היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום! האם מישהי עברה צילום רחם? עד כמה הבדיקה כואבת ומפחידה?
הרופא שלי אמר שאם לאחר הסבב הרביעי של טיפול באיקקלומין, לא אכנס להריון, מומלץ לעשות צילום רחם
שמעתי גם, שאחרי צילום רחם יש סיכויים גבוהים להכנס להריון, האם נכון? ומה הקשר בין 2 הדברים? אשמח לשמוע מנסיונכן
תודהובהצלחה לכולנו!
8 תגובות
עמוד 1
אני עברתי זה לא נעים אבל כך את תדעי אם יש חלילה בעיה ושמעתי שיש בחורות שנקלטו אחרי אבל כל מקרה לגופו. אירית
אני עשיתי לפני כמה חודשים צילום רחם. לי זאת הייתה חוויה מאוד קשה גם פיזית וגם ריגשית. לא הייתי מודאגת במיוחד לפני הבדיקה ולכן גם הלכתי לבד. אני מאוד ממליצה לך לא להיות לבד ומישהו/מישהי שאת אוהבת יחכה לך בחוץ וינגב לך את הדמעות או אפילו סתם יחבק אותך... אחרי הבדיקה "נזפתי" ברופא שלי למה הוא לא אמר לי שזה כל כך כואב, הוא אמר לי שיש נשים שחוות את זה ככה ויש נשים שאחרת, אז למרות החוויה שלי יכול להיות שלך זה יחווה אחרת לגמרי. את בעצם שוכבת, יש איזה מכשיר שמקבע את איבר המין שלך, דרכו מחדירים את חומר הניגוד, חומר שמאפשר את הצילום ולמעשה עושה מעין הרחבה כזאת של חלל הרחם. התחושה היא לא נעימה וגם כואבת קצת. לאחר הצילום שנמשך מספר דקות לעיתים יש כיווצי רחם וממליצים לקחת משכך כאבים. אומרים שלפעמים כל מיני ריריות וכו' מתנקות וזזות לאחר החדרת חומר הניגוד ואם היו חסימות כלשהן זה משחרר אותן.. ואז לעיתים יש כניסה להריון. אני מאחלת לך שלא תגיעי להזרעה רביעית, שלא תעשי צילום רחם. ושתכנסי להריון עוד לפני... כל מה שכתבתי הוא כמובן החוויה האישית שלי ואני מניחה שיש נשים שחוו את זה אחרת לגמרי...
אמונה אמונה אמונה
יש לי הרבה ספקות לגבי הבדיקה, אני ממש לא בטוחה שהיא הכרחית יש לי שחלות פוליציסטיות, הרחם תקין, אז לשם מה יש לעשות את הבדיקה???
תיראי כל אחד אומר על הבדיקה הזו משהוא אחר... עברתי אותה פעמיים לדעתי ממש לא נורא עבר לי מהר מאוד , לא הבנתי בבדיקה למה נשים בלחץ מהבדיקה ... בסה"כ מכניסים כמו בדיקה גניקולוגית ואז מעבירים אותך בצילום
קחי בקלות יעבור בקלות
היי בנות. אני עברתי צילום רחם לפני 10 ימים. אני אחרי 4 הזרעות.לפני חודשיים כן נכנסתי להריון והייתה לי הפלה בשבוע 6. הרופא רצה לנסות עוד כמה הזרעות ואני זו שלחצתי אליו לשלוח אותי לצילום רחם. אחרי יומיים קבעתי תור והלכתי לבד עם הרגשה שזה לא משנה כמה זה כואב אני רוצה לדעת מה קורה אצלי.אצלי גם הגיל קצת מפריע.(38) עברתי את זה .חיה לא קרה לי כלום.אפילו לא היו לי כאבים אחרי.קצת נפיחות ודימום. אז ככה אם הכל אצלך פתוח אז אין בעיה .סתם לא נעים אבל לא כואב.אצלי צד אחד היה סתום וכשהתחילו להכניס כמות גדולה של חומר זה כאב .לא נורא.תוך שניות זה עובר. אצלי לא הצלחנו לפתוח צד אחד.הרופא אמר לי שאני יכולה בקלות להיכנס להריון גם עם צד אחד פתוח אבל לא הסכמתי.פניתי למחלקה להפריה חוץ גופית בנתניה בבית חולים לניאדו (למנהל מחלקה).קבעתי אצלו תור והוא מיד אמר :הפריה. אז זהו. אני שמחה שעברתי את הבדיקה ,אחרת הייתי מושכת עוד ועוד. שיהיה בהצלחה .
כמו שכתבתי לך כל אחת חווה את זה אחרת... כמו ש ang כתבה בזכות הצילום רחם היא בעצם מתקדמת לטיפולי הפריה ואולי אם לא הייתה עושה את הצילום רחם הייתה ממשיכה לעשות הזרעות... הצילום רחם יכול לשלול אם יש בעיות שניתן לראות אותן רק בצילום רחם. כשהלכתי לעשות את הבדיקה הלב שלי אמר לי שהכל בסדר, בכל זאת היה לי חשש קטנטן שאולי יש משהו שלא בסדר, למרות החוויה הקשה אני שמחה שעשיתי את זה ואני יודעת בוודאות שהכל בסדר.
אם את מחליטה לעשות אני מאחלת לך שזה יהיה תהליך שיעבור בלי הרבה כאבים..
אמונה אמונה אמונה
יקירה!
אכן הבדיקה לא נעימה, לי היא היתה כואבת פיזית ונפשית...
אבל זה מאוד אינדיוידואלי.. וכל אחת מרגישה ולוקחת את זה אחרת...
אותי שלח הרופא לצילום רחם, הרבה לפני האיקקלומינים והתחלה של טיפולים...
זו בדיקה חשובה... אם הרופא ממליץ, לכי על זה, אני יודעת שהבדיקה מרתיעה אבל זה יכול לפתוח לך כל כך הרבה, גם פיזית וגם דלתות להתקדם לתינוק שלך!
את בחורה גיבורה.. כאב פיזי לא ירחיק אותך מהמטרה שלך!
מחזיקה לך אצבעות!
בדיקה לא נעימה, אבל לא כואבת, למרות שכל אחת עוברת את זה אחרת, בהחלט לי לא היה נעים במיוחד, היו כמה שניות של קצת כאב אבל בהחלט נסבל, לגבי קליטה אחרי, שמעתי שהיו מקרים, לא קרה במקרה שלי [url=http://pregnancy.org.ua/]