היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני חייבת לשאול! מתי הארוחה העיקרית אצלכן בבית? בצהריים או בערב? (הכוונה לארוחה בשרית) אצלינו- בערב. בעלי בצהריים בעבודה ואין מצב שאני מבשלת לעצמי ואוכלת לבד ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
11 תגובות
עמוד 1
מתי הארוחה העיקרית אצלכן בבית? בצהריים או בערב? אני תמיד דואגת שבעלי ייקח איתו אוכל לעבודה, תמיד משהו עם בשר. אם לא היה מה לקחת אז הוא קונה, תמיד משהו עם בשר. אני לפעמים אוכלת צהריים לבד ולפעמים לא בא לי אז יוצא שיש ימים שלא אוכלת בשר בכלל.... נועה אוכלת בשר בארוחת צהריים בגן. כך שבערב כבר לא אוכלים בשר, רק משהו קל ....
אצלנו כל אחד אוכל את הארוחה הבשרית שלו במקום אחר שנהב בגן יובל אצל ההורים שלי ובעלי ואני בעבודה
לפעמים בצהריים אם זה אוכל שיכול להתחמם גם בערב לבעלי ולפעמים בערב אם זה שניצלים או משהוא שצריך להכין באותו הרגע
בערב
אופירי אוכלת בגן א. צהריים חמה
איך אני מקנא בכן ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אני אוכלת בצהריים לבד ובעלי בערב כשהוא חוזר מהעבודה
מעין אוכלת ארוחה חמה בגן. אישי אוכל כשהוא חוזר מהעבודה אחה"צ ויובל ואני בצהריים
בעלי אוכל ארוחה חמה ובשרית בצהריים בעבודה. בחדר אוכל שלהם. אני מזמינה למשרד בדר"כ ארוחה בשרית או סלט כלשהו או סתם פסטה. מאיה אוכלת בגן כמובן ויובלי חוזרת מהביה"ב ומחממת לה משהו שכבר הכנתי.
בערב- כולנו אוכלים ביחד- זה תלוי מה מתחשק. אבל בדר"כ לא בשרי.
אני גם שאלתי את זה פעם........
אני אוכלת עם ננה בצהריים - ואור אוכלת בגן, אבל כשבעלי חוזר בערב - אנחנו אוכלים שוב בשרי, כמעט תמיד........ המסנג'ר שלי: [email protected]
אני מכינה כל יום בצהרים ( אם אני לא במכללה ) גם אם בעלי יגיע בערב ובערב אני אוכלת איתו גם .... אני חייבת ארוחה בצהרים , יש את הקטנה שאוכלת איתי