כנראה שאני דוחה את הניתוח לדנדוש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר יומיים שדנדוש עם התקף של ברונכיטיס שוב לא עוזב אותה ומאתמול עם חום שעולה ויורד לסירוגין עם שיעול חזק והתקפי ונזלת בצבע צהוב ירוק (סליחה על התיאור) מחר בבוקר אני אקח אותה לרופאת הילדים שלה ואם תגיד בכל זאת יום שני לקחת אותה לבית חולים על הניתוח אני אקח ומה שיגידו לי יהיה קדוש
    ביינתיים כבר אתמול התחלתי לה טיפולי אינהלציה שוב
    תחזיקו אצבעות שלא יהיה נורא ובכל זאת נוכל להקל על דנדוש עם דלקות העיניים והנזלת התמידית

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

3 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה
    ולדעתכן גם האם כדאי לדחות באמת? אני יודעת שדרכי דמעות חסומות ודמעת אינם מסכנים את העין רק לא נעים שיש את זה כל הזמן
    וחוץ מזה אם נדחה אז יש סברה שעד גיל 3 נצטרך לחכות איתה כי בערך כל שבועיים לילדה יש התקף עם ברונכיטיס והתור הבא יהיה רק במרץ אפריל

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• קודם כל תרגישו טוב.
    דבר שני אם הרופאה תגיד שאין צורך לדחות, אז אל תדחי.
    שיהיה בהצלחה
  • זה ברור שלא אדחה.
    יש אצלנו בבית כנסת מישהו שאישתו עובדת בהנהלה של מכבי במחוז אמא שלי סיפרה לה שדנדוש אמורה לעבור ניתוח ושהיא חולה עכשיו אמרה שלדעתה אם הריאות נקיות הניתוח לא ידחה מה שכן מחר אנחנו לא שולחים את דנדוש למעון שומרים אותה וגם אמרה לעשות אינהלציות 3 פעמים ביום וללכת איתה לרופאה לקבל טיפול מיידי ואם יש צורך לקחת את האינהלציה איתנו לבית חולים כך מה שלא יהיה דנדוש תקבל את הטיפול
    והעצוב ביותר נכון לעכשיו פתאום דנדוש הפסיקה לסרב לטיפולי אינהלציה לא מתנגדת ונותנת שאעשה לה והיא יושבת כנועה איתי בטיפול
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה