היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חברה שלי עושה בעום כמה ימים יום הולדת במסעדה. העניין הוא שהמנות מוזמנות מראש, כמו באירוע, רק שזה יום הולדת. יהיו בערך 20 אנשים, אולי פחות. איזה סכום מביאים לדבר כזה? אין לי שום כוונה לתת סכומים כמו שנותנים בחתונה, ראבאק, זה רק יום הולדת, וזה מביא אותנו למצב שאנחנו נאלצים להוציא סכום גבוהה יותר ממה שתכננו. אם לא הארוע הייתי קונה לה מתנה ב100 ש"ח נגיד. אבל זה מעט מדי להביא למסעדה, נכון? אמא של לינוי [[[
24 תגובות
עמוד 1
לדעתי תתקשרי למיסעדה ותבררי מה המחיר וככה פחות או יותר תידעי... מצד שני זה רק יום הולדת ובעיה שלה שהיא עושה במיסעדה זה ממש נזק לכיס.. אני הייתי נותנת 100 כמו שתיכננת מלכתחילה
זה הבאסה בימי הולדת כאלה
כעיקרון ... את לא אשמה שהיא עושה במסעדה והזמינה מראש....
את לא חייבת לשלם לה על המנה פה
אני היתי קונה מתנה יפה ומביאה לה..... --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
לחלק ממסעדות יש אתר אינטרנט . מסתקלים על המנות העיקריות +50 % . ככה מחשבים בערך כולל שתיה . אני מדברת בטור אחד שיש לי נגיע בעסקים אלו . http://www.holdthatpic.com/
אני גם חשבתי על רעיון להתקשר למסעדה לברר כמה עולה מנה, אבל הם סירבו לתת לי את המחיר [[[
אני הייתי מביאה מתנה יפה... זה לא חתונה....[/ יום נפלא לכולן... בואי תראי איך גם את יכולה לעבוד מהבית כמוני... www.myagelworld.com/info
tiki, מה הכוונה 50%+ באתרים הם נותנים את מחיר המנה ואני צריכה להוסיף עוד 50%? אמא של לינוי [[[
אני הייתי נותנת מתנה בעיה שלה שהחליטה לעשות את היומולדת במסעדה
אני באופן אישי לא אוהבת לתת כסף בתור מתנה ליום הולדת, אז הייתי קונה לה מתנה עם פתק החלפה ושתעשה עם זה מה שהיא רוצה
אני הייתי קונה מתנה
היום מנה ממוצעת במקום טוב עולה בין 60-120. אני הייתי קונה מתנה. זו לא חתונה ברית/ה ... היא רוצה את כל הבלאגן מחוץ לבית וזה סבבה.. אבל את לא אמורה לשלם על המנה לדעתי. גם כשאת תלכי אליה הביתה את לא תשלמי על העוגה והחטיפים או ארוחה שהיא מגישה... http://www.2bhorim.co.il/forum/index.php
בגדול, לדעתי תעשי חשבון...אם הולכים יחד על בעליך נכון? אם היתם יוצאים לבד למסעדה..כמה היתם משאירים? (לא לפלאפל בפיתה כמובן
בעיה שלה שהחליטה לעשות יום הולדת במיסעדה .... איך אני לא אוהבת שמאלצים את האנשים להוציא סכומיי כסף גם ככה המצב לא אצל כולם טוב ! אם יש לה כסף מיותר סבבה .
לפי דעתי בין 150 -200 ש"ח אם זה בכסף או שאת יכולה לקנות מתנה בסכום הזה
אז אני אביא 150 ש"ח וזהו. אני מניחה שזה ייראה סביר, ויש סיכוי טוב שיכסה את שני המנות. אני גם בעד מתנה, אבל היא רמזה שעדיפות לכסף. היא כל הזמן שוכחת שאנחנו כבר לא רווקות, בלי ילדים, משכנתא והוצאות נלוות. יש לה נטייה לקנות מתנות יקרות וזה מיותר ומעמיד אותי, תמיד, במצב לא נעים. אם היא קנתה לי עגילים ושרשרת מכסף ממגנוליה אז גם אני חייבת להוציא את אותו הסכום, כי לא נעים (ואין לה כסף, היא בתהליך גירושים, עם 2 ילדים, עם מינוס מפה עד להודעה חדשה.... בחיי שאני לא מבינה את השטויות האלה).
אני הייתי קונה לה מתנה בסכום שהחלטתי וזהו. זה לא אירוע כמו חתונה, ברית או בר מצווה שעושים באולם. אני מאמינה שהיא לקחה בחשבון שהיא תקבל גם מתנות ולא רק כסף.
אני הייתי נותת בין 200-250 ש"ח ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
כבר עשיתי כמה פעמים ארועים במסעדות, ובחיים לא "כפיתי" את המנות על אנשים