גן ילדים בבת ים - זה באמת חשוב לי, תנסו בבקשה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא זוכרת את שם הגן שמראל ואמא לארבעה יהלומים המליצו עליו בבת ים.
    משהו מושקע עם יחס חם גם להורים...
    מישהי יודעת על איזה גן מדובר?
24 תגובות
עמוד 1
  • לא סורי, אבל בשימושון יש המלצות של אמהות פה כנסי ותראי אולי גם זה מופיע

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• תודה עירית

• אני המלצתי על "גן בונבון"
    אם תרצי עוד פרטים תפני אלי במייל/מסנג'ר

מייל/מסנג'ר [email protected]

• רק לוודא, זה הגן שהיו בו ערבי גיבוש גם להורים וחגיגה גדולה ביום המשפחה, נכון?

אגב, מראל כבר לא כאן??
  • ??
  • תודה על העזרה.
    כנראה שלעזור זה לא כ"כ חשוב כמו נושאים אחרים...
    שבת שלום

• אני לא זוכרת את שם הגן,
    אבל התגובה האחרונה שלך לא במקום
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• מלי-

[]
  • מלי
  • מראל ואני המלצנו על גנים שונים.
    אני המלצתי בבת-ים והיא בראשל"צ.
    וחוץ מזה כתבתי לך שאת יכולה לפנות אלי במסנג'ר/מייל
    שבת שלום

מייל/מסנג'ר [email protected]

• מלי, אני מתנצלת אם פגעתעי או אמרתי משהו לא במקום, פשוט אני כבר יותר משנתיים כאן בפורום ואני שמה לב לזה הרבה (וזה די טבעי, נראה לי שרובנו ככה) שאם אין "לכלוך", סקס או "חמתי" בהודעה, לא תמיד אכפת לבנות, אני לא מאשימה, אבל סתם ציפיתי ליותר, כי חשבתי שאולי יתאמצו קצת - זה מה שאני הייתי עושה, אפילו סתם בשביל מישהו ברחוב.
    אלגרה, אני מאוד מעריכה את העזרה שלך, והתגובה הכי לא הייתה מכוונת אלייך בעולם! שוב - תודה רבה!
    פשוט "בונבון" זה בוודאות לא הגן שאליו התכוונתי.
    תודה לכולן, וסתם, אם יצא לכן, שימו לב שאם מישהי שואלת על עגלה או כסא בטיחות יותר מפעם בשבוע, רובנו (מודה שלפעמים גם אני...) מתעלמות, אבל בהודעת "בעלי עצבן אותי היום", או משהו דומה, הרוב נוטות להתייחס ולכתוב מכל הלב.
    מקווה שהבנתן שהכוונה שלי הייתה לא לפגוע, אלא לבקש עזרה.
    תודה וסליחה.
  • טל - יש לך 125 הודעות בפורום, כך שגם אם את נכנסת יום יום את בד"כ לא מגיבה, אז כדאי להרגיע.
    וששואלים באותו שבוע בפעם ה-5000 על עגלה/כסא בטיחות זה די נמאס.
    בנות עסוקות. אם לא ידעת יש חיים נוספים מעבר לפורום.
    מי שיש לה שאלות שנענו כבר אלפי פעמים שתסתכל כמה עמודים אחורה. זה לא כ"כ נורא.
    ותגובתייך ממש אינן במקום.

• ענבר
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • וסתם, שלא תגידי שלא מתאמצים בשבילך
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • רוצה גן רוסי שדן הולך?

• מרינה , מה יש לך נגד גנים רוסיים ? גם לבני יש אחלה גן רוסי . את האמת לא מאימה בכל החרתט של ערבי גיבוש להורים וכו. מספיק לי שילד מרוצה , נקי , אוכל אכותי ויחס חם . המצחיק שאצלינו בגן רוסי כל החוגים ושיחות בקבוצה בוגרת הם בעברית בכלל . רק בשנה שעברה גננת דיברה אתם ברוסית. השנה ושנה הבא הכל בעיברית כי הכנה לגן חובה .
    http://www.holdthatpic.com/

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אורטלי

• יפתי

• מרינה , צחקתי בכלל . גם אצלינו אין כל החופשות הפלצניות אלו , חות מאיזה שבוע התארגנות בסוף אוגוסט וגם בני יושן במיטה בפיג'מה ... זאת בכלל מלחמה מפני עצמה כי הוא טוען שבפיג'מה ישנים בלילה בבית . אני כבר לא מדברת שבגלל התחרות כאן מחירים הם סבירים לגמרה .ויש המון ילדים שנשארים בגן הזה עד גיל 5 . עשו 3 קבוצות גיל עכשיו . 1-3. 3-4, 4-5.
    http://www.holdthatpic.com/

• עינבר ואורטל, לא ציפיתי לרגע שמישהי תפנה דקה מיותרת מזמנה, וממש לא דיברתי רק על ההודעה הזאת. סתם, אני בכל פעם נכנסת מחדש, באמת להיוועץ בכן ולהיעזר ולא תמיד מקבלת תגובות נורמליות, יש כאן לפחות עוד 10 בנות שממש מבינות על מה אני מדברת (גם ליטוש פעם כתבה על זה משהו), אבל זה כבר לא משנה.
    ואגב, שם המשתמש הזה חדש, אבל אני כאן כבר שנתיים וחצי,והעברתי הריון ארוך עם אורטל, מירוש ועוד כמה חמודות כאן.
    "חדשה" אני לא, לא שיש בזה משהו רע, אחרת הפורום היה חסום למשתמשות חדשות, עובדה שאני מכירה את מראל, יודעת את כל הכינויים הישנים של הצהובים של מיכל, זוכרת את רגינה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה