מחר אני באסף הרופא בבוקר לאולטרסאונד זקיקים ובדיקת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דםמעניין מתי תהיה ההזרעה -זו הראשונה שלנו ואני מאוד מאוד מתרגשת...
9 תגובות
עמוד 1
  • המון המון בהצלחה, זה רגע אחד ואת אחרי....

אמונה אמונה אמונה
  • בהצלחה!!!!!!!!
    החודש ב"ה אני בהריון!
  • איך היה?
    מה התוצאות?
  • הרופא לא אמר כלום חוץ מלחזור ביום שני -היום הוא היום ה11 למחזור שלי -ברור שלא היה כלום לא ?כשאחזור ביום רביעי זה יהיה היום ה14 ואז אולי נראה משהו -העיקר שלא התגלו ציסטות פשוט לקחתי איקקלומין וקצת פחדתי מזה .
  • מה זאת אומרת לא היה כלום?!
    ברור שהיה משהו....מה הגודל של הזקיקים? לפי זה יודעים אם הביוץ קרוב,
    לפי מה הוא החליט שתבואי רק ביום שני?

בהצלחה !!!!
  • אין לי מושג איזה מעצבן שלא שאלתי הוא פשוט היה נראה לחוץ והפגין את זה כל הזמן ....ואני נלחצתי גם.
  • באולטראסאונד הוא יכול לראות את גודל הזקיקים ואת עובי הרירית, ואז במעקב לראות את ההתפתחות שלהם.
    צוצה כנראה בגלל שזה פעם ראשונה (מאחלת לך גם אחרונה) ושהוא היה מאוד מאוד לא נחמד אז לא שאלת אני מאוד מבינה את זה.
    אבל ביום שני שאת הולכת גם אם את נופלת על אותו "רופא חביב" תקחי נשימה ותשאלי מה גודל הזקיק ומה עובי הרירית שתדעי...ככה תוכלי לדעת גם את האם ההזרעה מתקרבת וזה יוריד לחץ.
    זה תהליך שאת עוברת, נפשך וגופך את חייבת לשאול, ולדעת.

מאחלת לך המון בהצלחה ותעדכני אותנו מה קורה...

אמונה אמונה אמונה
  • בהחלט אשאל ביום שני -כבר לא אהיה כל כך בהלם.תודה ....
  • יהיה בסדר! תמיד הפעם הראשונה מלחיצה ולא ברורה....
    זה עובר!!!
    בהצלחה !!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה