חדשה בפורום, סיוע. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן.

ראשית, אתן מקסימות.
    אני עוקבת כבר תקופה ופשוט נפעמת מהגדלות נפש פה של הבנות וזה ממש מחזק.

עכשיו אני זקוקה לעזרתכן,,,

אני אמורה להתחיל טיפול זריקות בגונל F במינון של 75.

אני רוצה לדעת לקראת איזה תופעות לוואי אני צריכה להתכונן, אצלי זה מהתרופה. אני אוהבת להגיע מוכנה...

אשמח אם מי מכן שעברה טיפול עם גונל תשתף אותי ב"חוויות" שלה. ?

ועוד משו, מה אומר המינון הזה? הוא חזק?

מצפה לתשובותיכן.
7 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    ברוכה הבאה לשהות קצרצרה. אני הזרקתי (ומזריקה) פוריגון זה אחיו של הגונל תופעות הלוואי שיכולות להיות רשומות בעלון המצורף, אני בכוונה לא כותבת לך מה היו התופעות לוואי שלי כי זה נורא אינבדואלי.
    בגדול אנחנו מקבלות הורמונים עם כל מה שמשתמע מזה, מצבי רוח (טובים יותר טובים פחות), חשק עז לאכול הכל או לא לאכול כלום, כאבי בטן תחתונה שיכולים להעיד על כך שמתרחש משהו בשחלות.
    75 זה המינון ההתחלתי, אני מניחה שזימנו אותך למעקב זקיקים ובדיקות דם בהתאם לתוצאות תקבלי הוראות.
    שיהיה המון בהצלחה.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • יונינה היקרה,
    אני הזרקתי חודש שעבר גונל במשך שישה ימים, התחלתי מ112.5 ואז עברתי ל - 75. לא הרגשתי כלום חריג, לא כאבי בטן, לא מצבי רוח, אבל כמו ששיווה כתבה זה באמת אינדוודואלי לכל אחת. אני מאוד מקווה שלא יהיו לך תופעות לוואי...
    בכל אופן בהצלחה בטיפול..

אמונה אמונה אמונה
  • תודה מקסימות על התגובות.

סליחה שאני מעיקה,,,
    אבל יש לי עוד 2 שאלות בנושא:
    1. אני אמורה להתחיל להזריק את הגונל פעם ביום, במשך חודש!!! והבנתי שזה מגיע רק עם 5,6 מחטים.
    הרופא (רופא פרטי) אמר לי שאני יכולה כל יום עם אותה מחט לאחר חיטוי, ובקופת חולים האחות הזדעדעה! היא אמרה לי מה פתאום, את מכניסה גוף זר לגוף שלך, שלא תעזי וכו',,, אבל מאחר ואת לא מטפלת אצלנו, אני לא יכולה להביא לך מחטים.....

2. אני רוצה בפעם הראשונה שאחות תזריק לי, שאני אדע איך זה עובד וכו', אבל המרכז עובד רק עד 18.00 בערב, ואני מעדיפה להזריק את זה קבוע בסביבות השעה 21.00 (אני לא רוצה להצטרך לקחת את זה איתי לעבודה כל פעם לשמור את זה במקרר וסתם להסתבך, אני מעדיפה שעה שאני בד"כ כבר בבית), זה נורא אם אני רק בפעםהרשונה "יקדים" ב 3 שעות ואח"כ אזריק קבוע בשעה? כי הבנתי שזה חייב להיות על השניה המדוייקת כל יום.

גם הפעם מקווה לתגובתיכן.

תודה רבה רבה,
    אני.

• אמונה אמונה אמונה
  • 1. נראה לי מוזר שיהיו רק 5-6 ראשי עט (המחט למעשה). לי היה פרוטוקול עם מינון 900 של גונל f וזה הגיע עם 12 ראשים מתחלפים. למה את חושבת שזה יגיע רק עם 5-6 ראשים, מה המינון הכולל שקיבלת? כי זו מין ערכה כזאת שמגיעה ביחד של העט עם החומר והראשים המתחלפים.

2. לא נראה לי שזה נורא או עלול לשבש משהו בתהליך הטיפול אם יום אחד את תזרקי בשעה שונה, אבל אני לא סמכות רפואית, למה שלא תשאלי את הרופא שלך ואת דר' ישי בפורום פוריות הסמוך (ממש מעשבר לפינה...).
    בהצלחה בתהליך מהנסיון שלי הזריקות לא כל כך כאובות וזה באמת עניין של שניות.
    אמונה אמונה אמונה
  • יונינה יקרה
    לא ניתן לדעת מראש אם הטיפול יארך חודש, סביר להניח שפחות, הכל תלוי בתגובה של הגוף שלך.
    לא מומלץ שימוש רב פעמי במחט חד פעמית, לא בגלל החשש מזיהום, את מחטאת את הבטן באלכוהול לפני הזריקה, ומזריקה לעצמך כך שאין חשש שתדביקי את עצמך במשהו, אלא בגלל שאחרי שימוש אחר המחט הופכת להיות קהה יותר וזה עלול להיות פחות נעים להזריק עמה. ניתן לקנות רק מחטים בבית המרקחת, כך שאל תדאגי בנושא הזה.
    חשוב חשוב חשוב להזריק את ההורמונים באותה שעה בכל יום, זה רצף טיפולי שצריך לשמור עליו, כך שתוכלי ללכת לאחות שתזריק לך "על יבש", כלומר רק תראה לך איך מבלי ללחוץ על הבוכנה, ובבית בשעה שנוחה לך תזריקי לעצמך.
    יש סרטים הדרכה מעולים וברורים לכל תרופת פיריון כמעט.
    אופציה נוספת אבל עדיפה פחות היא להזריק אצל האחות בשעה 18 וכל יום לעלות ברבע שעה עד שתגיעי לשעה היעודה לך.כלומר בשש ורבע ולמחרת בשש וחצי ולמחרת ברבע לשבע וכן הלאה.
    בהצלחה מותק

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • תודה רבה רבה על תגובותכן המחכימות.
    זה קורה יקרה, תודה רבה על היחס והעידוד. מקווה שזה יקרה ממש ממש בקרוב.

שיווה, כבר הרבה זמן אני רוצה לומר לך,,, מעבר לזה שאת מקסימה ואת שומעת את זה הרבה... לי תמיד אומרים שלכל אחד יש את השליחות שלו בעולם הזה.

לדעתי אם תקבלי על עצמך להכנס לפורום הזה ולעזור לבנות התוהות / טועות כאן גם לאחר שביתך יהיה עמוס בגמדים מהממים, אזי...
    .

כי כזו את שופכת אור על כל מהמורה בדרך מנסיון מקצועי - וזה מאד חשוב.

מקווה שתקחי את דברי בפרופורציה הנכונה ולא תראי בי כעוד אחת מבית הכנסת שמחלקת סגולות

אני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה