לקראת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולכן!

להזכירכן, אני בת 28, נשואה חצי שנה ומנסה להיקלט, 5 חודשים (לקחתי 5 שנים גלולות), אומרים שזה לא הרבה זמן, אבל לא היתי רוצה לחכות שנה .בהתחלה המחזור שלי היה סדיר, ועכשיו כבר לא כל כך סדיר, אני מעוניינת לבצע בדיקות בכדי לדעת שהכל בסדר!?
    השאלה שלי מזה בדיקת זקיקים ואיך עושים אותה? ואיזה עוד בדיקות עושים כדי לבדוק שהכל תקין!?

אשמח לקבל תגובות!

תודה אלונוש.
2 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    לעיתים אחרי גלולות המאזן ההורמונלי קצת משתבש ולוקח לגוף זמן לחזור לעצמו. את יכולה לגשת לרופא הנשים שלך ולבקש בדיקת דם- פרופיל הורמונלי שנעשה בין היום ה3-5 למחזור.
    מעקב זקיקים עושים באמצעות אולטרסאונד וגינלי, את ההפניה ניתן לקבל מרופא פוריות במידה וניסית להיכנס להריון במשך שנה לפחות או שהוכחה בעיה אצלך או אצל בן זוגך.
    באולטרסאונד יעקבו אחרי הזקיקים גודלם ואחרי רירית הרחם, לרוב שיש זקיק מוביל 18-22 מ"מ ורירית מעל 7 מ"מ זה זמן מתאים לקיום יחסים לצורך הריון.
    קחי בחשבון שגם אם כל התנאים אופטימליים יש מספר ביציות עם רירית גבוהה וטובה עדיין הזיכוי להיקלט להריון הוא 15-20% לחודש.
    מה שאני רוצה לומר הוא שחמישה חודשיים מרגישים כמו המון זמן, אבל סטטיסטית את בסדר גמור.
    שיהיה בהצלחה
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • היי שיווה!
    תודה רבה לך על המידע החשוב ועל התגובה המהירה!!!

לילה טוב.

אלונוש.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה