עדכון מענת וניב כנסו כולן בבקשההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות יקרות
    אני מהבוקר בקשר עם ענת
    והמצב כרגע לא טוב

ה' ישמור אותך נסיך של אמא!
    "נושאת עיניי אליך למרומים..שלח נא ברכתך הו אלוקים..
    ברכני ותן לי כוח, לדעת להבליג וגם לסלוח עשה שלעולם לא אפול, לא אמעד ושיותר לא אשאר לבד..."
28 תגובות
עמוד 1
  • אוף למה

• ליבי איתם כל הזמן
  • אורטל את יכולה להעלות לכאן תפילה שכולן יקראו?

מתכונים זה אני ...
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
    פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL

**
    **
    **
  • רפואה שלמה, ואני מאחלת לענב וניב שהסרט הרע הזה יחלוף כלא היה ושהוא יבריא כבר... ממש עצוב לי
  • אוי בנות
  • שרון היקרה שלי..
    אני מהבוקר עם ההרגשה הזאת..דיברתי איתה כל כך הרבה פעמים היום בתקווה לשמוע שהמצב השתפר..

ה' ישמור אותך נסיך של אמא!
    "נושאת עיניי אליך למרומים..שלח נא ברכתך הו אלוקים..
    ברכני ותן לי כוח, לדעת להבליג וגם לסלוח עשה שלעולם לא אפול, לא אמעד ושיותר לא אשאר לבד..."
  • חופית יפה ואהובה

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • תפילה לרפואה שלמה

פרק כ מתהילים מסוגל להמשיך רפואה שלמה, ומובא בספר "תפילות וסגולות" של הבן איש חי כי טוב לעשות תיקון כרת לחולה ע"י לימוד תורה של עשרה בני תורה במשך לילה שלם עד עלות השחר ובתום הלימוד יאמרו ל"ז פרקי תהילים ואת התפילה הכוללת -י"ג מידות רחמים (סדר פרקי התהילים והתפילה מופיעים בסוף ספר תהילים) וכן שמירת השבת מסוגלת להמשיך רפואה כמובא בספר סגולות ישראל (מערכת ש).

תהלים פרק כ:
    (א) לַמְנַצֵּחַ מִזְמוֹר לְדָוִד:
    (ב) יַעַנְךָ יְיָ בְּיוֹם צָרָה יְשַׂגֶּבְךָ שֵׁם אֱלהי יַעֲקֹב:
    (ג) יִשְׁלַח עֶזְרְךָ מִקּודֶשׁ וּמִצִּיּוֹן יִסְעָדֶךָּ:
    (ד) יִזְכֹּור כָּל מִנְחֹתֶךָ וְעוֹלָתְךָ יְדַשְּׁנֶה סֶלָה:
    (ה) ייִתֶּן לְךָ כִלְבָבֶךָ וְכָל עֲצָתְךָ יְמַלֵּא:
    (ו) נְרַנְּנָה בִּישׁוּעָתֶךָ וּבְשֵׁם אֱלֹהינוּ נִדְגֹּל יְמַלֵּא יְיָ כָּל מִשְׁאֲלוֹתֶיךָ:
    (ז) עַתָּה יָדַעְתִּי כִּי הוֹשִׁיעַ יְיָ מְשִׁיחוֹ יַעֲנֵהוּ מִשְּׁמֵי קָדְשׁוֹ בִּגְבֻרוֹת יֵשַׁע יְמִינוֹ:
    (ח) אֵלֶּה בָרֶכֶב וְאֵלֶּה בַסּוּסִים וַאֲנַחְנוּ בְּשֵׁם יְיָ אֱלֹהינוּ נַזְכִּיר:
    (ט) הֵמָּה כָּרְעוּ וְנָפָלוּ וַאֲנַחְנוּ קַּמְנוּ וַנִּיתְעוֹדָד:
    (י) יְיָ הוֹשִׁיעָה הַמֶּלֶךְ יַעֲנֵנוּ בְיוֹם קָרְאֵנוּ:

יהי רצון מלפניך יְיָ אלהינו ואלהי אבותינו שתתמלא ברחמים על (פב"פ) ובזכות הפרק תהילים אשר קראתי ובכח שמות הקודש היוצאים ממנו ובכח רחמיך העצומים ובזכות הפסוקים:"אַתָּה סֵתֶר לִי מִצַּר תִּצְּרֵנִי רָנֵּי פַלֵּט תְּסוֹבְבֵנִי סֶלָה",
    "לֹא תְאֻנֶּה אֵלֶיךָ רָעָה וְנֶגַע לֹא יִקְרַב בְּאָהֳלֶךָ כִּי מַלְאָכָיו יְצַוֶּה לָּךְ לִשְׁמָרְךָ בְּכָל דְּרָכֶיךָ"
    "יְיָ יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ יְיָ יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם".
    תזכה נא את ניב בן קוטלר לרפואה שלמה ובריאות איתנה ובטל מעליו כל גזרות קשות ורעות וברך אותו בברכה הכתובה בתורתך הקדושה:"יְבָרֶכְךָ יְיָ וְיִשְׁמְרֶךָ, יָאֵר יְיָ פָּנָיו אֵלֶיךָ וִיחֻנֶּךָּ, יִשָּׂא יְיָ פָּנָיו אֵלֶיךָ וְיָשֵׂם לְךָ שָׁלוֹם, וְשָׂמוּ אֶת שְׁמִי עַל בְּנֵי יִשְׂרָאֵל וַאֲנִי אֲבָרְכֵם-אמן כן יהי רצון נצח סלה ועד.
    אֲדֹנָי שְׁמָעָה אֲדֹנָי סְלָחָה אֲדֹנָי הַקֲשִׁיבָה וַעֲשֵׂה אַל תְּאַחַר
    יְיָ צְבָאוֹת עִמָּנוּ מִשְׂגָּב לָנוּ אֱלֹהי יַעֲקֹב סֶלָה, יְיָ צְבָאוֹת אַשְׁרֵי אָדָם בֹּטֵחַ בָּךְ,
    יְיָ הוֹשִׁיעָה הַמֶּלֶךְ יַעֲנֵנוּ בְיוֹם קָרְאֵנוּ.
    יִהְיוּ לְרָצוֹן אִמְרֵי פִי וְהֶגְיוֹן לִבִּי לְפָנֶיךָ יְיָ צוּרִי וְגֹאֲלִי.
    בָּרוּךְ יְיָ לְעוֹלָם אָמֵן וְאָמֵן.
    המסנג'ר שלי: [email protected]

• שבע"ה נתבשר בבשורות טובות

• [url=http://imikimi00.com/link/link_through/BH4x-10u]

[url=http://imikimi01.com/link/link_through/BH4x-10v]
  • אוף
  • כמה טלטלות עובר הילד הקטן הזה ב-24 שעות
  • קראתי....
    לא מפסיקה לחשוב עליהם

• עצוב עצוב עצוב
  • עצוב מאוד
    ליאן נסיכה שלנו 18/5/08

• "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."

• ]

]
  • נקרע לי הלב פשוט ככה חשבתי שהכל יחסית בסדר לפי השירשור שענתי פתחה אתמול אוףףףףףףףףףףףףףףףף

כמובן שאני מתפללת כל הזמן אולי מלי תחלק פסוקים כמו פעם שעברה

• עם כל העצב שיש לנו בלב והדאגה
    תשלחו לניב חום ואהבה- אל תכניסו את הכאב
    כשאתן חושבות עליו תשדרו אור ושמחה וקרני שמש מלטפות
    אמא של חברה שלי מתעסקת עם הילינג והיא סיפרה לי שזה עוזר

אמן שנשמע היום בשורות טובות
    ריבונו של עולם שמע את תפילותינו וענינו

• אורטל תודה על הפסוקים והברכה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה