היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לאחרונה ממש התייאשתי אחרי שעברתי טיפולי פוריות ודווקא החודש יש לי איחור של יומיים דבר שכלל לא אופייני, בחודש האחרון עשיתי דיאטת כאסח ופשוט הרעבתי את עצמי, אני כל כך פוחדת שמה אני אולי בהריון ועשיתי נזק כלשהו. (הורדתי איזה 4 קילו החודש).
אנא עיזרו לי!! ותגידו לי אם יש איזשהו קשר
10 תגובות
עמוד 1
היי מותק בהחלט יתכן קשר בין העובדה שאיבדת במשקל לכך שהמחזור לא מגיע, כל סטרס גופני או ריגשי משפיע לרעה על האיזון ההורמונלי שלנו. הרבה מאד אנורקטיות לא מקבלות את המחזור בזמנים של הרעבה עצמית, אם את מעונינת לעשות דיאטה אנא עשי זאת בצורה שקולה ומפוקחת, כל איבוד משקל קיצוני חוזר בד"כ במהירות בה הוא נעלם. אם את רוצה לרזות את צריכה לאמץ אורח חיים אחר, להקפיד על שלוש ארוחות מזינות, אכילה של פירות וירקות, שתיה מרובה של מים וספורט. בכל מקרה אם את לא מקבלת מחזור עשי בדיקת הריון ביתית או בדיקת דם בקופ"ח, מקווה בשבילך שמשאלתך תתגשם בקרוב. אם את מעונינת לספר על עצמך עוד אשמח לשמוע.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
היי מתוקה לצערי, בתור אחד שאין לי מחזור כבר חודשיים (ואני לא בהריון
הלוואי היקרה, אני מאחלת לך שאכן מדובר בהריון ולא באיחור, אבל כמו ששיווה כתבה יכול להיות שהאיחור נובע מהורדת המשקל. אני לא חושבת שאפשר לגרום נזק במידה ואת בהריון. אם בא לך לשפוך את הלב אני פה ואשמח לשמוע.
אמונה אמונה אמונה
היי בוקר טוב,
עדיין לא קיבלתי למרות שאני מרגישה איזשהו סוג של גודש בבטן התחתונה והבן קצת קשה (דבר שאופייני לפני המחזור), אבל עדיף להתרכז בדברים הטובים אני ביום ה-31 מה אתם אומרים בדר"כ אני מקבלת ביום ה-28 כמו שעון!!!!
היי לעיתים אחרי טיפול יש שיבושים הורמונלים שגורמים למחזור להקדים או לאחר. תעשי בדיקה ביתית, אם יש הריון תוכלי לדעת. בהצלחה
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
אני בדעה שלא לקנות בדיקה ביתית.
גם לי הי'ה איחור אבל זה אופייני אצלי - כך שלא ידעתי למה לצפותץ
אז פשוט חיכיתי 8 ימים וביום ה - 9 עשיתי בדיקת דם. יצא חיובי
בהצלחה, ותבשרי אותנו בשורות טובות, ב"ה
ב - Melly
חבל על הכסף של הבדיקות הביתיות תעשי בדיקת דם.
מאחלת לך בטא חיובית עם ערכים יפים ומהממים.... מלי מזל טוב, מאחלת לכולנו הריון, תשלחי לנו אנרגיות הריוניות...
אמונה אמונה אמונה
שולחת, שולחת...מאמי, זה קרה לפני כמעט שנתיי'ם
אבל לא נורא לא משנה מתי אומרים, 'מזל טוב' - תמיד כיף לשמוע!