התחלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני נשואה 3 חודשים..רוצה ילדים כבר כמה שנים טובות... מאז החתונה אמא שלי לא יורדת לי מהוריד מה שמכניס אותי ללחץ כל חודש מחדש..
    החודש היה איחור של 3 ימים.. בהתחלה חשבתי שאני אחכה עד סוף שבוע ואז נבדוק.. לא החזקתי מעמד.. ויום אחרי-קיבלתי.
    בראש כל הזמן מהדהדת המחשבה שמשהו מאוד לא בסדר.. אני אוטוטו בת 26.. ולחכות עכשיו שנה לא בא בחשבון..
    אני רק אוכלת סרטים על כל התהליכים האלא.. שכלום לא ילך ואני בסוף אצטרך לאמץ..
    מחשבות דרך אגב שעלו לראש כבר לפני הרבה שנים.. פסימיות מוקדמת, עוד לפני שפגשתי את בעלי..
    איך להרגיע את עצמי? עם לחץ כזה על הראש כל הזמן מן הסתם שלא יקלט כלום.
    מה גם שהמחזור שלי מגיע מתי שבא לו.
    בדרך כלל כל חודש (בדרך כלל - כי היה פעם שלא היה מחזור חודשיים וחצי ופעם 3 חודשים.)
    לפעמים המחזור מגיע בזמן לפעמים איחור של כמה ימים.. לפני זה לא הייתי שמה לב לאיחורים כי שמרנו(לא גלולות) ולא ניסינו אז המחזור היה צריך לבוא בכל מקרה..
    עכשיו הסיפור קצת אחר.
    מה לעשות?

6 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל: ברוכה הבאה לפורום
  • בהחלט קשה, לא מצאתי את הדרך להרגיע את עצמי.
    אולי עוד כמה חודשים.
    אני חושבת שהחודש ננסה יום כן יום לא ואחר כך נלך לרופא ונגיד שמנסים שנה ונתחיל בדיקות.

• היי חמודה
    3 חודשים זה כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    רוב הזוגות מצליחים להיכנס להריון בשנה השניה לנישואין (לכן הרופאים לא מוכנים לבדוק לפני שנה).
    המחשבות השליליות יכולות רק להזיק לך ומסכן בעלך, שבטח גם הוא מדוכא מהמצב, בגלל מה שאת משדרת לו.
    את חייבת להרגע ולהתמקד בדברים האחרים. בזוגיות שלך עם בעלך ולשמוח על זה שהתחתנת ברוך ה', יש כאלה בגילך שעדיין לא מצאו את האביר.
    את חייבת להאמין בכל כוחך ולהגיד לעצמך שזה יקרה, ולא להיות בלחץ, כי בהריון מילת המפתח היא ס ב ל נ ו ת !!!
    שתביני, אני טיפוס הכי אופטימי בעולם, אנחנו נשואים שנתיים ולא מצליחים להיכנס להריון (לאחרונה התברר שיש בעיה בזרע), אבל כל השנתיים האלו לא חששתי ולא הייתי בלחץ בכלל, כי בסוף כולן נכנסות להריון! ואני בטוחה שבגלל האופטימיות שלי ושל בעלי בע"ה אנחנו נצליח ויהיה הריון בקרוב (בעזרת טיפולים לצערי).
    חייבים לבטוח בקב"ה ולא להילחץ. הלחץ רק משיג תוצאה הפוכה.
    תעשי עבודה עצמית כל הזמן ואל תחשבי על בעיות, אני מקווה שהכל בסדר אצלכם. 3 חוד' זה ממש כלום! זה לא אומר שיש בעיה. פשוט לוקח זמן.
    להיות בשמחה - אותיות במחשבה . האדם צריך ע"י המחשבה לשנות את העצב ולהכניס שמחה לתוכו.
    בהצלחה מתוקה ושנשמע ממך בשורות טובות בקרוב מאד
    תשועת השם כהרף עין !
  • הי מותק,
    קודם כל ברוכים הבאים!!!!
    מקווה שתהיה לך שהות קצרההה
    לגבי האיחורים במחזור..
    לכי לרופא לבדוק כי גם לי היו איחורים קלים ואז רק אחרי שנה של נסיונות הלכתי לבדוק
    וגילו שיש לי שחלות פוליציסטיות מה שאומר שאין ביוץ כל הזמן וצריך להעזר בכדורים..
    זה לא נורא אני עכשיו בהריון בשבוע 7 אחרי פעם שניה עם הכדורים..
    תנסי לבדוק..
    המון המון בהצלחה!!!!!

בשורות טובות לכולן!!!!
  • העניין הוא שאני לא רוצה לחכות שנה כדי להבין שמשהו לא בסדר.
    עדיף להתחיל עם זה כמה שיותר מהר..
    נקווה לבשורות טובות לכולן.

• 22199
    זה בדיוק על מה שאני מדברת... לדעת אם יש בעיה לפני..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה