חייבת לשתף, כנסו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    רציתי לספר לכם שבעלי חמוד מצא חתול קטן (בן כשבועיים), והביא אותו הביתה. גוש פרווה הקטן הזה כבש את לבינו, הוא עוד לא יודע ללכת, בקושי מחזיק את הראש וכמובן לא יודע לאכול... אנחנו מטפלים בו 24 שעות ביממה, ממש כמו תינוק קטן!!!!!!!!!!
    אז נכון, אני עדיין לא בהריון, אבל ההרגשה שהפכתי להיות אמא במשרה מלאה
3 תגובות
עמוד 1
  • כמו שהבטחתי, מנסה לעלות תמנה

• חייבת להגיב..עברתי הפלה קשה לפני כשנה-וחצי בעיקבות פיגוע,שרק הלכה והסתבכה לטיפולים וכו' וכו'...

ביקשתי מייד אחרי ההפלה מבעלי,שאני רוצה תינוקת-קטנה,בובה,לחדש את תחושת-המלאות בבטן, כי הריקנות הייתה קשה...
    הבובה,זוהי כלבתי האהובה, בובתית,קטנה,שניתן לערסל,לחבק..להיצמד,לפנק..
    אין ספק,שהיא הייתה יותר טובה לי אישית מדיבורים עם פסיכולוג..המגע איתה..
    שלא לדבר על בעלי,שהכי קשור אליה...
    ברוך-השם, זכינו להיות שוב בהיריון (בניגוד לתחזיותיהם הקודרות של הרופאים):
    כי ניסינו לחזק את הטיבעי כמה שיותר: אמונה בבורא-עולם, יש לנו בובה לפנק, תזונה,ספורט,חליטות-תה מדהימות מצפת..נכנסנו בבית עם כל הסידורים...
    בקיצור לנו זה מאוד תרם לזוגיות,לפוריות ובע"ה עם התינוק בהמשך,היא תהיה האחות-הגדולה שלו...אין כמו לגדל חיית-מחמד עם ילדים...
  • שלום לכן!

אני בהחלט מסכימה איתכן לגבי אימוץ חיית מחמד!!!
    אני אישית, גדלתי אם חתולים, אפילו שניים, אי אפשר לתאר במילים כמה שזה מרגיע וכמובן כייף לחזור הביתה שהם מחכים לי עם זנב למעלה!!!

להזכירכן שאני 5 חודשים מנסה להיקלט (לקחתי 5 שנים גלולות), בינתיים אני מטפלת ב 2 חתולים שלי, אמא ובן, ובזכותם אני משתדלת בכלל לא להיות שקועה במחשבות לגבי מתי זה יקרה כבר????!!!!!

ממליצה באהבה ובחום לאמץ חיית מחמד כלשהו!!!
    וכמובן שבקרוב מאוד כולנו נעדכן לגבי בשורה משמחת!

אלונוש.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה