אוטוטו.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עכשיו קלטתי שאני שבוע 29 ורוצים כנראה ליילד אותי לקראת שבוע 37... אז מה נשאר כלום זמן ועוד לא עשינו כלום.. רק עכשיו אני מתחננת להתחיל לפנות את החדר שמשמש כחדר צעצועים של ליאן (יותר גרוע שם מטויס אר אס) וחדר בלאגן שלנו... את הדברים העיקריים יש לנו אבל עדיין צריך לקנות דברים (אין לי מושג מה..???) וואלה בעזרת השם צריכה להיות ברית ואין לי מושג מה צריך לעשות... איזה אדישות זה הריון שני מסתבר...
    בקיצור מאיפה מתחילילם??

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא...
6 תגובות
עמוד 1

• תכיני לך רשימה, ופשוט לאט לאט תמחקי

• בדיוק מאמי תכיני לך רשימה מסודרת ולאט לאט תקני ותסדרי...
    זה דווקא כיף...זה לא כל כך מבאס....
    כעיקרון אם יש לך את הרוב, אז תקני מצעים לבן וקצת ביגוד כי את תקבלי גם,
    בקבוקים ומוצצים חדשים...אין הרבה מה לקנות...תעשי רשימה....
  • אני בשבוע 33+ ולא הכנתי דבר. את במצב טוב
  • לקנות זה כיף... לרוקן את החדר שהפך להיות מחסן מאז שעברנו לפה זה הבאסה..
    ורוצים לילד אותי בגלל לחץ דם גבוה, ומלא בעיות מסביב ככה היה לי גם אצל ליאנה (שתיהיה בריאה..)

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה