כמה שאלות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב, ד"ר ישי
    ברצוני לשאול אותך מספר שאלות, לאחרונה ובטח בגלל מזג אוויר נוראי אני מרגישה פשוט איום ונורא, יש לי נזלת חזקה ואני מתעטשת המון פעמים ביום לאחרונה הופיע שיעול קל, אני מטפטפת מי מלח,מי ים לאף , יש לציין שאני אלרגית ואסמטית.. השאלה היא האם הדברים הללו יכולים באיזשהו אופן להזיק לתינוקת, אני בשבוע 19 ו-6 ימים , מחר שבוע 20.. האם יש דרך להקל על הרגשתי? אני מודאגת מהסיבה כי אני כבר לא יודעת אם הנזלת והשיעול יכול להפוך מאלרגי לצינון.. האם ישנם עוד דרכים להקל על הרגשתי בהריון והאם כל זה יכול איכשהו להזיק לתינוקת?

שאלה נוספת בנוגע לתנועות העובר, לפני שבוע בערך הרגשתי לראשונה כמה תנועות מאוד חלשות ולעים רחוקות... עכשיו ישנם מצבים שאני כלל לא מרגישה אותה ולפעמים ממש חלש אבל ממש חלש האם זה בסדר בשבוע 20? התנועות היו אמורות להתחזק בשבוע הזה או וזה סביר שזה נשאר חלש כמו שהיה, לפעמים הרגשה שאני לא מרגישה אותה לגמרי חצי יום עד יום שלם, זה בסדר? אולי יש צורך לציין שאני בחורה מאוד מלאה האם זו יכולה להיות גם סיבה?

תודה רבה רבה רבה רבה וערב טוב
    [url=http://pregnancy.org.ua/]
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    צינון רגיל אינו מזיק לעובר. רצוי מאד להוריד חום , אם יש , בצורה די אגרסיבית ולשתות הרבה
    זה השלב שבו את צריכה רק להתחיל להרגיש את העובר. התנועות מאד חלשות והתחושות שאת מתארת מאד סבירות ומתאימות.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה