היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות היום יש לאור שלי יום הולדת 16. אתן בטח זוכרות את התקופה הקשה שעברתי איתו, והאמת אני עדיין עוברת רק שעכשיו זה פחות קשה בגלל שבכל פעם שקורה משהו שלא מתאים לאור, הוא קם והולך לאבא שלו
19 תגובות
עמוד 1
קודם כל- שיהיה לך ולו מזל טוב ליום הולדת.. הרי כל יום הולדת של מישהו זה יום הולדת גם לאמא.
אני לא מכירה את כל הסיפור, אבל אני מניחה שזה גם משהו שקשור לגיל ההתבגרות, ולעובדה שיש ילד ממש קטן נוסף בבית. שקלתם ללכת לייעוץ משפחתי או משהו? זה יכול לעשות פלאים. בכל מקרה - המון מזל טוב, ואל תתייסרי... עשית את המקסימום שלך, והילד שלך כבר בגיל שהוא בוחר בעצמו איך לחיות את חייו, לטוב או לרע. אם נתת לו כלים טובים לדרך, יש סיכוי מצויין שהוא יתעשת בהמשך.
אמא שלי תמיד אומרת משפט כזה
ילדים קטנים צרות קטנות ילדים גדולים צרות גדולות
נראה לי שבאיזה מקום הרמת ידים כי קשה לך.... בכל זאת מצב לא פשוט...
אולי תנסי לקחת קצת עזרה מקצועית לקבל כלים הדרכה הכוונה איך לגשת עליו לדבר איתו --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
מזל טוב! היום לפני 16 הפכת להיות אמא! אז מזל טוב לך וגם לאור.
תגידי, סיגלית- לבי"ס הוא הולך? גם אם כן וגם אם לא- דברי עם היועצת שלו, תבררי איך הוא שם.. תספרי לה עליו קצת, שתשים עליו עין אולי. באמת, אני בטוחה שיש לה דרכים לפתרונות או עזרה לתת לך. אל תתייאשי- כל עוד הנר דולק, אפשר לתקן!! אל תרימי ידיים, יש לך ילד מתוק, ייתכן שהוא זקוק לקצת עזרה.. אבל תאמיני בו וזה יחולל פלאים. אבל כדאי לך להתחיל לפעול, לא לחכות שהזמן יעבור והמצב עלול להדרדר.. אין שום ייאוש.. :)
מסכימה עם פיתוש הילד לדעתי צריך מישהו נטרלי לדבר איתו וללבן בניכם את העיניינים בטוח יש סיבה להתנהגות הזאת ולא בטוח שזה באשמתך
עצם זה ששלחתי אותו לאבא שלו אז בטח שזנחתי אותו, הרמתי ידיים כי נמאס לי לסבול ואני מרגישה כאילו עקרו לי חתיכה גדולה מהלב שלי. הילד הגדול שלי המתוק שאים כואב לי משהו הוא ישר נלחץ ובוכה כמו תינוק ודואג, ואני שלחתי אותו לאבא ששם רק נזק
יפה שלי אני ממליצה לך בחום ללכת לטיפול ביחד עם הילד לפתור את הדברים לבד זה לא ילך וזה לא מצליח יש אנשי מקצוע שידריכו אותך צעד צעד איך לנהוג איתו בהצלחה יפיופה
תקשיבי נשמה, תפסיקי להתייסר.. ותתחילי לפעול. במקרה אני בתחום..
פיתוש מאמי למי אני אמורה לפנות? לפני כחודש הוא התפרץ על איזה מורה והם פשוט הכריחו אותו לקבל אחת לשבוע שיחה עם הפסיכולוגית של בית הספר. האמת אין לי מושג אים הוא הולך אבל הם חייבו אותו.
נישמע לי מאוד מוכר
סיגלית נשמה
מאחלת לכם שהכל יסתדר ומזל טוב
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
מזל טוב ליום ההולדת ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!