היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גם לשחר יש לפעמים כזה מבט ריציני שאני שואלת אותו משהו
את צריכה לבדוק כמה דברים שיכולים להעיד על התעללות
כמו .. אם הילד בוכה בגן הוא לא רוצה ללכת לגן מתרחק מהמטפלת מסוימת
תנסי עוד כמה פעמים לשאול אותו על אותה מטפלת ... אבל לא בזמן שאת שואלת אותו על מכה... בכל זאת הנשיכה קרתה בגן... --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אה בנות אני לא מתרגשת מהנשיכה.. זה לא נראה רציני וכנראה שהן לא שמו לב כי זה היה מתחת לחולצה ובפעמיים האחרות הן ישר אמרו לי .. נראה לי שזה ילד נשכן ומחר אני אגיד להם - מה גם שאני אומרת ליותם כל הזמן לא לשחק עם הילד הזה וזהו! אני יותר מוטרדת מזה שהוא אמר את שם המטפלת + איה + גן אם הבנתי אותו נכון הוא רצה להגיד שהיא הכאיבה לו בגן
כמו שאמרתי לך
תנסי לשאול אותו עוד כמה פעמים בסיטואציה אחרת על הגן
כמו
כיף לך בגן? אתה אוהב לשחק עם .... (שם של מטפלת)
תראי את התגובה שלו
אני לא אומרת להעלים עין אבל תמיד צריך להיות עם עיניים פקוחות יכול להיות שהמטפלת היתה לידו וראתה מה קרה אז הוא קישר את זה ביחד
ושוב אני שואלת אותך
בבוקר איך הוא הולך לגן? איך הוא ניגש למטפלת הזזאת שאת לידו?
--------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אני חייבת לספר לך משהו מצחיק היום אני באה לקחת את זיו הוא עושה לי תנועה כזאת של "לא רוצה" (עם הכתף ללחי) ואז הוא אומר לי (ליד הגננת כמובן
אל תילחצי יכול להיות שהוא מאוד אוהב את נעמי ולכן מזכיר אותה אם את זוכרת תהילה לפני כמה ימים חזרה מהגן כשהיא יודעת מה זה בולבול וזיהתה את זה אצל אבא שלה כששאלתי אותה למי יש בולבול כי רציתי לדעת אצל מי ראתה והבאתי לה שמות של בנים בגן והיא אמרה לא ואז אמרה לי יסמין בולבול
תאמת היא שהוא מת על הגן, וגם אני
לפעמים ילדים מפרשים לא נכון דברים. יכול להיות שאותה מטפלת "טיפלה" בנשכן וגינתה את הנשיכה ולכן הוא מקשר את הסיטואציה אליה. אני לא אומרת לא להתיחס, להיות תמיד עם היד על הדופק, אבל זה ממש לא מעיד על אלימות
מיטל
יכול להיות שהוא אמר למטפלת על הנשיכה בגן.
אל תתחילי להריץ סרטים בראש. תבררי עם הגננת. זה גיל כזה של נשיכות - הבת שלי ישר קלטה אחרי פעם אחת ממי להתרחק ויותם כנראה עדיין לא הפנים......
צריכים לקחת את זה בעירבון מוגבל בכל זאת..הוא ילד קטן לא חושבת שהגננת נשכה אותו
טוב, החלטתי ללכת על כנות. אמרתי בבוקר למטפלת הזו שיש לו סימני נשיכה בגב.. וששאלתי אותו מי הכאיב לו הוא אמר את השם שלה.. היא צחקה, אמרה לי שתמיד מלשינים עליה
גם בגן של ששחר יש שני ילדים קבועים שנושכים
זה עניין שגיל והיא צודקת אין הרבה מה לעושת עם ילד שנושך
פשוט הצוות צריך לשים יותר לב לילד שנושך...
רק שתדעי שנשיכה זה משהו של שבריר שניה..... --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי