--- - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עזבו, תגובות פלצניות
    כל אחת מתייפיפת כאן ..
    אם היה קורה לכן דבר כזה גם אתן לא הייתן אומרות "אוי סליחה"
    או אומרות לקופאית "את צודקת כולנו מפגרים את החכמה"
14 תגובות
עמוד 1
  • את בעייתית בצורה קיצונית הא????
  • מצאו עם מי להתעסק

• זה קורה רק לך כי את עונה בעצבנות. שמעת את המשפט "יחס גורר יחס" - היית יכולה להתעלם מדברי הקופאית או כשהבחור מקים אותך להגיד "מצטערת" ולקום. ואז הכל היה נגמר הרבה יותר בשקט (בשני המקרים).
    יעל, אמא של יונתן
  • יעל..אל תתטיפי לי. ולא לא עניתי בעצבנות..אין לך מושג מי אני
  • רשמת בכותרת שזה קורה רק לך

וכל הזמן.... שמת לב
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • ווי אין לכן מושג כמה אני ממש לא הישראלי המצוי...
    אני מבינה היא עייפה אחרי כל היום אבל לדבר בצורה כזו
    זו חוצפה ולא לעיניין ולא משנה מי עומד מולה.
    ישראלי מצוי ..נו באמת.
    עדיף שלא תגיבו כי התגובות שלכן הם תגובות של ישראלי מצוי

מעניין איך הייתן מגיבות אילו הייתן באותה ביטואציה..אתן חכמות גדולות כאן בכתב
  • סורי מסכימה עם יעל...

[]
  • לא הייתי אומרת "את צודקת כולנו מפגרים" פשוט הייתי מתעלמת... כדאי לך לנסות את זה.
    אני יודעת איך הייתי מגיבה כי SURPRISE! זה לא קורה רק לך, זה קורה לכולם - רק שלא כולם מגיבים ככה.

אתמול נכנסתי לבניין שלי עם יונתן ועמד שם איזה פועל שאומר לי "אולי תרימי גם אותי"

• מיכלי
  • נכון לא צריך..
    אבל יש גבול ..
    את עובדת עם אנשים את צריכה לדעת למתן את התגובות שלך.
    את לא צועקת על לקוחות, את לא פוגעת בלקוחות.
    שוב, אני מבינה שאת עייפה ורוצה הביתה אבל !!
    אני בחיים לא עונה בחוסר כבוד.
    אני עונה בציניות. אני עונה בצורה מכובדת.אני משתדלת לא לפגוע
    אני בחיים לא עונה לאנשים מבוגרים בצורה לא מכובדת
    אבל כשהיא מדברת בצורה פוגענית בצורה קיצונית . חותכת לי את האצבע ואפילו לא מתנצלת על הדרך - לא צריך פרחים והתחנפות אפילו אם היתה אומרת "אופס סורי" או רק ..סליחה זה היה מספיק...אבל לצעוק עליי כאילו אני אשמה שהסופר פתוח עד 23:00 ובעוונותיי נכנסתי לקופה ב 21:50...
    או בגלל שהתיישבתי על כסא במיון עייפה נורא ועובד דיבר אליי כאילו אני אסירה שיושבת על רצח או אונס... די בחייכן..אנשים בארץ לחוצים מידי ונדפק לאנשים במוח .. לצערי אני נופלת על כל האבודים האלו...

ובשביל לעצבן אותי ..צריך שיהיו לבן אדם הרבה עצבים הרבה כוח...כי לא קל לעצבן אותי לשמחתי

שרון את יכולה לקרוא את מה שכתבתי בפורום תמיכה בשרשר שהבנות פתחו לשאול לשלום אבי
  • קראתי מאמי
  • אבי לא הרגיש טוב כבר 3 שבועות ..שילשולים בחילות =שאלנו אם הוא בהריון חחח שללו באולטרסאונד
  • רק רציתי להוסיף - החלמה מהירה לאבא שלך

• לי יש פתיל קצר, ואני שונאת כשמתייחסים אלי בחוסר כבוד
    [[[
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה