שיווה יקרה שלי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא שמעתי ממך.. נעלמת קצת...
    הכל טוב יקירה?! עשית בדיקת דם?

איך את מרגישה?
    אני מקווה שאת לא עצובה, ושאת מרימה את הראש קדימה...

צריך הרבה אמונה... אמונה... אמונה!

הכל זה זה מריבונו של עולם! והוא עושה הכל לטובתינו! הכל גם אם קשה לנו לראות את זה...

אני יודעת שהמלים האלה ובמיוחד הניסון הזה שאת עומדת בו הוא קשה.. אבל את תצלחי אותו!

ריבונו של עולם אוהב אותך!, כל כך אוהב אותך! אם רק היינו יודעים כמה השם אוהב אותנו... היינו שמחים ורוקדים 120 שנה!

שולחת לך חיבוקים ונשיקות
    ואת כל האהבה שבעולם!
5 תגובות
עמוד 1
  • היי אישה יקרה
    לא שמעת ממני? הבוקר שלחתי לך מייל ויש בו הרבה "ממני", את מוזמנת לקרוא אותו כשיהיו לך כמה שעות פנויות .
    לפני כמה דקות התקשרה אלי האחות מבריאות האישה, וכן, עכשיו זה רשמי, אם זה מרגיש כמו מחזור ונראה כמו מחזור סביר להניח שהריון לא ייצא מזה, היא ביקשה שאהיה זמינה עד 4 והיא תחזור אלי עם הוראות חדשות, אז אני ממתינה, למרות שהיא בטח תתקשר אלי בדיוק כשאהיה בנהיגה או אצל הרופא עם הגמד הקודח.
    את יודעת אמונה ותקווה הם מילים שאני תמיד כותבת כאן לבנות ברגעים קשים, אבל פתאום שאני בצד השני זה נשמע כמו סיסמא ריקה מתוכן, אני יודעת שרק המצב הרוח הרע שלי מדבר עכשיו, ועדיין....
    אני מאמינה שנהיה בהריון, גם את גמאני, כולנו, ולראיה השרשור הקודם (של נוני) שאני אישית "הכרתי" מזמן כשהגמד עוד היה בנסיונות , וברור לי שזה רק ענין של זמן, אבל בנקודות מסוימות (כמו היום למשל), הזמן הזה מרגיש נצח אינסופי, ואני משלימה עם העובדה שהתל"מ (15 בנובמבר) יגיע ואני עדיין לא אהיה בהריון שוב, אבל שיט, זה כל כך קשה.
    אני אוהבת אותך ים ומודה לאל על עצם קיומך בחיי.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • תתביישו לכן שתיכן - גרמתן לי לבכות...

החודש ב"ה אני בהריון!
  • מתוקה שלי, אין לי הרבה מה לומר
    הכל כבר אמרו לך ואת מה שלא את יודעת בעצמך
    אני רק יכולה לחבק אותך המון

ולעודד אותך - זה יגיע בקרוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!

• אהובות שלי
    אתן מהממות, אחת אחת , איך העולם היה נראה בלעדיכן?
    חזרתי לעדכן והפעם חדשות טובות, אני שמחה לבשר שמחר אני חוזרת לנוהל החביב עלי ולחומר החביב על הביציות שלי, הפוריגון! ממחר בשבע וחצי כל ערב פגישה משולשת המקרר, המזרקים והבטן שלי. והפעם בתוכנית להיכנס להריון ולא רק להיראות כמו ב....
    אני מרגישה יותר טוב. שומעים? זה הרבה בזכותכן.
    נפלאות שלי הלוואי וכולכן תקבלו את מה שמגיע לכן.בהקדם.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • בטח ששומעים שאת יותר טוב!!!
    ועוד מעט יראו גם בטן עגלגלה ומהממת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מחזיקה לך חזק

החודש ב"ה אני בהריון!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה