שיט-ולים פרימיום! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כן כן- לא טעיתי שיטולים!!
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

17 תגובות
עמוד 1

• לכל תינוק מתאים טיטול אחר......
    כשנועם נולד היה קורה לי בדיוק כך עם פמפרס..... התאים לו רק האגיס.....

• אין מה להשוות להאגיס
  • בוקר טוב באמת.אני מזמן אמרתי שניסיתי 4 חבילות והם רחוקים מלהיות
    כמו האגיס..חרא של חיתולים...
  • את האמת , אני ניסיתי איזה 5 שהיו לי באריזת מטנה . אפילו למגעת יד הם אחרות . לבני היו תקופות שפעם פמפרס היה טוב יותר , פעם אגיס . את האמת התאימו לו גם רגילים ירוקים . בכל מה שקשור לקניות לאבא שלי יש משפט ... אני לא מספיק עשיר כדי לקנות דברים זולים . לגבי טיטולים זולים - מספיק שבגג האכות במקום 5 פעמים לדוגמה את מחליפה 6 - כל פעם במחיר שווה לתחת .כי זה יוצא אותו דבר .בחישוב - לדוגמה עלות טיטול אחד כפול מס' טיטולים בשבוע.
    http://www.holdthatpic.com/
  • הם ממש לא כמו האגיס! אין כמו האגיס!
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אהבתי את הכותרת...
  • מאמי ממש כך...גם אני פעם אחת עשיתי את הטעות....כולו היה רטוב..... אין מצב..... הם ממש לא ברמה של האגיס ופמפרס.....
  • אכן כל ילד מתאים לו חיתול אחר וכשהם גדלים אחרי גיל שנה המבנה כבר מאפשר חיתול במבצע לא משנה מה זה בסדר ,זה הניסיון שלי

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• בקיצור , אין כמו ילד גמול עם תוכתוני כותנה .

http://www.holdthatpic.com/
  • כנראה שזה באמת אישי,
    לעילאי היו כל הזמן ברחות עם פמפרס,
    מטיטולים אני מאוד מרוצה!!

מיטל
  • תראי כשנועם היה תינוק התאים לו רק האגיס והיום גם טיטולים פרימיום עושים את אותה עבודה בדיוק. אם יש מבצע טוב אני מגוונת או האגיס או טיטולים שניהם מתאמים לנו היום

• אכן צודקת אלינה
  • גם אני לא הסתדרתי איתם.
    קניתי חבילה וגיליתי שהחבילה נגמרת לי יותר מהר מהאגיס, כי נאלצתי להחליף כל הזמן
    [[[
  • לא מסכימה אתך
  • לא מסכימה!
    זה כנראה באמת תלוי במבנה של הילד!!!
    דניאל אלרגית להאגיס, ובהתחלה היינו בדר"כ עם פמפרס, ומהרגע
    שהתחלנו עם טיטולים פרימיום זה הולך יופי

• לא נעים לי לבאס אותך, אבל לדעתי המבנה האנטומי של הבנים גורם להרבה יותר נזילות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה