ערכות ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • השאל שלי היא כזאת.. אני כל הזמן רואה אותכן אומרות לגבי בדיקת הריון- פס זה פס.
    אז הדבר נכון גם לגבי הערכות ביוץ?
    חודש שעבר עשיתי בדיקה 10 ימים ברציפות ולא היה שום פס חוץ מיום אחד שהיה פס בהיר ביותר.
2 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק...

בערכות ביוץ זה לא עובד ככה, כדי לזהות ביוץ צריך קו מאוד חזק, קוים חלשים לא אמינים.

יש ערכות ויש ערכות, לא תמיד הן מדייקות או מדוייקות.

הכי בטוח זה מעקב זקיקים...

יש דרכים נוספות לזהות ביוץ, הפרשות לפי המועד, כאבי בטן, שינוי במצב רוח, אני עשיתי טבלה שתיעדה מדי חודש את ההרגשות שלי, אח"כ בדקתי מתי קיבלתי מחזור הפחתתי 14 יום וידעתי את יום הביוץ.

ככה תלמדי לזהות!

בהצלחה!
  • תודה..
    החודש ננסה יום כן יום לא ואז אני אתחיל עם טבלאות..
    סה"כ אני בן אדם די עצבני, ככה שעצבים יהיה קשה... כל שאר סימני הביוץ לא מופיעים אצלי, חוץ מהפרשות שזה אצלי רוב החודש.. ככה שאי אפשר לדעת מתי זה ביוץ ומתי לא.
    כניראה נלך לבדיקת הזקיקים הזו... אם יתנו לי לעשות בדיקה ללא שנה בניסיונות..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה