מתי לעשות בדיקת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות!

אני ממש מתלבטת מתי אני כבר אוכל לבדוק אם אני בהריון.
    יש לי מחזור סדיר 28 יום, (היתה פעם אחת שעבר 30 יום), בכל מקרה היום כבר עברו 33 יום, אני מאוד סקרנית ולא מפסיקה לחשוב על זה וזה פשוט משגע אותי.
    בעלי חושב שצריך לחכות עד סוף השבוע ואז לעשות בדיקת הריון ביתית / בדיקת דם.

מצד אחד אני חושבת שיש לי סימפטומים להריון, מצד שני אני מפחדת שאני מדמיינת אותם...
    אז איך מחשבים ימי איחור ומתי אפשר לעשות בדיקה, ומה עדיף ישר בדיקת דם בלי בדיקה ביתית?

2 תגובות
עמוד 1
  • גם לי החודש היה איחור של 5 ימים.. זה ניראה לי בגלל שכל היום רק התעסקתי בזה... חיפשתי סימפטומים בכל גרפס וכל הליכה לשירותים |(אני שותה המון אז זה די הגיוני)
    גם אני חשבתי לחכות לסוף שבוע אך נישברתי.. ויום אחרי שעשיתי את הבדיקה הביתית קיבלתי.
    ככה שניראה לי באמת תחכי לאיחור באמת גדול ואז אפשר יהיה לבדוק..
    בהצלחה לראות שני פסים.
  • לכי לעשות בדיקת דם.
    מאחלת לך בטא מהממת.

אמונה אמונה אמונה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה