אני די בשוק אתן חייבות לשמוע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום הייתי בנתניה בקניון השרון. לצערי אחרי ארבע שנים אני נאלצת לחפש עבודת סטודנטים
62 תגובות
עמוד 1
  • מה אני אגיד לך מאמי...חנויות שפתוחות בשבת וצריך לעבוד בהן גם ביום הזה זאת קצת בעיה כשהעובדת היא בחורה דתיה
  • סליחה אבל זה כמו להגיד שלא לקבל אישה בהריון כי היא לא עושה שעות נוספות
  • יחד עם זאת יש דרך....
    חוץ מזה שמלא מקומות מקבלים עובדים דתיים גם שהם פתוחים בשבת. למיטב ידיעתי רוב הסניפים של הסופר פארם סגורים בשבת כך שבטוח יש סניף באזור שיישמח להעסיקך.
    בכל אופן בהחלט לא נעים שמציינים בפנייך שאת "דתיה" כאילו שזה פסול או משהו כזה....
    בהצלחה ואל תתייאשי.
    קרן
  • זה באמת מכעיס
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • זה לא מכעיס! זה אסור!
  • לדעתי זו חוצפה לא צריכה להיות אפליה רק בגלל שאת דתייה!
  • אני לא אומרת שזה מקובל עליי
  • הם פשוט מכסים על התחת שלהם - כי אסור על פי חוק לחייב עובד לעבוד בשבת.

מבאס - אבל זה המצב
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • שפל המדרגה?????
  • סליחה אבל אני ממש לא חושבת שאני עובדת טובה פחות כי אני עובדת 6 ימים בשבוע ולא שבעה! גם ככה כל העובדים לא עובדים 7 ימים אלא 5-6 משמרות שבועיות! וגם מעסיק שלא מקבל בגלל הריון אני לא יכולה להבין. היא לא עובדת טובה פחות ומסורה פחות כי היא בהריון
  • אני מסכימה לגמרי עם ליאת..

• לכי לניו פארם שם לא עובדים בשבתות רק מוצ"ש וגם לא בכל הסניפים..
    הרשת שומרת שבת למיטב ידיעתי ..אצלנו למשל הסניף סגור משישי עד ראשון בבוקר..
    ואורטל לא הגזמת עם התגובה..
  • אני לרגע לא חושבת שבחורה דתייה או בחורה בהריון או בחורה פוזלת לצורך העניין היא עובדת פחות טובה....ממש ממש לא!!!!! אבל ככה זה בארץ שלנו
  • ניו-פארם- זה יכול להיות פיתרון טוב !

• אין חוק שאוסר אפליה על רקע דת?
  • אם זה לא אומר שאני עובדת פחות טובה אין שום סיבה בעולם שהיא לא תקבל אותי רק כי אני דתיה! זו חוצפה שאין כמותה.
    יש חוק אבל כנראה בסופר פארם לא שמעו עליו.

ואני כן כועסת כי אני צריכה עבודה וכסף כדי לפרנס את הילד שלי ואני לא יכולה כי אני דתיה!
  • גם החוק אוסר אפליה בגלל ילדים ואני נתקלת בבעיות כי יש לי שלושה.
    אל תחפשי היגיון ..חפשי עבודה טובה יותר בה יעריכו אותך יותר לא
    משנה מי את מה הרקע הדתי או ילדים וכו'... בהצלחה
  • בהחלט מקומם
  • בננות..אני לא מבינה על איזו אפליה אתן מדברות?

• רגעע אבל עעד כמה שידוע לי קניון השרון לא פתוח בשבת אלא רק במוצאי שבת אז איפה הבעעייה פה????
    ומה בדיוק שפל המדרגה בלבוד בקניון אורטלי??? לדעעתי התגובה אינה ראויה

• לא אפליה ולא נעליים , את רוצה לעבוד עצלי בקשה , רק בתנאי שזה 7 ימים בשבוע , יום מנוחה הוא ביום שני . מתטים לך תעבדי לא מתאים לך אך תעבדי . לא לעבוד בשבת זאת בחירה שלך . כמו שאני בחרתי לא לעבוד אחרי 17:00 .למה כי ככה אכי נח לי.
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני לא רואה כאן אפלייה
    [[[
  • אני מצטערת מאמי אני לא חושבת שזו אפלייה.
    אלה הן דרישות העבודה. כולם רוצים לנוח בסוף השבוע ואם תתקבלי לעבודה כזאת ובאופן קבוע לא תעבדי בשבתות ואחרים כל הזמן יצטרכו לעבוד במקומך בשבת, יסתכלו עלייך בעין לא יפה ויש סיכוי שלא תסתדרי עם העובדים בגלל זה.
    ואורטלי
  • מאמי -
    האפליה היחידה שאני רואה אם תתקבלי לעבודה במקום שמקום בשבת היא לעובדים האחרים.
    רוב העובדים רוצים להיות בשבת בבית, עם המשפחות, עם ההורים, הילדים, הבעל.
    בד"כ מי שלוקח עבודה שמחייבת גם שבת זה בגלל חוסר ברירה.
    נאמר שיקבלו אותך למקום כזה - עובדת שעד כה עבדה פעם בארבע שבתות תאלץ לעבוד כל 3 שבתות. האם זו לא אפלייה על רקע דתי? ז"א האם בגלל שהיא לא דתייה היא צריכה לעבוד יותר שבתות?
    זו הסיבה העיקרית שאני נגד לפתוח עסקים בשבת.
    אנשים רוצים וצריכים להיות עם המשפחות ביום הזה.

• ואם היית ניגשת לעבודה ואומרת שאת לא יכולה לעבוד ראשון שני כי את לומדת ולא היו מקבלים אותך אז זה בסדר?

יש המון מקומות שסגורים בשבת, וללכת למקום שעובד בשבת ולצפות שהם יתגמשו אלייך זה לא הגיוני...
    אני בכלל לא חושבת שיש פה אפליה, להפך.
    []
  • שחר מאמי אני גם דתי האבל לפי דעתי זה לא אפליה אלא לכל עסק יש את הדרישות שלו
    את צודקת בהחלט שזה מרגיז... אני יכולה להציע לך לחפש עבודה בחברות כח אדם, לשכת התעסוקה או באתרים של דרושים באינטרנט
    שיהיה לך בהצלחה

• סתם שתדעי.. בכפ"ס 3 סניפים של סופר פארם - כולם סגורים בשבת. ואילו סניף אחד של ניו פארם והוא דווקא כן פתוח בשבת... אבל זה ממש לא קשור לוויכוח שכאן
  • הבעיה פה שאחד הימים שהם הכי צריכים עובדים זה שבת...

והם מחפשים מישהו שיעשה את המשמרת הזאת

אל תקחי את זה קשה
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • מסכימה עם רוב הבנות פה

• אני דווקא לא בהלם
    הדרך שהם אמרו לך את זה בהחלט לא יפה ובהחלט יש כאן פגיעה מכח חוק שיוון הזדמנויות בעבודה, אבל בינינו מה את מצפה שהם יעשו איתך במשמרות של שישי-שבת?? כמו שהבנות רשמו יש ניופארם או חנויות אחרות.

אני בדיעה שכל עבודה מכבדת את בעליה ועדיף שקל אצלי בכיס מאשר שאין לי גם אותו
  • סליחה אבל לא התקבלתי לעבודה כי אני דתיה! נקודה!
    לידע כללי- מי שבא לעבוד שם זה בד"כ לא אנשים עם משפחה וילדים אלא סטודנטים והסטודנטים שלמדו איתי לדוג' עבדו רק שבתות וימי שישי.
    איך אפשר להגיד שאין כאן הפליה?????
  • מרינה אמרה לך בפירוש שיש מקומות שאם את לא בלונדינית לא יקבלו אותך .
    רק בגלל המראה החיצוני וזה הכל . בסופו של דבר זה מקום פרטי שמראש את יועדת שעובד בשבת .
    גם שאילה לי , בלי שתפגעי, לך אישית , בטור בחורה דתיה לא מפריע לעבוד במקום שעובד בשבת ? במיוחד שמקרה שלך יש אלטרנטיבות אחרות שמתאימות לימים בהם את יכולה לעבוד .
    אפרופו , למה שלא תמסי עדיין למצוא עבודה במקצוע . שתי חברות שלי סיימו בשנה שעברה ומצאו עבודה אחת במיוחדת ואחד בבית אבות אכותי , עוסקת שם בדיוק במקצוע שלמדה ומקבל אחלה שכר .
  • את חושבת שאני לא מחפשת???? אם אני זוכרת נכון את גרה בדרום וכנראה ששם יש יותר ביקוש. אני גרה באיזור השרון ושם יש המון מקומות עבודה אבל גם ריכוז גדול של פיזיותרפיסטים. עבודה במקצוע שלי זה בדיוק מה שאני רוצה! אבל אני חייבת לגמור את החודש איכשהו וכרגע לא נראה על הפרק שום הצעת עבודה רצינית.

כשהיא לא מקבלת אותי בגלל שאני דתיה זה פוגע באוכלוסיה הדתית. כשלא רוצים לקבל מישהו כי הוא לא בלונדיני באיזה אוכלוסיה זה פוגע? באוכלוסית המכוערים? אני שואלת ברצינות. זה כמו להגיד שרוצים אנשים עם ניסיון. אבל להגיד לי את דתיה אז א"א??
  • זה באמת מעצבן
  • ממש עצוב לי לקרוא את מה שאת כותבת
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני ממש לא מחפשת דוקא סופר פארם. אני מחפשת כל מה שיש. אחותי מורה בבית ספר והיא ביררה לי אצלם גם... אני צריכה עבודה אני לא מחפשת דוקא בסופר פארם אלא כל עבודה שתתאים לי מבחינת שעות הגן של שחר.

ובית מרקחת פתוח בשבת זה לא פיקוח נפש. חדר מיון זה פיקוח נפש כשצריך בשבת... מי שצריך אקמול יערך לזה לפני שבת ומי שיצטרך באופן דחוף יסע למיון...
  • אבל מאמי, את שוכחת שללכת למיון עולה כסף וגם במיון הרבה פעמים משחררים עם מרשם לתרופה, ויש גם מוקדים שפועלים בשבת וגם הם רושמים תרופות... אבל זה לא משנה את העובדה שמוסד נכבד כמו הסופר פארם יכול לתמרן עם עובדים דתיים וחילוניים כאחד.

תנסי אולי בשבעת הכוכבים? אני חושבת שלמרות שפתוח, הם לא מעסיקים יהודים בשבת

שיהיה המון המון בהצלחה!
  • אה, בקשר לפיקוח נפש, אז נכון שאם אלו תרופות מרשם ולא אישפזו את החולה זה לא פיקוח נפש כהגדרתו, אבל זה עדיין צורך בריאותי ויש חובה להחזיק בית מרקחת תורן. כלומר, גם בערים שבהן הכל סגור בשבת, תמצאי בתי מרקחת פתוחים.
  • קודם כל אשדוד זה לא כל כך דרום בנינו , דבר שני חברים שלי אחד מפתח תקווה ואחד מנתניה . שזה ממש לא דרום . את החברה מנתניה מצא עבודה באותו מקום איפו שעשתה סטאג' . מאוד אהבו אותו . אולי הפלוס שלה שהיא גם מתמחה במסטג' ספורט וממש טובה בזה, היא גם ספורטאית מקצוענית בעצמה . איזה קבוצת ספורט מנסה לשכנע אותו לעבוד שם מדי פעם . גם מצבא היו לה הוצאות . אבל בשני המקרים , שאלתי אותם היום , כל הפניות היו דרך מקום בו הם עשו את הסטאג' בשנה אחרונה ללימודים . ככה הם אומרים כאין לי מושג לגבי המסלול .
  • בקיצור..מיטל- (של עילאי) לא משנה מה למדה כמה וכו' כמו שאמרה תמי.. כל עבודה מכבדת את בעליה (חוץ מזנות)
    לעבוד בקניון או במדרחוב בחנות זה לא שפל מדרגה ולקרוא לך כך זו צורת התבטאות מכוערת ומכפישה לדעתי. יש המוני נשים/גברים שעובדים בקניונים בבית קפה כי צריך כסף ! ויש בניהם אנשים עם תעודות . להזכירכן עולים מרוסיה עם תארים הלכו לעבוד בניקיון רחובות..בעיני רופא שמנקה רחוב זה שפל מדרגה.
    אדם שלמד שנים ועסק ברפואה שנים ארוכות לפתע לנקות רחובות זה שפל מדרגה אבל כשצריך כסף ...אין דבר כזה שפל מדרגה. אני מעדיפה לעבוד במלצרות מאשר להיות פליצה שלוקחת גמ"חים סתם כי אני עצלנית או לא בכבוד שלי לעבוד בתפקיד זה או אחר או לחתום אבטלה - לקחת כספי מדינה רק בגלל "הכבוד שלי" ...
    כשאדם צריך לחם הוא לא יהיה בררן... ולא יהיה בזבזן.

צ', מאחלת לך הצלחה , שתמצאי מקום שיעריך וישלם לך כמה שצריך ואולי כמה שיותר
  • תיקי אשדוד זה מאוד דרום
  • מיכלי - אני מסכימה איתך ב-100%!
    ברור שעדיף לעבוד בכל עבודה מאשר להיתמך ע"י המדינה או תרומות,
    אבל זה עצוב שבמדינה שלנו אנשים עם השכלה נשארים באותו המקום כי אין מקומו תעבודה שתואמים את הכישורים שלהם.
    צורת ההתבטאות אולי היתה לא במקום, אבל הבנתי בדיוק למה אורטל התכוונה,
    לפעמים על הכתב זה נשמע אחרת

מיטל

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אורטלי אני הבנתי את הנימה שכתבת בה...
  • אורטלי ממי שלי העיניין הוא הצגת הדברים...
    לצערנו המדינה קטנה ומספר האקדמאים לשמחתנו עולה משנה לשנה
    צריך להיות "קרוב לצלחת" ..הפך למורכב עיניין חיפוש העבודה..

צ' כנסי לאתר ג'ובמאסטר ועוד.
    אני אישית לא בעד לשלם לאתר אפילו 44 שקל לחודש
    כי איך שתשלמי להם פתאום יצוץ לך מקום שבכלל סתם טיילת עם שחר ועל הדרך ראית...
  • תיקנתי את עצמי, שזה לא פיקוח נפש, אלא צורך רפואי...
    בכל אופן, אני חושבת שזה תלוי בחוקי עזר עירוניים, כלומר, יש עיריות שמתירות פתיחת עסקים בשבת ויש שלא.

חברות כ"א יש המון
    תכתבי בגוגל "דרושים" או בדפי זהב חברות כ"א ויעלו המון
    ותשלחי לי מייל
  • צ' יקרה
  • אני מקווה שתמצאי עבודה בקרוב
    [[[
  • ברור שהכל לטובה
62 תגובות
עמוד 1
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה