שיווה שאלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • את בעצם ישר מתחילה טיפול נוסף? את לא מחכה חודש נוסף לפני תחילת הטיפול?
    אמונה אמונה אמונה
6 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה
    ראיתי את השרשור הקודם שלך, קבלי חיבוק חזק אהובתי, כמו ששמת לב אנחנו ביחד...
    ולשאלתך כן, עשיתי בדיקת הריון, פרוגסטרון ואסטרדיול, לפי כל המדדים אני יכול להתחיל טיפול נוסף מיד, קרי להזריק מחר ביום השלישי למחזור.
    אהובתי תתעודדי יהיה טוב.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • הרופא שלי רוצה שאני אחכה חודש...אני גם לא אספיק לארגן את ההתחייבות לתרופות כל כך מהר.
    כמו שזה נראה ברגעים אלו ממש המחזור הגיע, עשיתי בדיקת דם היום רק כדי להיות בטוחה שזה מחזור ולא הריון אבל באמת, זה רק בשביל הפרוטוקול.(תרתי משמע...בדיחות של מי שעוברת טיפולי פוריות)
    אני מתלבטת האם להתעקש להפגש איתו, למרות שגם אם הוא ייתן לי פרוטוקול אני לא אספיק עם ההתחייבות מול הקופה.
    איך את עושה את זה...?

כל כך מבאס אותי, אני גם לא יודעת האם להתעקש כבר לעבור להפריות או עוד סיבוב, אולי זה סתם וכדי לי להתעקש לעבור להפריות...?
    אין לנו בעיה מובהקת בגללה אני לא בהריון, בשנה וחצי האחרונות היית כבר שלוש פעמים בהריון שנפל ממש בהתחלה, אני מבינה שזה סימן טוב ובכל זאת אולי אני צריכה כבר לעשות הפריה וזהו...?
    אני עכשיו כבר לא כל כך מפחדת כמו בהתחלה שעוד לא הבנתי כלום, כבר הזרקתי לעצמי הורמנים...ושרדתי.

מה את אומרת? אומרות...?

אמונה אמונה אמונה
  • היי מותק
    כמה שאלות לפני שאוכל לתת לך תשובות-
    1. 3 הפלות רצופות מחייבות בירור, אחד מהדברים שצריך לבדוק הוא קרישיות יתר, ערכת בירור מתאים מדוע התרחשו ההפלות?
    2. איך נקלטת להריון בפעמים הקודמות? 3 הריונות בשנה וחצי מעידים על כך שאת פוריה , לא הייתי משנה את צורת הטיפול, אלא מבררת את הסיבה להפלות, הבעיה שלך היא לא הכניסה להריון אלא השלב אחריו
    3. באיזה קופ"ח את מטופלת? למה את צריכה להביא התחייבות מהקופה? אני מעולם לא הבאתי התחייבות לטיפול. אני במכבי מטופלת במרכז בריאות האישה, בפעם הראשונה הבאתי לרופא הפניה מרופאת אנשים בו נכתב שיש לי שחלות פולציסטיות, וזהו, היום שנתיים אחרי הלידה חזרתי לאותו רופא, ההיסטוריה מתועדת ולא הייתי צריכה להביא שוב שום דבר.
    4. דבר אחרון על סמך מה הוא החליט שעליך להמתין חודש עשית בדיקות דם ואוטלטרסאונד או בגלל שאין לך אישורים מתאימים?
    תעני לי ואני בשמחה אומר לך מה דעתי.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • שיווה את כזאת בחורה רצינית ואחראית, תמיד מתייחסת לפרטים הקטנים ביותר..

לגביי השאלות שלך:
    1. לגביי ההפלות - הפלה ראשונה - לא ברורה, בדיקה ביתית הראתה תשובה חיובית, עשיתי בדיקות דם/שתן/אולטראסאונד יצאו כולן שליליות כך שלא ברור מה היה...הפלה שניה - לפני כשנה, עוד לפני תחילת הטיפולים ובתחילת הניסיונות קיבלתי תשובה חיובית עם הערכים בטא 300, מספר ימים לאחר מכן היה לי דימום אני מניחה שזה היה ממש בהתחלה. הפלה שלישית - לפני כחודשיים בערך קיבלתי בטא 13 לאחר טיפול עם איקקלומין הבטא ירדה, כך שלמעשה אולי אני מגזימה שאני אומרת שלוש הפלות, כי זה בעצם היה בשלבים מאוד מאוד מוקדמים. כל הבדיקות שעשיתי תקינות (הורמונלי, צילום רחם, בדיקת זרע)
    2. אני מטופלת של דר' ישי כך שהוא מוציא לי בקשה לתרופה ואני מוציאה התחייבות מהקופה על מנת לקנות את התרופות באופן מסובסד.
    3. דר' ישי אומר שהוא לא בעד לעשות טיפול הורמונלי חודש אחרי חודש מחשש לציסטות, מחשש להדבקויות...
    4. שבוע הבא יש לי פגישה איתו, ובה נדבר על המשך, הוא אומר שלא מאשרים לעבור להפריות, רק אחרי לפחות שלושה טיפולים הורמונלים.
    חודש הבא נעשה מעקב זקיקים והזרעה רגילה, הוא בעד שהגוף ינוח ושאני לא אהיה עצובה.

אשמח לשמוע את דעתך.

אמונה אמונה אמונה
  • היי מותק
    טוב אז ככה, כל הבדיקות שעשיתם תקינות, והיית פעמיים בהריון בוודאות, אז לא הייתי ממהרת לעלות כיתה לאי וי אפ, מדובר בפרוצדורה קצת יותר מורכבת מהזרעות, בד"כ המינון של התרופות שניתן לך גבוה יותר כדי להשיג מקסימום תגובה (כמות גבוהה של ביציות), השאיבה מתבצעת בהרדמה, זה ממש לא מסובך אבל אם אפשר להימנע מזה למה לא?
    אני אישית ממשיכה עם הפרוטקול חודש נוסף אבל זה מאחר ובבדיקות הדם האסטרודיול היה פחות מ -200 מה שאומר שהמחזור ניקה את הגוף, אני יודעת שלעיתים נוצרות ציסטות שמפריעות לטיפול ואז יש צורך לקחת גלולות נגד הריון כדי להיפטר מהן, אני מניחה שהרופא שלך פשוט רוצה להימנע מכל מה שעלול להפריע.
    מאחר וספירת הזרע תקינה הייתי מבקשת מהרופא מעקב זקיקים על בסיס טבעי, כך תוכלי לעקוב אחרי הביוץ ולדעת מתי כדאי לקיים יחסים, ללא טיפול הורמונלי, כך לא תפספסי את החודש, ומי יודע אולי תקלטי...(וזה קורה לא פעם שנקלטים דווקא בין טיפולים).
    עדיין לא הבנתי את הפרוצדורה של ההתחייבות, את לא יכולה לגשת עם מרשם לבית מרקחת ולקנות את התרופות את חייבת להביא אישור כלשהו?
    שבת שלום מותק

• שיווה יקרה,
    החודש אנחנו נעשה מעקב זקיקים והזרעה ללא התערבות תרופתית כלשהי.
    לבית מרקחת אני הולכת עם ההתחייבות שהוצאתי מהקופה וקונה את התרופות.

תודה לך על ההתייחסות ושבת שלום

אמונה אמונה אמונה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה