המתח הורג אותי )-: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עברתי הזרעה כפולה לפני 9-10 ימים
    המתח לדעת אם נקלט משגע אותי
    אני כל כך פוחדת להתאכזב
    ומצד שני כל כך מאמינה שהפעם זה הצליח
    עשינו הכל:
    זריקות הורמונים במשך יותר משבוע, זריקת אוביטרל, מעקב זקיקים, בדיקות דם, ריצות לשתי השבחות וכמובן 2 הזרעות ......
    אני מרגישה קצת כאבים בחזה ומעיןם מחושים כאלו בבטן התחתונה
    אבל כנראה סתם נדמה לי (או שלא)
    אמן, אמן, אמן !!!!!
    תתפללו בשבילנו !!!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    מי מאיתנו לא טיפסה על קירות, אכלה ציפורניים ותלשה שערות בציפייה שהשבועיים הארוכים הללו יסתיימו כבר.... אני כל כך מבינה אותך, רק לפני כמה ימים הייתי בדיוק באותו מקום (אחרי זריקות, בדיקות דם ואולטרסאונדים כל יומים) ולצערי אהיה שוב בעוד כמה שבועות....
    לא משנה איך תנסי להעסיק את עצמך זה הדבר הראשון שאת חושבת עליו שאת קמה בבוקר, והאחרון לפני שאת הולכת לישון, וזה בסדר טבעי והגיוני, אבל תמשיכי להאמין בכל הכח בעובר/ים שנמצאים אצלך עמוק עמוק בבטן ועוד כמה ימים תגלי שצדקת. ואת אכן בהריון.
    מחזיקה לך ים

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • הזמן הוא מתמודד שלא פשוט להתמודד מולו...
    הזמן שצריך לחכות עד התשובה קשה במיוחד...
    אני מאוד מבינה אותך ומאחלת לך הצלחה בטיפול.

אמונה אמונה אמונה
  • וואי.. כמה שאני מבינה אותך!
  • מחזיקה אצבעות בידיים וברגלים!!!!!!!!!
  • יהיה בסדר
    מחזיקה אצבעות, המון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה