שום דבר לא מתקדם-היום הייתי בבדיקת אולטרסאונד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זקיקים והרופא באסף הרופא שאל אותי אם אני מקבלת מחזור בכלל?מסתבר שעם איקקלומין ובנוסף לזה שאני ביום ה14 !אין ולו זכר לזקיקים ....מה יהיה?בינתיים אני מאוד עצובה ומקווה שביום חמישי כשאהיה שם שוב יראו משהו ....למישהי זה קרה ?אגב הוא אמר שכנראה בפעם הבאה זה ישר יהיה זריקות ולא איקקלומין כי אני לא מגיבה לזה טוב...נקווה שהוא לא צודק ושביום חמישי יהיו זקיקים מופלאים!
8 תגובות
עמוד 1
  • היי אני גם מקווה בשבילך תהיי אופטימית ואם אכן אין זקיקים תעברי לזריקות אני אחרי חודש של הזרעה שלא צלחה התחלתי עם זריקות והגבתי יפה אבל לצערי לא היתה הפריה
    אז בפעם הבאה הלואי ולא תהיה תבקשי פרוטוקול של זריקות ואל תהיי עצובה
    כולנו נהיה אמהות בסוף ועוד איזה אמהות
    בהצלחה מתוקה

אירית
  • מאמי, גם אם בסופו של דבר תצטרכי זריקות כי את לא מגיבה טוב לאיקקלומין זה באמת לא נורא, יהיה בסדר ב"ה !!!
  • לידיעתך - אני עם איקוקלומין בייצתי רק ביום ה28 למחזור - עד כמה ימים לפני לא ראו כלום אז בטח שיש סיכוי ואל תדאגי - מקסימום חודש הבא זריקות בטוח יעשו את העבודה - אבל שוב -לדעתי אל תאבדי עדיין תקווה מהחודש הזה!!!
  • תודה מתוקות....אולי באמת יש עוד סיכוי ובכל מקרה מכיוון שאני אמא לנסיכה בת שנתיים אני משתדלת להיות סבלנית כדי להביא לך אח או אחות .....שיהיה לכולנו בהצלחה!
  • מה המינון שלקחת?

• צוצה בהצלחה, מקווה שבקרוב תראי זקיקים מהממים שיהפכו לילד או ילד מהממים...

אמונה אמונה אמונה
  • צוצה...

סבלנות זה המפתח.. אני ואת די מקבילות, עשיתי מעקב ראשון ביום שישי, אח"כ הגעתי ביום שני והרופא ביקש ממני לחזור מחר (יום רביעי)...

כשלקחתי מינון נמוך יותר, לא הגבתי.. ולקח המון זמן עד שכן היה ביוץ..

הרי בסוף את תבייצי...

ואם יש לך אפרוחית בבית.. אז בכלל את צריכה להיות מעודדת..
    הרי הגוף שלך מכיר את התהליך!

מחזיקה לך אצבעות!

אל תדאגי! הכל יהיה בסדר!
  • צוצה...

סבלנות זה המפתח.. אני ואת די מקבילות, עשיתי מעקב ראשון ביום שישי, אח"כ הגעתי ביום שני והרופא ביקש ממני לחזור מחר (יום רביעי)...

כשלקחתי מינון נמוך יותר, לא הגבתי.. ולקח המון זמן עד שכן היה ביוץ..

הרי בסוף את תבייצי...

ואם יש לך אפרוחית בבית.. אז בכלל את צריכה להיות מעודדת..
    הרי הגוף שלך מכיר את התהליך!

מחזיקה לך אצבעות!

אל תדאגי! הכל יהיה בסדר!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה