הייתי היום באסף הרופא-איזה גועל של יחס היה .... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עשיתי בדיקת דם ואולטרסאונד זקיקים ....הרופא הכאיב לי כל כך בבדיקת דם ובמקום לקרוא מהתיק שאל אותי מליון שאלות לא רלוונטיות בנוסף שאל אותי אם אני עושה הזרעה מתרומת זרע !!!!!הלו.....כתוב בתיק שלי שאני עושה הזרעה מבן זוגי -ממש התאכזבתי היום אני אמורה לחזור לשם ביום שני וזה מבאס אותי אם אלו יהיו אותם הרופאים.
4 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    צודקת לפעמים רופא אנטיפת יכול להרוס את המצב הרוח, אבל תנשמי עמוק ותדמייני את התינוק שלכם, תראי איך תמצאי בעצמך כח לעוד בדיקה ועוד אולטרסאונד-כמה שצריך.
    אני מניחה שמצאו לך זקיקים קטנים ולכן ביקשו ממך לבוא ביום שני, אז יש לך זמן להתאושש עד הפעם הבאה, בתקווה שתהיה לך חוויה מתקנת.
    שבת שלום

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • אני גם מטופלת שם ודווקא יש שם רופאים ממש מקסימים

מי זה הרופא ששאל אותך ?

יש אחד שאני ממש לא אוהבת מעניין אם זה הוא !!!
  • זאת סה"כ הייתה הפעם השלישית שלי שם-בפעם הראשונה כולם היו מקסימים גם בשנייה אך בפעם הזו שבאתי לבדיקות הדם והאולטרסאונד נחרדתי-מדובר על הרופא הגבוה המבוגר קצת...אני ממש לא יודעת את שמו.
  • צוצה מותק...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה