שבת שלום לכן מקסימות

...
אני רוצה להגיד תודה לכל הבנות המדהימות שעוזרות לנו לעבור את התקופה הקשה הזאת

תקופה נוראית שאיני מאחלת לאף אחד..
תודה לכן על הזמן שאתן מקדישות לתפילות כשאתן מתפללות, על החום ואהבה שאתן נותנות. מי ייתן וכל אחת מכן תזכה לרפואה שלימה, אושר והמון נחת בחיים

.
רציתי לשים תמונות של ניב אבל אני ממש לא זוכרת איך עושים זאת, אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי.
אתמול בלילה היה קצת בלאגן והמצב של ניב החמיר טיפונת..
היום היה ביקור רופאים נוסף ולצערי הרופא אמר:
" המצב של ניב מאוד קשה(דלקת מאוד חמורה+ירידה בתפקודים נוספים) אני לא יכול לתת תעודת ביטוח לכלום, אבל אנחנו עושים את כל המאמצים כדי לייצב אותו

זהו בערך מאותה שנייה כבר לא יכולתי לשמוע שום דבר אחר, אם כל הכבוד לחלק האופטימי שבי זה היה קצת כבד עליי, בשורות ממש לא נעימות

אני מבקשת מכן בנות יקרות להמשיך להתפלל לשלומו של ניב כדי שהוא ייצא מהמצב הזה שיתחזק מהר וימשיך את הטיפולים הכימיים כדי לנצח את המחלה העכורה הזאת
שוב תודה לכולכן אין לכן מושג כמה אתן עוזרות בעידוד ובתמיכה שלכן, כל תמיכה קטנה היא מאוד משמעותית עבורי ואני מחבקת כל אחת מכן ואסירת תודה על ה-כ-ל!
אתן הרי יודעת שנוסף לחלה של ניב אני עדיין בהליכי גירושין עם בעלי שממש לא עושה לי חיים קלים

הוא חושב רק על עצמו ולא נראה שאכפת לו מהילד
הרבה בנושא של הגירושים אני לא רוצה לכתוב כאן באינטרנט, אבל מי שמכירה אותי יודעת על מה מדובר.
זהו בנות אני חייבת לסיים ולחזור לניב, מאחלת מזל טוב לכל החוגגים יומולדת, שיהיה בשעה טובה לכל הבנות שילדו, תגדלו את הנסיכים והנסיכות בנחת

ולכל הבנות שאמורות ללדת שתיהיה לידה קלה

ושתחזרו הביתה בשלום ובידיים מלאות

אוהבים ענת וניב המגניב