן?
שהכביסה מחכה לקיפול ואין לך זמן לזה?
שהבעלול לא זכר את יום הנישואין- פעם אחרונה שזה יקרה!
שאין 26 שעות ביום.
אוהבת בשמת
-
בעלי מעצבן
-
זה מעצבן?
לצאת מהבית עם הילדים, להעמיס את כולם (טוב כולה 2) על האוטו יחד עם כל הבית, להתיישב ולהניע את הרכב ואז...... אני מגלה ששכחתי את הארנק בבית!!!!
זה מעצבן!!!!
אויי איזה כיף
-
-
זה מעצבן?????
שהילדה שלך נרדמת על הכתף/ידיים/עגלה/אוטו סוף סוף ואת מעבירה אותה למיטה שלה והיא מתעוררת כאילו כלום
המסנג'ר שלי:
[email protected]
-
אורטלי
-
בהחלט מעצבן
-
זה מעצבן????????????
לקבוע תור לפדיקוריסתית להיום שעה 17:00 ולהתקשר לפני חצי שעה כדי לוודא שהכל בסדר ואני באה והיא אומרת לי: "מי את? מתי קבענו? אני לא יכולה ב- 17:00, תבואי מחר"
זה מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
איזה שרשור מעצבן
ישקף אלוקים ממעון קודשו
ויך כל שונאי עמו כהרף עין
הנה ה' קם וניצב על אנך
ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
מילנה מאמי אל תתעצבני..
לא בריא לך
-
זה מעצבן???
כשאת באמצע הופעה בשיא האטרף ואז השותפה שלך מחליטה שיש ריקוד שצריכים לקפוץ בו הרבה ואז המדונה (המיקרופון הזה ששמים על הראש ומחובר למותן)
יוצאת מהמקום ואת מקבלת מזה מכה ולא סתם מכה..גם כל השערות נתלשות לך זה מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ה' ישמור אותך נסיך של אמא!
"נושאת עיניי אליך למרומים..שלח נא ברכתך הו אלוקים..
ברכני ותן לי כוח, לדעת להבליג וגם לסלוח עשה שלעולם לא אפול, לא אמעד ושיותר לא אשאר לבד..."
-
זה מעצבן???????? זה מעצבן?????!!!!!!
כשאת מתעסקת חצי יום עם התקנה של התוכנה החדשה למחשב (חוקית!!! ששילמת עליה הון תועפות!!!) וזה פשוט לא עובד.....
-
-
אח איך אני אוהבת שרשורים כאלה....
[]
-
זהר
מתכונים זה אני ...
http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL **
**
**
-
זה מעצבן?????
שאת באה לקחת את שנהב מהגן והיא לא רוצה לבוא ואת ממהרת ואומרת לה בואי אני ממהרת היא הולכת לגננת ואומרת לה " אמא מעצבנת אותי "
מתכונים זה אני ...
http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL **
**
**
-
זה מעצבן???
את משאירה את הבעל קצת חולה בבית ושמה מכונת כביסה ומתקשרת להזכיר שישים במייבש- חוזרת הבייתה אחרי יום עבודה ומגלה שהוד מעלתו "שכח" ואז את מגלה שכל הבית נשאר אותו דבר כמו שהשארת בלילה רק שעל השולחן בסלון יש עטיפה של קרמבו , בקבוק שתיה ריק , פירורי שומשום מלחמניות שהוא אכל, מלא נייר שהוא קינח את האף (הרי הוא חולה) ואיך שאת נכנסת עם 2 הזאטוטים הבייתה הילד הגדול הגאון שלי פשוט שופך את הכוס מיץ על השולחן ועם הידיים משחק - משפריץ לכל כיוון ואז לוקח את הניירות לאף שהיו על השולחן ממקודם ומורח אותם על המיץ וזורק לרצפה
אבל בקטנה - הרי יש את אנוכי שתנקה, תרים, תשטוף וכו'...