מה עוזר לכן לעבור את התקופה הזאת...שיתוף צהריים.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתאוששת עכשיו מההזרעה עם הטיפול ההורמונלי (גונל f) שלא הצליחה...
    בכיתי המון בלילות ממש הרגשתי שעולמי חרב עליי...אני יודעת וזוכרת כל הזמן שיש דברים הרבה יותר גרועים ונוראים שאנשים צריכים להתמודד איתם ממה שאני עוברת.
    ובכל זאת זה מרגיש לי כל כך קשה לפעמים...אני לא יודעת במה להאחז, ניסיתי כל כך הרבה דברים, למרות שיש רגעים שאני חושבת שכל מה שניסיתי היה חיצוני (דיקור,מתקשרת, הליכות, ללכת למקווה, לקרוא תהילים...ועוד ועוד...) אבל אני מבפנים שבורה ולא מאמינה, למרות שאני צריכה להאמין אבל הפחד אוכל ברעבתנות כל חלקה טובה...
    אני צריכה להאמין כי לפני שנה הייתה בטא 300 באופן טיבעי ובלי התערבויות חיצוניות (חוץ מהבן זוג שלי כמובן...).
    במה אתן נאחזות?
    מה עוזר לכן ברגעים הכי קשים ואפלים שנראה לכן שכבר אין סיכוי...?
    החודש אנחנו עושים הזרעה בלי הורמונים, אני כל כך רוצה להאמין ומשהו עוצר אותי משהו לא נותן לי לחייך ולומר תודה על התהליך...זה כל כך קשה...
    אני אפילו קצת לפעמים מאשימה את עצמי אולי אני לא רוצה מספיק להיות אמא...?
    אמונה אמונה אמונה
4 תגובות
עמוד 1
  • אמונה, אהובתי. אמונה תמיד עוזרת!

אני זוכרת את עצמי שהייתי הולכת ברחוב ורואה זוגות צעירים עם עגלה,

תמיד הייתי אומרת לעצמי : אז מה, מלי, גם לך ב"ה יהי'ה תינוק אבל אני לא

רוצה כזאת עגלה..

ככה תמיד הייתי חושבת ומאמינה ומתפללת.

אני לא אכחיש - כולנו בני אדם גם לי היו מצבי שבירה שהייתי בוכה מרוב יאוש.

אבל פעם אחת החלטתי שאני לא יכולה יותר וכתבתי מכתב לה' והקראתי את זה

בקול אחרי זה ובכיתי. כתבתי לו הכל מה שעברנו מאז שהתחתנו (שנתיי'ם +),

ובקשתי ממנו בדמעות להכנס להריון. גם הבטחתי 50 ש":ח לצדקה לעניי העיר,

והבטחתי לתת 50 נוספים אם ה' יענה לבקשתי.

לא האמנתי שזה קרה.. היום הילד המהמם בן שנה וכמעט חודשיים

אז אסור לאבד את האמונה - במצב הכי קשה שלי - ה' שמע אותי..

מאחלת לך החודש ב"ה לראות תוצאה חיובית ב"ה!

Much Of Melly
  • תודה מלי.
    אולי אני גם אכתוב לו מכתב...
    אני בכל התהליך הזה חושבת הרבה על הסבים שלי וסבתא שלי ושל הבן זוג שלי שנפטרו כבר, ומבקשת מהם.
    אני כבר כמה פעמים דימיינתי שאנחנו עושים סיבוב תודה בבתי קברות ואני מדליקה נרות זכרון ומודה ומדברת איתם.
    אני רוצה כבר לעשות את זה...

אמונה אמונה אמונה
  • היי יקירתי
    חשבתי וחשבתי מה לענות לך מה באמת עוזר לי להתרומם, איך אני משכנעת את עצמי שהחודש הוא החודש, שהפעם זה יצליח, שלא סתם אני אתנפח, אתמלא פצעים, ואשתגע אלא שזה יהיה שווה את זה, אז התשובה היא שמה שמחזיק אותי היא האמונה שזה יקרה, בלב אני יודעת שזה באמת יקרה, אין לי לצערי מושג מתי, אבל אני יודעת עמוק בפנים שזה יקרה.
    אני משתדלת למלא את החיים בדברים אחרים, ועוצרת המון פעמים להודות על מה שיש, וכשאני עוצרת ומתמקדת אני רואה שבאמת יש, המון, רק ברגעים האלה הקשים הארוכים המייאשים של חוסר הוודאות האין נראה הרבה יותר ממה שהוא באמת.
    אז יקירתי תקיפי את עצמך באנשים שאוהבים אותך, בסרטים, בטיולים, בארוחות זוגיות מושקעות, בזמן איכות עם האיש, בספרים טובים, תתפנקי לך, וכשזה יגיע זה יגיע ויהיה שווה את כל ההמתנה המייסרת הזאת.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • זה קורה יקרה!

את יודעת מה יכול להרים אותך? הידיעה שכל מה שעושה ריבונו לש עולם, לטובה עושה.. ונכון.. לפעמים זה קשה לראות מה טוב בידיוק.. אבל, וזה אבל גדול.. זה שאת לא רואה את הים בכל שניה ושניה בחייך.. לא אומר שהים לא נמצא במקום שלו, את לא צריכה להשגיח על הים שיהיו גלים או שהוא לא יתאדה.. כי זה התפקיד של ריבונו של עולם ולא שלך...

גם במקרה הזה, כן נכון.. יש קשיים, לפעמים יש ירידות ועליות, אבל אם תזכרי בכל שניה ושניה שריבונו של עולם הוא זה שמלווה אותך, הוא זה שמתכנן לך את החיים, הוא זה שדואג לך.. אצלו נמצא המפתח לפריון.. ולא בידי שום שליח...

כשתדעי את זה את תתרוממי.. ותתמלאי שמחה שאת זוכה להשגחה הפרטית של ריבונו של עולם!

אני יודעת, איפה שהוא שם בפנים שאני יהיה אם ל- 9 ילדים, כי ככה אני רוצה, אם תסתכלי על המצב שאני נמצאת בו היום.. יותר משנתיים בנסיונות, בטיפולים והדברים לא זזים, נראה שהחלום הזה שלי הולך ומתרחק..
    אבל לא! אני מאמינה שמה שריבונו של עולם עושה, הוא עושה לטובתי.. הכל מגיע בחיים האלה, לכל דבר יש את הזמן והעיתוי...

אין דבר כזה אין סיכוי! אם יש לך אמונה, ואני יודעת שכן.. אצל ריבונו של עולם הכל אפשרי.. הכל! אז מה לך לדאוג?!
    אז אם את סומכת עליו שם למעלה ומאמינה שהוא ברא אותנו.. והוא זיכה אותך להגיע לעולם הזה.. גם את הרי נולדת בדרך של פגשית ביצית וזרע והריון של 9 חודשים.. את הרי הנס המהלך בעצמך! ואם את באת לעולם.. אין שום סיבה שהנס לא ימשיך להביא עוד ניסים כאלה מתוקים ומקסימים...

יקירתי! תרימי את הראש קדימה.. תודי לבורא עולם על הטובות שיש בחייך כעת.. כשמתחילים להודות לריבונו של עולם ... פשוט לא מפסיקים!

אמונה אמונה אמונה! גם על אמונה צריך להתפלל!
    מחזקת את ידיך!

תני חיוך, מתוקה, הכל לטובה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה