אנחנו מ-י-ו-א-ש-י-ם!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשבוע האחרון האפרוח שלנו לא מפסיקה לצרוח!!!! על כל דבר! אם זה לבכות- אז היא בוכה בבכי היסטרי מלווה בצרחות, דמעות וכולה נהיית אדומה. אם זה לשחק- אז היא צורחת על כל דבר שהיא לא מגיעה אליו. לפני השינה היא צורחת, אםהיא לא מקבלת מה שהיא רוצה היא צורחת. היא משתעממת מהר מאוד מצעצועים, טלויזיה או כל דבר שעושה ומתחילה לצרוח...
    אנחנו פשוט אובדי עצות ולא יודעים כבר מה לעשות... היא סה"כ בת 8 חודשים וכבר עושה לנו קרקס. אני חייבת לציין שעד לפני שבוע וחצי בערך זה לא היה כך, היא היתה ילדה הכי נוחה ונעימה בעולם ופתאום השתנתה.
    יכול להיות שהיא עומדת להוציא שיניים?
    בעיה נוספת היא שהיא לא מוכנה לעמוד על הרגליים, בכל פעם שאני מנסה להעמיד אותה על הרגליים כדי לחזק לה את השרירים שתתחיל לעמוד- היא מתחילה לבכות ולא מוכנה... גם לזחול קדימה היא לא רוצה, ועושה טובה שזזה קצת אחורה ומסתובבת על המקום. מה אני עוד יכולה לעשות כדי לעודד אותה להתקדם ולזחול ולעמוד? צעצועים לא עוזרים לה שאני שמה לה במרחק כדי לעודד זחילה- או שהיא עוברת לצעצוע אחר שקרוב יותר, או שהיא מתחילה לצרוח עד שאני מתחילה לרחם עליה ונותנת לה את הצעצוע...
    מצטערת שזה ארוך ותודה למי שקראה עד לפה. אשמח לעצות לשיפור המצב....

6 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שהיא בדרך להוציא שיניים ולכן היא בוכה או אולי כואב לה באוזניים ?
    ואין קשר לכל הדברים.

אל תנסי בכח להעמיד אותה , זה יגיע לבד וכנ"ל הזחילה אני חושבת שאם תרפי ותני לה את הספייס שלה זה יבוא יותר מהר.

ולגבי נושא הצעצועים שימי כן קרוב אליה - היא לבד תתחיל לזוז לכיוון אחר כשימאס לה מאותו צעצוע ספציפי
    בהצלחה
  • אמרו לי שאם כואבות לה האוזניים ואני אלחץ באיזור האוזניים היא תתחיל לבכות, לחצתי והיא לא בכתה ואפלו לא הציק לה, גם היה לה קצת חום בשבוע שעבר אז הרופאה בדקה לה את האוזניים ולא היה לה כלום, רק וירוס קל...
    לגבי הזחילה - אני שמה אותה כבר מגיל חודש בערך כמה שיותר על הבטן, והיא הרימה ראש ממש גבוה וזקוף מגיל מאוד מוקדם אבל פתאום היא נתקעה ולא מוכנה להתחיל לזחול....היא פשוט לא מניעה את הרגליים שהיא בתנוחת זחילה, היא מעלה אותם קצת למעלה שלא יגעו ברצפה.... אבל כשהיא יושבת באמבטיה היא יודעת יופי להשפריץ עם הרגליים ולהוציא לי את כל המים החוצה אל הרצפה... וגם כשהיא שוכבת על הגב היא משחקת יפה עם הרגליים ואפילו פותחת אותם לצדדים כמו שפגט בנים, וגם מרימה אותם עד הפרצוף ומלקקת את אצבעות הרגליים...
  • קודם כל אל תהיו מיואשים

• את יכולה לחזק לה את הרגליים כשתעמדי איתה בידיים מול קיר ותני "לבעוט" בקיר עם הרגליים. זה מחזק ונותן לה תחושה של מה שהיא צריה לעשות בזחילה. בהצלחה
    "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."
  • זה גיל כזה שהם מתחילים להבין את העולם, תנסי לשדר הרבה רוגע ונחת.
    זה עוד ממש לא גיל שצריך להלחץ שהילד לא זוחל, תנסי גם לקפל את הרגליים- לתת מעין 'דחיפה' קלה שתעזור לה להגיע לצעצוע. כמובן תני לה לנסות לבד, אבל לפעמים תעזרי לה שהיא לא תתייאש.
    אין בכלל צורך להעמיד אותה כמו שכבר אמרו- זה ממש מוקדם, השרירים ברגליים שלה עוד לא מפותחים לחלוטין.

• זה גיל שהם מתחילים לבחון את היכולות שלהם לשלוט בנו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה