סתם הרגשה ואולי גם אתן שותפות לה....היום ראיתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל כך הרבה נשים בבית החולים במחלקת הפוריות-נשים צעירות , מבוגרות יותר, דתיות,ערביות מכל המינים וכל הסוגים -אבל הדגש הוא שהן הרבה ....איזה אינפלצייה של טיפולי פוריות מה נראה לכן שפעם זה היה ככה ?למה עכשיו המצב כזה ?
5 תגובות
עמוד 1
  • יש כאלה שאומרים שזה בגלל הגלולות, פעם לא היו למרות שזה לא פעם פעם, שבגלל שימוש של שנים בגלולות, בעקבותיו יש השפעה על המאזן ההורמונלי הטבעי של הגוף ולכן יש בעיות פוריות, נראה לי שבטח זאת חלק מהסיבה.

אמונה אמונה אמונה
  • גם פעם היה אני לא חושבת שברמות האלה אבל גם לא היה

להן כמו היום מבחינת רפואה !

ה' יעזור לכול בנות ישראל הקדושות בע"ה להיפקד בזרע בר קיימא !!!

יום טוב בנות ...
  • יש סיכוי שזה מהגלולות אני גם לקחתי המון שנים-במקרה שלי הבעיה העיקרית בבעלי אבל גם לי לא חסר....\
    שנצליח כולנו מהר מהר ....
  • יקרות...

גם אני שאלתי את עצמי את זה.. כמה וכמה פעמים.
    גם בעבר היו נשים מתקשות להרות, והיו הרבה נשים כאלה (דוגמה, סבתא שלי, זיכרונה לברכה, 11 שנה לא הביאה ילדים, ואז בעלה נפטר, בנישואים השניים היא הביאה חמישה ילדים...)

פשוט פעם לא כל כך היה איך לעזור...

תודה לאל היום יש את כל האפשרויות.. ואני מברכת על זה!
  • דינה,
    איזה סיפור על סבתא שלך...באמת מדהים ועצוב ושמח.

וגם את מדהימה רואה את הטוב בכל סיפור, בכל התמודדות, הסיפור הזה, הסיפור על התאונה שלך את באמת מדהימה, בטוח יהיו לך תשעה קטנטנים.

אני לא יודעת למה אני מרגישה קצת יותר טוב, קצת יותר אופטימית, קצת יותר עם אמונה פתאום זה בא בלי שום הכנה.
    הבנתי שקודם כל אני חייבת להאמין, ואז אם אני רוצה ללכת לעשות דיקור, ללכת למתקשרות, וכו'...אבל קודם כל האמונה חייבת להגיע בפנים ואז היא מקרינה החוצה ואז פנימה ואז החוצה ובסוף יהיה לי ילד ובסוף בסוף יהיו שלושה, זה לא יכול להיות אחרת. לכל אחת מאיתנו יש את הסיפור שלה, את הדרך שלה שהיא חייבת לעבור, ורק שהבטן תתעגל, ורק שנחזיק את התינוק או התינוקת שלנו אני בטוחה שאז יהיה רגע של התבהרות, כמו שהעננים זזים ביום מעונן ואז מתחילים לראות את השמש ואז נדע למה הייתה הדרך הזאת, שהיא כל כך קשה לפעמים וכל כך מייסרת את הנפש והגוף.

אני מאחלת רק טוב לכולנו ובהצלחה לכל מי שעוברת טיפול החודש ולכל מי שעברה כבר טיפול החודש וכו' וכו'.... אני היום אצל הרופא שלי לבדיקת אולטראסאונד ראשונה החודש
    אמונה אמונה אמונה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה