סקר - באיזה שלב אתן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל בנות הפורום היקרות, כדי להפיח קצת חיים בפורום, יש לי פה סקר קטן

באיזה שלב בטיפולי פוריות אתן נמצאות?
    מדוע אתן עוברות טיפולי פוריות?

אני עכשיו בסבב איקקלומין רביעי עקב שחלות פוליציסטיות
    זה היום השני שאני לוקחת 2 כדורי איקקלומין וממתינה לביוץ המיוחל

מה איתכן?
    בשורות טובות לכולנו!!
11 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו עוברים טיפולי פריות, כי אחרי נסיונות של שנה להכנס להריון החלטנו להתחיל טיפולים. אין לנו בעיה, עשינו את כל הבדיקות האפשריות.
    אני אחרי שלוש הזרעות על בסיס טבעי.
    הזרעה אחת עם איקקלומין (בהתחלה היתה בטא 13 שירדה)
    הזרעה אחת עם גונל f.

החודש הזה תהיה הזרעה על בסיס טבעי, הרופא שלי לא רוצה שאני אקח הורמונים חודש אחרי חודש.

מאחלת הצלחה לכולן

אמונה אמונה אמונה
  • היי,

אני הייתי עם טיפול באיקוקלומין - נקלטתי ובשבוע 6 הייתה לי הפלה ואז אחרי ההפלה היה זקיק מוביל ולקחתי גונל ושוב נקלטתי ושוב באותו שבוע בדיוק הייתה שוב הפלה (הגעתי לבטא 10,000 בערך בשני המקרים ועכשיו אני בבדיקות לראות למה זה קורה לי ... בינתיים אין תשובות.
    וזהו - אני שחלות פוליציסטיות גם, שומרת חזק עד כמה שאני יכולה על הדיאטה של להימנע מפחמימות ומסוכרים והתחלתי ספורט - כנראה בגלל זה החודש בייצתי טבעי - אבל לא ממש ניסינו כי פחדתי שיש לי סוכרת - עכשיו הבדיקות יצאו יחסית תקינות (בגבולות הנורמה, רק ששתי תוצאות טיפה גבוהות - בנורמה אבל נושקות לקצה הגבוה) - זה יכול לגרום לממומים בעובר - לידיעתכן.
    וזהו - זאת אני
  • היי
    בטיפולים עקב שחלות פוליציסטיות ומחזורים לא סדירים.
    בבית גמד משגע בן שנתיים מטיפולים.
    בפברואר הריון ספונטני שהסתיים בגרידה אחרי הפסקת הדופק.
    אחרי חצי שנה של נסיונות טבעיים חזרתי לטיפולים.
    עכשיו בסבב שני של פוריגון ואוביטרל, מחר מעקב זקיקים ובדיקות דם.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • אחרי שנתיים פלוס של נסיונות...

4 פעמים איקקלומין, שעד כה לא השפיע, עכשיו בסיבוב נוסף של איקקלומין, אחרי שעשיתי דיאטה של נטול פחמימות וסוכרים המעקב זקיקים עכשיו יותר מעודד...

יש לי שחלות פוליסציסטיות שהתופעות שלהם התגברו שעליתי במשקל בערך 15 ק"ג, עד כה בדיאטה החביבה ירדתי 12 ק"ג, עוד 3 אני חוזרת למשקל שלי.. ומשם אני רוצה לרדת עוד 5...
    (בקיצור עוד 8 ק"ג
  • דינה,
    כל הכבוד לך על ה- 12 ק"ג מעורר השראה...לנסות לרדת, אני בטוחה שהשמונה ק"ג קטנים עלייך...
    ואת תורידי אותם.

כן, גם אני מאחלת לנו בקרוב שנדבר על בחילות ועיפות ושבוע שישי ושבוע 20 ושבוע...
    אמן,אמן לכולנו

אמונה אמונה אמונה
  • דינה - תפרטי איך נפטרת מהק"ג האלה - את אוכלת בשעות הערב - נגיד משעה 19:00 את עוד מכניסנ משהו לפה?
  • הי,
    אני כרגע בהפסקה.
    שנה וחצי של ניסיונות.
    6 הזרעות, האחרונה עם פיוריגון ואוביטרל, האחרות רק אוביטרל.
    צריכה לקבל בקרוב (או שלא??) ואז חוזרת לטיפולים כמו גדולה.
    אני פוליציסטית, בעלי עם מורפולוגיה של 1% ויש לי מחיצה ברחם .
    דינה, כל הכבוד על הדיאטה, אין ספק, הפסקת קמח לבן וסוכרים בשילוב ספורט עוזר בהחלט.
    גם אני ירדתי קצת, אבל עכשיו בהפסקה עליתי טיפה.
    נרשמתי למכון כושר ונקווה שהכל ירד.
    בהצלחה לכולנו.
  • כיופית,
    מאחלת לך שלא תקבלי...

אמונה אמונה אמונה
  • היי
    אני כרגע אחרי טיפול איקקלומין ומקווה לבשורות טובות.... יש לי שחלות פוליצסטיות ובנוסף לכך בעיה בבלוטת התריס.
    יש לי פרח בבית בת שנתיים וחצי שמאוד זקוקה לאח או אחות קטנים

• בנות אני אתכן....יש לי נסיכה בת שנתיים (שהגיעה טבעי סוג של נס ) בבית שכל הזמן מחפשת תינוקות סביבה.ניסינו טבעי למעלה משנה וזה לא הלך ואז עשינו בדיקות....לבעלי מורפולוגיה של 2% ולי שחלות פוליצסטיות,תת פעילות בלוטת התריס,מיומות רבות ברחםולא זוכרת מה עוד מרוב שיש דברים...
    אני חודש ראשון של נסיונות איקקלומין 2 כדורים 5 ימים מחר היום ה17 למחזור מקווה לראות משהו ולעשות הזרעה בקרוב....
  • לכל הבנות היקרות....

דיאטה פשוטה, אין קמח לבן, אין סוכר לבן...

אני בחודש הראשון לא אכלתי פחמימות בכלל, לא תפוח אדמה, בטטה, קטניות וגם לא לחם מלא וכד' וכד'
    הגבלה של שני פירות ביום ולא יותר.

אחרי חודש שילבתי פחמימות מקמח מלא, שתי פרוסות לחם קל מלא ואכלתי שלוש פעמים בשבוע, היום הייתי אצל דיאטנית שאמרה לי לאכול כל יום 2 פרוסות לחם קל מלא...

וכמובן פעילות גופנית, הליכה של 4 פעמים בשבוע + פעילות אירובית בבית (ריקודים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה