ד"ר יוגב אסתר - מניסיון לא ממליצה ללכת אליה !! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני נפלתי בפח.
    היא אמרה שהיא ד"ר / רופאה והיא לא !! היא בכלל לא מופיעה באתר של משרד הבריאות. מסתבר שהיא בכלל לא רופאה

לקחתי את הילד לטיפול הומאופטי. בטלפון חידדתי לה את העיניין שחשוב לי ללכת לרופא , לד"ר ולא לסתם הומאופט והיא אמרה בפירוש שהיר ד"ר

כששאלתי אותה מה העלות היא אמרה שכל הטיפול יעלה 800 ש"ח

אז לא רק שגיליתי שהיא לא ד"ר ואין לה בכלל רישיון לעסוק ברפואה, בנוסף אחרי שכבר שילמנו 800 ש"ח היא פתאום אמרה שצריך לשלם בנפרד גם על התרופות שזה עוד 250 ש"ח כל חודש משך מי יודע כמה זמן
    בקיצור נפלנו בפח

היא גם השתמשה באיזה מכשיר שאמור לסרוק את כל התאים בגוף ולהגיד מה לא בסדר, איזה משהו הזוי לגמרי. בדקנו על באינטרנט ומסתבר שהמכשיר בגלל לא חוקי ואסור להשתמש בו לא בארץ ולא בארה"ב ולא באירופה

בקיצור המכשיר חארטה אחת גדולה !!
    לא מאחלת לאף אחת
29 תגובות
עמוד 1

• []
    []

[]
  • איזה מפחיד
  • בשביל לקבל את הכסף צריך לתבוע אותה בבית משפט
    רק עו"ד יעלה לי יותר מ- 800 ש"ח
    או שפונים לבית משפט לתביעות קטנות אבל אין לי מושג מה הפרוצדורה .. זה נראה לי כאב ראש אחד גדול

מה שכן, התלוננתי עליה במשרד הבריאות , גם על זה שהיא מתחזה לרופאה וגם על המכשיר שהיא משתמשת בו

את הכסף אני כנראה לא אקבל חזרה, אבל לפחות לא יפלו עוד אנשים בפח

• בשביל לקבל את הכסף צריך לתבוע אותה בבית משפט
    רק עו"ד יעלה לי יותר מ- 800 ש"ח
    או שפונים לבית משפט לתביעות קטנות אבל אין לי מושג מה הפרוצדורה .. זה נראה לי כאב ראש אחד גדול

מה שכן, התלוננתי עליה במשרד הבריאות , גם על זה שהיא מתחזה לרופאה וגם על המכשיר שהיא משתמשת בו
    את הכסף אני כנראה לא אקבל חזרה, אבל לפחות לא יפלו עוד אנשים בפח

• בדיוק עכשיו תבעתי את ד"ר בייבי בתביעות קטנות

לכי לבית משפט הקרוב לביתך תקחי טפסים למלא ותקבלי שובר לתשלום ע"ס 50 ש"ח( לתביעה של עד 5000 שקל ) אפשר גם לשלם אצלם עם כרטיס אשראי שהוא על שם התובע.

תכתבי שם בדיוק מה היה והם ישלחו אליה את התביעה שלך , היא אמורה להחזיר כתב הגנה תוך חודש ואם היא לא תעשה את זה אז יזמנו אותכם לדיון.

זה ממש פשוט אז למה שתוותרי על הכסף שלך?
  • לכי לאמנון לוי
  • יש לי דבר אחד להגיד לך

כולבוטק

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/12gMt-12Z?password=n2V6eidpdV]
    [url=http://imikimi00.com/link/link_through/12gMt-11j?password=9phVbq167G]
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי fofa
    []
    []

[]

יורם יוגב
  • זו השמצה פרועה
    כל העובדות באתר הבית של ד"יוגב - www.homeopathy.dpages.co.il
  • מיכל - התשובה היא כן
    עליה בדיוק אני מדברת

• תגובה ליורם יוגב -
    באתר של משרד הבריאות מופיעים כל הרופאים שיש להם רישיון לעסוק ברפואה במדינת ישראל ותחום התמחותם.
    מופיעים שם גם הרופאים שרישיונם בתוקף וגם אלו שרישיונם לא בתוקף

"ד'ר" אסתר יוגב לא מופיעה שם בכלל!! אין לה מס' רישיון!!
    אני לא הסתפקתי רק באתר ולכן גם פניתי טלפונית למשרד הבריאות והיא אכן לא מופיעה !!
    אז לרשום על הקבלה "מרפאת ד'ר יוגב" ולהצהיר שאת רופאה זו פשוט הטעיה לשמה!!

הומאופטים יש המון ולא כולם רופאים, אבל מי שהוא לא רופא מוסמך אלא הומאופט בלבד לא יכול להצהיר על עצמו שהוא למד 7 שנים רפואה!!!!

בנוסף, בשיחה איתה היא ציינה שעלות כל הטיפול הוא 800 ש"ח וגם כשהייתי אצלה בטיפול היא חייבה 800 ש"ח ואמרה שכשיגיעו התרופות היא תשלח אותם אליי.
    היא לא הזכירה שום דבר לגבי תשלום נוסף!!
    ואני במיוחד שאלתי אם זה כל העלות והיא אמרה שכן

אז איך פתאום אני צריכה לשלם עוד 200 ש"ח לחודש על תרופות ?????
    על מה בדיוק שילמתי 800 ש"ח?? על יעוץ פסיכולוגי??

בקיצור רמאות לשמה !!

• צריך רק לקרוא ד"ר יוגב היא ND ולא M,D לכן אינה אמורה להופיע ברשימת רופאים של משרד הבריאות.
    זאת ועוד כל ההסמכות שלה מופיעות באתר, וכן מוצגות במרפאה.
    אבל מה חשובות עובדות - העיקר השמצות

יורם יוגב
  • טוב שאת מיידעת אותנו ואל תוותרי בשום פנים ואופן! את צריכה לקבל את כספך בחזרה+ פיצוי על הזמן שהשקעת לחינם ועל עוגמת נפש!!
  • ממש מפחיד

• מסכימה עם מה שנאמר
    כלבוטק

• תגובה ליורם !!

ציטוט מהאתר: "ד"ר אסתר יוגב היא רופאה לרפואה טבעית, המשלבת בין עולם הרפואה הקונבנציונלית ל הומאופתיה"

ND זה נטורופטית!!
    היא לא מציגה עצמה כנטורופטית אלא כרופאה!!
    תאמין לי שאני יודעת את ההבדל בין נטורופת לבין ד"ר!!
    היא קוראת לעצמה ד"ר "רופאה לרפואה טבעית" . זוהי התחזות לשמה

במקרה שאתה לא יודע מהו דוקטור, ראה הגדרה:

דוקטור הוא אדם העונה על לפחות אחת מהדרישות הבאות:

סיים לימודי רפואה - אדם אשר סיים את לימודי הרפואה וקיבל את התואר M.D (דוקטור לרפואה או Medical Doctor), את התואר D.M.D (דוקטור לרפואת שיניים או Doctor Medicinae Dentariae) או את התואר D.V.M (דוקטור לרפואה וטרינרית או Doctor of Veterinary Medicine). ארבע אוניברסיטאות בישראל מוסמכות להעניק את התואר "דוקטור לרפואה" (M.D): האוניברסיטה העברית, אוניברסיטת תל אביב, הטכניון ואוניברסיטת בן-גוריון בנגב. האוניברסיטה העברית ואוניברסיטת תל אביב מוסמכות להעניק גם תואר D.M.D, ורק האוניברסיטה העברית מוסמכת להעניק תואר D.V.M.

מה שהיא עושה זו התחזות לפי חוק העונשין האוסר על התחזות לעובד ציבור.

וזה בנוסף למכשיר SCIO שהיא משתמשת שהוא לא חוקי בכלל , לא בארץ ולא ב-FDA בארה"ב

אז בבקשה, אל תזלזל באינטיליגנציה שלי ושל חברותיי לפורום

• יורם חמוד משהו הזמין אותך להשתתף בפורום?? לא !!!
    אז קישתא!!!!
    אנחנו לא אוהבות רמאים ונוכלים

אני הייתי פונה לכלבוטק!!!

פשוט זבלים!!! רמאים
    שמנצלים אנשים תמימים שזקוקים לעזרתו של איש מקצוע!!!!

אפסים!!
    שהכסף ישמש אתכם לתרופות

• מי זה היוגב הזה ומה הוא נפל עלינו פה פתאום???
  • דניאלה,
    את יכולה לתבוע בבית המשפט לתביעות קטנות.
    ניתן להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות עד לסך של 30,000 ש"ח.
    הנה קישור לאתר בתי המשפט בו מופיע טופס של כתב תביעה להגשה בבית המשפט :
    http://elyon1.court.gov.il/heb/forms/tvia1.htm
    כמו כן, במידה ואת תרצי לפנות כאמור להליך משפטי אני מציעה לך לשמור כל מסמך הקשור למקרה ולבקש ממנה העתק של כל המסמכים הנמצאים ברשותה כולל התיעוד שהיא עצמה ערכה בפגישות. בנוסף, מומלץ לעשות "צילום מסך" של דף האינטרנט בו היא מציגה עצמה כרופאה.
    לפני פנייה לבית המשפט מומלץ לפנות קודם במכתב דרישה והתראה לפני נקיטת הליכים משפטיים.
    בהצלחה

[url=http://www.ezticker.com/]
    " כי ג'ינג'י זה אופי, וג'ינג'י זה טבע, על ראש הג'ינג'י בוער הצבע" !!!
  • הי VIL ו- achvag
    להערכתי האישית , ה"יורם יוגב" הזה הוא בעלה או אולי זו היא בעצמה...
    אי אפשר לדעת ..

ל-אני גינגי,
    תודה על האינפורמציה
    עשיתי "צילום מסך" על כל האתרים וכל המקומות בהם היא מופיעה כדוקטור/ רופאה
    ויש לי את כל המסמכים אצלי כולל הקבלה והחשבונית בהם היא מופיעה כדוקטור
    וגם את התשובות ממשרד הבריאות וכ'
    אני שומרת הכל מתועד למידת הצורך

בכל אופן תודה לכולכן על התמיכה ועל האינפורמציה
    חבל שלא עשיתי בדיקה מקיפה לפני שפניתי אליה

אבל... לומדים מטעויות

חברותיי בפורום, אוהבת אתכן

• לא מאמינה להם ובורחת מאנשים כאלה כמו מאש....
    תחפפי מהאתר יורם יוגב או מה שלא תיהיי חרטטנית אחת
  • אני ככה קוראת לי בפסיביות יתרה למדי בזמן האחרון.. אבל חייבת להגיב..
    לא לוותר
    אחותי היא מטפלת בכירה ברפואה סינית- טווינה- סוג של פיזיוטרפיה סינית בכל מקרה השם הוא מטפל ולא רופא
    ולכן זו ממש הונאה....
    אין כזה דבר רופא שלא סיים לימודי רפואה קונבנציונלית
    יש מטפל
    יש יועץ יש כל מני שמות אבל לא רופא...
    נדיר שיש רופאים שהם גם מטפלים ברפואה אלטרנטיבית אבל יש
    ומי שלא רופא שלא יקרא לעצמו ככה
    אני הייתי פותחת בתביעה רק בכדי שלא יחזרו הדברים הללו ....
    כמובן תביעות קטנות...
    ד"א את הטפסים ניתן להוריד באתר בתי המשפט באינט' אין צורך ללכת לשם לקחת. אח,כ כשמגישים אותם משלמים 10% מגובה מקסימלי של התביעה
  • בבקשה צרי איתי קשר! אני במצב דומה ולא מתכוונת לוותר.
    דר' (?????!!!!!????) יוגב הרצתה היום בגן של בני ולדעתי מדובר בשרלטנית! אשמח לדעת מה העלת בחכתך על מנת לא לעשות עבודה כפולה. איני יודעת איך השתמשת במידע שאספת אך אין בכוונתי לעבור על כך לסדר היום.
    אשמח אם תצרי איתי קשר
    אילת
    0507308472
    [email protected]
  • חברות יקרות....עברו כמה שנים מאז הפוסט האחרון לגבי דר יוגב הלב שלי באמת עם מי שלא הייתה מרוצה ונכוותה מדר אסתר יוגב. גם אני חשבתי שהיא רופאה md. אבל לי היא עזרה ....חיי השתנו בשנים שקבלתי שירות ממנה. אני יכולה להגיד לכם שהיום אני לא חיה בארץ וכל מה שאני עוברת אני יודעת שיש משהו שעזר לי שקבלתי ממנה. גם אני וגם הגרוש שלי דאז לא אהבנו את המחיר שהיא גובה. אפילו רבנו הרבה בגלל זה .חשבתי שהבעיה אצלי אבל אני מוכנה לעשות הכל בשביל הבן שלי. והיום אני קוטפת פירות!!! ולאחר שנה שאני לא בארץ אני אביא את בעלי החדש (חולה סרטן) אליה לבדיקה כי איפה שאנחנו חיים אין ולא יהיו רופאים כמו הגברת אסתר יוגב. תעודות זה חארטה. לימודים זה חשוב וידע ונסיון חשוב מאוד. היא שמה את כל בעלי התעודות בכיס הקטן. לפני כל רופאים שאתם הולכים אתם בודקים באמת כמה נסיון יש להם או יותר מפה לאוזן. כי החברה המליצה. אני שנים הלכתי לרופא נשים מאוד מוכר בשרון אחותי אצלו עשרות שנים אבל גיסתי לא סבלה אותו לא הרגישה בנוח. רופא שיניים שקרוב למשפחה היה מצטיין האוניברסיטה ללימודי רפואה .צוחק על הקטע של תעודות .זה לא מה שעושה רופא שיניים טוב. הבן שלו מסיים לימודי רפואה. למה נשארתי אצלו כי הוא היה השיננית שלי והוא זה שהציל את השיניים שלי מעקירות למרות הבעייתיות. אין כאלה בעולם. אז דיי גם אני קבלתי המלצות כאלה ואחרות שבסוף לא היו נכונות. לא מתאים לכם הטיפול תעשו מה שטוב לכם. יש הרבה מטופלים שהיא כן עזרה להם. הבעייה שוב הכסף. זה לא זול בכלל. שניה חוזרת להמשך בעלי מנגן בחצוצרה. חייבת להקליט.
  • המשך....
    ומה עם כל אלה שכותבות שהן קוסמטיקאיות רפואיות יש תעודות ואין להן נסיון???!!! בקיצור עם לא מפרגן ועם ביקורתי ואיפה הכבוד לאנשים מבוגרים שכשאתן עוד הייתן זרעונים לחמו בשביל המדינה שבה אתם חיים בשלום.
  • הלוואי ויש עוד הרבה כמו הגברת אסתר יוגב
    היא הצילה את החיים שלנו ....
    אני אישית ממש לא משנה לי כמה כסף היא לוקחת או מה התעודה שתלויה על הקיר אבל מה שמשנה לי באמת זה האם נעשה שינוי בחיים שלי לטובה או לא!
    ואכן זה קרה
  • תגובה ליורם !!

ציטוט מהאתר: "ד"ר אסתר יוגב היא רופאה לרפואה טבעית, המשלבת בין עולם הרפואה הקונבנציונלית ל הומאופתיה"

ND זה נטורופטית!!
    היא לא מציגה עצמה כנטורופטית אלא כרופאה!!
    תאמין לי שאני יודעת את ההבדל בין נטורופת לבין ד"ר!!
    היא קוראת לעצמה ד"ר "רופאה לרפואה טבעית" . זוהי התחזות לשמה

במקרה שאתה לא יודע מהו דוקטור, ראה הגדרה:

דוקטור הוא אדם העונה על לפחות אחת מהדרישות הבאות:

סיים לימודי רפואה - אדם אשר סיים את לימודי הרפואה וקיבל את התואר M.D (דוקטור לרפואה או Medical Doctor), את התואר D.M.D (דוקטור לרפואת שיניים או Doctor Medicinae Dentariae) או את התואר D.V.M (דוקטור לרפואה וטרינרית או Doctor of Veterinary Medicine). ארבע אוניברסיטאות בישראל מוסמכות להעניק את התואר "דוקטור לרפואה" (M.D): האוניברסיטה העברית, אוניברסיטת תל אביב, הטכניון ואוניברסיטת בן-גוריון בנגב. האוניברסיטה העברית ואוניברסיטת תל אביב מוסמכות להעניק גם תואר D.M.D, ורק האוניברסיטה העברית מוסמכת להעניק תואר D.V.M.

מה שהיא עושה זו התחזות לפי חוק העונשין האוסר על התחזות לעובד ציבור.

וזה בנוסף למכשיר SCIO שהיא משתמשת שהוא לא חוקי בכלל , לא בארץ ולא ב-FDA בארה"ב

אז בבקשה, אל תזלזל באינטיליגנציה שלי ושל חברותיי לפורום

בעולם מחוץ לישראל הקטנה יש "כמה" מכללות לא פחות נחשבות מאלו בישראל.
    היא למדה לפחות באחת מאלו ומתמחה עם מיטב המדענים בתחומה.
    במשרדה על הקיר תלויות תעודות על הסמכותיה, נראה שלא טרחת כלל להסתכל, ואולי כלל אינך
    יודעת לקרוא
    כדאי שתבדקי כי מה שאת כותבת הן סתם השמצות.
    אני וזוגתי מטופלים אצלה, זה לא זול, אבל התוצאות טובות מאד
    אריה
  • היא ליוותה אותי 11 שנה ושינתה את חיי מקצה לקצה, בחרת להילחם במישהי שעוזרת להמון אנשים וזכתה בפרסים לזכויות אדם ואפילו מלמדת רופאים. נסי לשפוט לכף זכות ולא לכף חובה ,מקווה שהיום בנך בריא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה