חזרתי מאסף הרופא מעודדת יותר-בראשון מעקב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נוסף ופרופסור שבח ציין שייתכן שבראשון כבר נעשה זריקת אוביטרול ובשני את ההזרעה אמן אמן אמן...
    שאלה לגבי האוביטרול-אמרו לי שמזריקים את זה 36 שעות לפני ההזרעה אז קצת מוזר לי שהוא אמר שההזרעה בשני אחרי שהבדיקה תהיה בראשון -אני אסיים את הבדיקה נאמר ב7 וחצי בבוקר -למחרת שעת ההזרעה היא בערך ב8 וחצי אז זה רק 25 שעות-כנראה שהוא התבלבל וההזרעה תצטרך להיות בשלישי ?
7 תגובות
עמוד 1
  • צוצה יקרה,
    אני שמחה לשמוע שאת מעודדת יותר, עקבתי אחרי ההודעות שלך במהלך השבוע, וראיתי והרגשתי את התסכול שחווית.
    לגביי האוביטרל- זה 36 שעות, אבל אני גם מבינה שזה בערך, פחות או יותר כלומר במקרה הזה הזרע המהמם יחכה לביצית המהממת.
    שיהיה המון בהצלחה

אמונה אמונה אמונה
  • אז כדאי לקחת את האוביטרל איתי לאסף הרופא ואולי הרופא יזריק את זה ?
  • נראה לי שזאת אפשרות.
    אולי בגלל שאת חוששת ככה שהוא טעה או משהו, תקחי איתך ליתר בטחון את האוביטרל ותגידי לו שיש לך את הזריקה ותראי מה הוא יגיד, רק ליתר בטחון כדי שאת תרגישי הכי טוב ובטוח שאפשר.
    את יודעת להזריק לעצמך? או שאת עושה את זה עם אחות?
    בהצלחה גדולה גדולה

אמונה אמונה אמונה
  • בהצלחה

קרן

• היי מותק
    חדשות טובות שמחה עבורך,האוביטרל גורם לביוץ תוך 24-36 שעות, הרופא הסביר לך במדויק ובצורה נכונה, את אמורה להזריק את האוביטרל ביום ראשון, כך שביום שני שתגיעי להזרעה הביצית תהיה בשלה ומוכנה להפריה.
    קחי בחשבון שהזרע עמיד למשך 72 שעות והביצית רק ל-24 שעות, כך שתמיד תמיד תמיד עדיף שהזרע יחכה לביצית ולא ההיפך.
    תוכלי גם לקיים יחסים בבית (אחרי ההזרעה) כדי להגדיל את הסיכוי.
    בהצלחה מותק
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • תודה בנות מתוקות על ההסברים...בע"ה שני זה היום!כבר סידרתי לעצמי יום חופשי!
  • כדי שבסוף תגיע ה - עם ה - החמוד או החמודה שלך....

אמונה אמונה אמונה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה