בנות אשמח אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. לגבי גמילה מטיטול - אני יודעת שנורא מוקדם לשאול אבל אני די סקרנית, בעיקר לאמהות לילדים שנולדו בקיץ (להב נולדה ביולי). מתי גמלתן אותם? באיזה גיל, באיזה חודש/תקופה בשנה? אני יודעת שבמעונות בדרך כלל עושים גמילה מרוכזת בסביבות מרץ אפריל (ככה שרוב הילדים חוזרים מפסח גמולים). אבל אם אני אעשה פסח הזה זה מוקדם מדי ופסח הבא נראה לי ממש מאוחר
    [url=http://imikimi00.com/link/link_through/BH4x-10u]

[url=http://imikimi01.com/link/link_through/BH4x-10v]
13 תגובות
עמוד 1
  • לגבי הגמילה אין חוקים בזה

תזרמי איתה ... זה מה שחשוב

אם פסח נראה לך מוקדם מידי אז יש את יולי אוגוסט

שככה את יכולה לגמול אותה באוגוסט

וגם אם תגמילי אותה בגיל שנתיים וחצי זה לא נורא כל כך ... ההפך ככל שהם בשלים יותר הגמילה הרבה אבל הרבה יותר קלה

את תראי שברגע שהיא תיהיה מוכנה לגמילה זה יבוא ממנה
    אצלנו גם הגמילה באה משחר והלך מעולה... היו כמה פמעים של נסיגה אבל בגדול הגימלה מעולה

לגבי שוקולית אני נותנת לו לשתות שוקו .. גם בגן הוא שותה שוקו..... נותנים להם

אין בעיה לתת להם שוקו רגיל השוקו של המטרנה הוא במקום התחליף רשום שנתיים וחצי בגלל שלא יתנו אותו ביחד עם המטרנה הוא כבר בא עם כל הויטמנים ומה שהילד צריך... אצלנו שחר לא אהב את זה.

---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • את אור גמלתי בגיל שנה ו10 חודשים.
    את עדן בגיל שנה ו7 חודשים כבר הייתה גמולה גם בלילה
  • 1.תראי מאמי גם אני מאוד רוצה לגמול את הבן שלי ורציתי עכשיו לפני החורף כי בקיץ הוא כבר שנתיים ומשהו קראתי המון באניטרנת על גמילה מטיטול
    וכולם אומרים שגמילה מטיטול אין לו זמן קיץ או חורף זה תלוי בילד אם הילד מוכן לגמילה זה לוקח כמה ימים וזהו ללא קשר למעון / גן זה תלוי בגוף של הילד

2. אני נגד שוקו / סוכר עם חלב
    הבן שלי לוקח חלב רגיל מגיל 11 חודשים ( גם לוקח סימילאק כשמתעורר בלילה יותר קל
    []
    []

[]
  • 1. אף פעם לא שמעתי על "גמילה מרוכזת" בגן

• אני גמלתי את סטפי לפני חודש בערך. בחודשי הקיץ זה הכי טוב.
    גם אני לא שמעתי על גמילה מרוכזת...
    כשכר לובשים בגדים קצרים תנסי, ככה יותר קל להחליף בגדים כשהם מפספסים וגם יותר בטוח שהם לא יצטננו חלילה.

אני לא מביאה לה שוקו- המרכיב הראשי הוא סוכר...
    אולי עד עכשיו היא שתתה פעמיים שוקו....
    לדעתי מיותר, תתני לה חלב נקי, הרבה יותר טוב!

*

• אין גיל לגמילה. זה בשלות ומוכנות של הילד בלבד. גומלים בתקופה הזאת כי זה סוף החורף ובחורף קצת פחות "נוח" לגמול כי קר. אני חושבת שאין לך מה לחשוב על זה כרגע. יש ילדים שגם בגיל שלש וחצי לא מוכנים. הכי חשוב בקטע הזה זה לא להאיץ בילד אחרת גם הילד וגם ההורים סובלים.

גיסתי גם נותנת לילד שלה שוקולית של עלית. לפי דעתי זה לא בריא
  • מאימהות שדיברתי איתן הבנתי שצריך לזרום עם הילד ולחכות שהוא מתחיל להגיד "פיפי" ו"קקי" ואז לקנות סיר או מושב לשירותים ולהתחיל להראות לו איך עושים צרכים בלי טיטול.
  • אור התחילה עכשיו לשתות שוקו.

לגבי הגמילה - זה צריך לבוא מהילד - אין לזה תקופה מוגדרת. אצלי אור מבקשת מדי פעם לשירותים - אבל עדיין לא נגמלה. כל אחד בקצב שלו
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • לגבי גמילה - הכי טוב שזה יבוא ממנה , כשהיא תיהיה מוכנה זה ילך כ"כ
    בקלות.
    לגבי שוקו - גאיה מאוד אוהבת , שוקולית לא ניסיתי לתת לה.

[]
    []
  • מוזר שלא שמעתן לגבי גמילה מרוכזת - אצלנו זה נורא נפוץ, ומהרבה חברות שמעתי על זה. לקראת אפריל לוקחים את הילדים שכבר מוכנים בגיל ובנפש ועושים להם גמילה דרך המעון. זה כל כך מקל ועוזר.
    לגבי השוקו - שלא תבינו לא נכון אני שואלת באופן כללי מדי פעם, לא כל הזמן כל יום
    [url=http://imikimi00.com/link/link_through/BH4x-10u]

[url=http://imikimi01.com/link/link_through/BH4x-10v]
  • גם לליאור וגם לטל יש קבוצת גמילה בגן/היתה ...
    לוקחים כמה ילדוד'ס שמוכנים לכך וגומלים קבוצתית.
    ליאור נולד חורף טל שיא הקיץ..אין כאן חוקים.
    אפשר לגמול בחורף ובקיץ..
    כשילד מוכן ויודע שעומד לצאת לו קקי/פיפי והוא מודיע על כך לפנמי מעשה
    סימן שהוא מוכן.

שוקולית..הייתי מחכה לשנתיים או לפחות שנה וחצי..
  • בקשר לשוקו של מטרנה הייתי באחת הכנסים לאחרונה ושאלתי אותם למה באמת מגיל שנתיים וחצי רציתי לתת לליאן לטעום.. והם אמרו לי שבתור חברה הם לא יכולים לרשום לפני בגלל החשיפה לקקאו אבל אם כבר ילדים נחשפו לקקאו אז עדיף לשוקו שלהם...
  • לגבי גמילה-יש גמילה מרוכזת בגנים. לפחות אצלינו. גיל הגמילה נע בין 1.10 אצל בנות ל2+ ובנים מגיל 2 ואילך.
    אומרים שבנות יותר מוכנות לגמילה מאשר בנים אבל שוב, כל ילד והמוכנות שלו.
    אם תהליך הגמילה עובר בשיתוף טוב בגן ובבית, זה לוקח את החודש גג. כולל לילה.
    לגבי שוקולית-זיוי שתה רק מגיל שנתיים וגם לא הייתי מרוצה מהמצב...סתם מתוק וסותם את התאבון..

כשלהב תגיע ל1.10 נדבר על הגמילה :)

[/
    בולבולון שלישי בדרך!!!
    אז שיהיה המשך קל ותקין ויסתיים לא לפני ה14.12 בלידה קלילה!!!! בעזרת ה'!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה