היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי מישהו יכול להגיד לי מה הם סימנים ראשונים להריון? אישתי ואני מנסים להיכנס להריון, אישתי הפסיקה ממש אחרי המחזור האחרון אם הגלולות זה היה לפני שבועיםם או קצת יותר, מאותו רגע המשכנו לשכב כרגיל כולל בזמן הביוץ לפי החישוב, בנתיים השבוע היא התחילה לפתח תאבון, והיא מתחילה להרגיש כאבים בחזה ויש לה אודם מסביב לפיטמות,ויש לה גם כאבים בחזה, האם אלו סימנים מקדימים להריון? עשינו בדיקת שתן ועדיין לא רואים כלום עדיין קו אחד, אני יודע שרק שבועיים אחרי הביוץ אפשר לעשות בדיקת שתן אבל לפי מה שאני קורא זה כן סימני הריון, מצפה לתשובה בהקדם האפשרי תודה רבה
amnon ronen
2 תגובות
עמוד 1
היי, הבנתי שהסימנים הראשונים מתחילים רק לאחר האיחור במחזור, כלומר קרוב מאד לבשורה. הסימנים שתארת מעידים אכן על סימני הריון, אבל כדאי שתמתינו.... עדיף לא לפתח עדיין ציפיות, תעשו שוב בדיקה ובע"ה אני מקווה שתהיה בשורה טובה . בהצלחה
תשועת השם כהרף עין !
היי סימני מחזור וסימני הריון הם דומים מאוד , כדאי לא לפתח ציפיות ולהתאכזב , תחכו שבועיים ואז לעשות בדיקת דם