שיווה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מלכה שלי,
    כבר כמה ימים שאני קוראת פה בפורום ולא יכולה להגיב בגלל עומס וחוסר זמן.
    נסיכה, עברת רכבת הרים ריגשית בימים האחרונים, צפייה להריון, אכזבה ותקווה לקראת טיפול חדש.
    כולנו שואבות כוחות מהעצמה והחוזק שלך, ואין לי ספק שבקרוב תתבשרי בבשורה המיוחלת.
    אם אנחנו במבחן הרי שאת עוברת אותו, את פשוט מדהימה אותי כל כך!
    מתוך הכאב שלך עונה פה לכולם, עוזרת, מנחמת, ומחזקת.
    אז הפעם אני רוצה קצת לנחם אותך,
    הבעיה שלך יחסית פשוטה וכבר היית בהריון בעבר, את עוברת את הטיפול שהביא לך את האוצר שלך בפעם הקודמת, כך שזה רק עניין של זמן, ולא הרבה זמן אם תשאלי אותי.
    אז אמיצה, קחי נשימה, תזריקי פיוריגון, והפעם אני מאחלת לך להתנפח מהסיבות הנכונות.
    אוהבת
    כיופית
2 תגובות
עמוד 1
  • כיופית מקסימה, אני איתך בכל מילה ובינהן ..
    שיווה - אני בטוחה שבקרוב תהיי ההריונית שתגיד לכולנו ש"אפילו לי זה קרה" - את כנראה צריכה באמת לעבור את זה כדי שתוכלי להגיד לנו את זה , אני צוחקת כמובן. נסי לראות הכל כחיובי , בינתיים הבת שלך היא הנסיכה היחידה בבית - זה לא לנצח - תני לה להנות מזה
    יהיה מצויין בחודש הבא! אנחנו איתך!
  • מקסימות שלי
    אתן נפלאות כל כך וברור שאני אהיה בהריון, אבל יקרות שלי אני לא זזה בלעדיכן, אז קדימה קדימה קדימה כולן לעשות מה שצריך, מתי שצריך, איפה שצריך כדי שנמשיך הלאה עגולות ומרוצות מעצמנו, מקטרות על בחילות, עייפות וכל השאר.
    שתהיה לנו שבת של שקט שלווה ושלום.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה