טיפול אלטרנטיבי - מה אתן אומרות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בימים האחרונים אני חושבת על כל התהליך הזה שאנחנו עוברים. (שנה ו של נסיונות להכנס להריון וחמישה טיפולים כבר מאחורינו).
    חשבתי שבכל הדרך הזו הלכתי הרבה החוצה, דיקור, מתקשרת, מקווה, תהילים ועוד ועוד.
    חשבתי שהייתי הרבה בחיצוני בטיפולים חיצוניים, אבל מה עם הבפנים...?
    היום קבעתי טור לדיקור ואני שוקלת האם לבטל את זה ולהמשיך להתרכז בבפנים ולא בבחוץ ולא להאמין בעוד מטפל או מתקשרת שיגאל אותי...
    מה שקרה לי שכל כך רציתי להאמין שהטיפולים יעזרו וכשהם לא עזרו הרגשתי שנשארתי בלי סיכוי....

האם אתן מנסות או עושות משהו בנוסף לטיפולים הרפואיים, אני פשוט שוקלת לבטל ...
    מה אתן אומרות...?

אמונה אמונה אמונה
5 תגובות
עמוד 1
  • ספורט - והמון
    ולהימנע מפחמימות ומסוכרים (זה יותר קשה מללכת למדקר )

שיהיה בהצלחה!
  • היי,
    בניגוד למה שאת חושבת הטיפול בדיקור וצמחי מרפא בעצם מטפל גם ב"פנים " וגם ב"חוץ " הטיפול משלב הרגעת נפש אכן כך אך הוא תורם לתהליך הביוץ,ההפריה,וחיזוק הגוף לקליטת הריון הטיפול בדיקור משלב את המכלול של הרבה גוף עם נפש , שזהו בסיס יציב להצלחה כמובן שניתן בהחלט לשלב את הטיפול במקביל לטיפולים מערביים כגון הזרעות הפריות או תרופות להשריית ביוץ,
    אני רושמת לך גם מהמקום של המטופלת -----וגם מהמקום של המטפלת !!!
    במקרה אני חווה את 2 הכיוונים ואני יכולה להגיד לך שלי יש הצלחות בקליניקה עם טיפולי פריון החל מנשים שסיבת חוסר הפריון איננה מוסברת עד נשים עם שחלות פוליצסטיות אנדומטריוזיס חוסר איזון הורמונלי וכו'....
    אני לא ממליצה לך לבטל את הטיפול כי אין לך מה להפסיד .....אלא רק להרוויח אשמח לסייע לך ולהמליץ לך בהמשך
    דרך צלחה ובטוחה להריון מיוחל בזמן המתאים והנכון ...וכמובן הריון בריא!!!!
  • הי,
    אני לא הייתי קוראת לזה טיפול אלטרנטיבי אבל אני חוץ מהטיפולים עצמם, ספורט ודיאטה, הולכת ליועצת זוגית ואישית.
    לי ולבעלי יש זוגיות מדהימה (תודה לאל), אך היועצת שמתמחה בנושא טיפולי פוריות, מלווה אותנו מהמקום הזוגי.
    זה מדהים עבורנו כי שם אפשר לדבר על הכל, גם על הפחדים הכי גדולים.
    היא עושה לנו מפגשים זוגיים או פרטניים, לפי מה שהיא מחליטה.
    יש לי עם מי לדבר, שהוא לא אמא, חברה או מישהו שסובל כמוני באותו תהליך.
    זה מנקה אותי ועוזר לי לפרוק עול. יותר טוב מפסיכולוג.
    אני מאוד מאמינה בקשר שבין הגוף לנפש והיא מסייעת לי במקום הנפשי.
  • כיופית את כל כך צודקת...אני מרגישה שמאז שהתחלנו בזה -ממש לא מזמן אגב היחסים ביננו קצת התקררו יותר לחצים ומועקות-בעלי אפילו אומר את זה בקול רם והוא ממש לא בן אדם פתוח .כנראה שיש צורך לעשות כזה דבר לדבר עם מישהו ניטרלי כי נראה שאף אחד באמת לא ממש מבין ולעיתים גם ממש לא בא לנו לדבר עם אף אחד שממש מכיר אותנו אלא מישהו "חיצוני"....
  • "מה שקרה לי שכל כך רציתי להאמין שהטיפולים יעזרו וכשהם לא עזרו הרגשתי שנשארתי בלי סיכוי...."

לי היתה בעיה מלכתחילה עם טיפולי-פוריות,כי לא האמנתי בהם,לא-האמנתי ברופאים, האמנתי רק בעצמי, בפנימיות שלי,שכשאהיה רגועה,זה יצליח..על-אף שכולם החלו ללחוץ עלינו...פשוט כולם...שאנחנו אהבלים עם "הגיל-המופלג" שלנו...
    אבל הבטחתי לעצמי,שאעבוד קשה בשביל שהחיים שלי יהיו רגועים והלחצתי את בעלי,שגם יהיה מעורב ויעזור לי בבית,כדי שניכנס לרוגע כמה שיותר מהר,גם במחיר חודשים..כי שנינו היינו עובדים עד מאוחר...
    ורק אז,אהיה בשלה לטיפולים,אחרי שאגיע לרוגע-פנימי..והתאריך-היעד היה אחרי שנה,ביום-ההולדת שלי...שאז הם יצליחו...

אני הייתי מאוד לחוצה עם העבודה והלימודים (מלא ניירת לעבור עליה)+מלא סידורים בבית ומלא בלאגן כללי בחיים...מס-הכנסה,בנקים וכו'

האמנתי שיהיה טוב, מה לעשות, אני אופטימית מטיבעי,מה גם שבזכות ההפלה,דיברתי עם רופאת-ילדים במקרה,שאמרה לי שהיא שמחה שהייתה לי הפלה,כי זהו הסימן החיובי לקליטה-טיבעית...ואם היה היריון,אז יהיה עוד אחד...

אני בת 35 ובעלי בן 38...
    עברתי הפלה לצערי,שגרמה לי לחוסר-מחזור,שהביא לריבוי-זקיקים (כלומר לשחלות-פוליציסטיות),להידבקויות ולנמק ברחם, לניתוח, להחלמה-איטית,מיעוט דם-וויסתי+רירית-דקה..מספיק, לא???

אז: עבדנו קשה על פאנג-שווי של סביבתנו-הפיזית..+תזונה+ספורט+דיאטה+
    התחלתי להתפלל לבורא-עולם+מקווה..משהו שהיה חדש לי ולבעלי..שגם נפתח לעולם האמונה בה' (שבעצם הוא העולם של האמונה ביכולות-האדם הפנימיות).
    והגענו למושיע- לשליח שלנו: אייל פוליטי מצפת,שנתן לכ"א מאיתנו חליטה אחרת: לי מחממת ולבעלי ממזגת..(הוא גם מסייע לטיפולי-פוריות).
    וזהו...הצלחנו ברוך-השם במסע-שלנו,שהיה בסה"כ שנה וחצי..
    היריון+6 חוד' של חוסר-ווסת+9 חוד' של פעילות-טיבעית...
    אמא שלי תמיד אומרת: האדם שעוזר לעצמו (ומאמין בעצמו)- השם איתו!!!!

ואגב-בחודש המבורך, לחצתי על בעלי,שיעשה בדיקת-זרע (כי אמא שלו,שיגעה אותי שהבן שלה מושלם,ואני ה"דפוקה",בדיוק כמו שאת שומעת!!),10 דק' אחרי התשובה-המבורכת, שמחנו, ובעלי קיבל טל',שיש לו רק 1% תקינים (ואמורים להיות 14 מינימום תקינים)- לא נס משמיים???!!!!.הכי נס בעולם,הישועה שלנו,שהצלחנו בזכות כך שהאמנו,שרק אנחנו נוציא את עצמנו מהברוך ולא אף רופא!!!
    ואם-כן רופא,אז שבאמת נהיה רגועים ונצליח בטיפול,כשנהיה מוכנים לזה (ולא היינו מוכנים עדיין לזה בגלל כל העומס בחיים).
    אגב,הורדתי הילוך בעבודה+מסיימת לימודים וזהו בינתיים לשנים-הקרובות,רוצה רק שקט...ולא לפתוח הישגיות-מיותרת,שגבתה ממני מחיר עצום של לחץ ועומס...

ב ה צ ל ח ה לכולן כאן...כ"א שתאמין שבה שהיא עושה ומצליח..
    אני כתבתי מנסיון אישי,במה שהאמנתי,ואכן הצלחתי בע"ה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה