נעלי צעד ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות כמו שאתן יודעות יותם הולך כבר רצוף כמעט חודש וממש יפה, אני יודעת שהגיע הזמן לקנות נעליים במיוחד עכשיו שקר כל כך על הרצפה. אז מה ההמלצות ? של איזה חברה? והכי חשוב איפה אפשר למצוא חנויות עודפים של נעלי צעד ראשון? כי המחירים בשחקים ואין צורך לקנות נעליים שעכשיו יצאו אפשר בגיל כזה עונה שעברה.
14 תגובות
עמוד 1
  • בהחלט הגיע הזמן.
    לגבי "צעד ראשון" בזמנו האורטופד ילדים שטיפל בתאיר (אנחנו במעקב מגיל 3 חוד' ועד היום ) הוא טוען שזה שטויות נעלי צעד ראשון שזה רק כדי לגנוב כסף.....
    חשוב שהנעל תתמוך היטב בחלק האחורי של הקרסול!
    נעליםם זולות יותר יש לך בגלי שם יש תמיד נעליים מהעונה הקודמת
  • הי מותק
    את מהרצליה נכון?
    תנסי באווטלט

מיטל
  • מה שדניס רשמה לך אמת לאמיתה
    צריל נעל שמחזיקה טוב את הרגל ומכיוון שעכשיו כבר חורף אז נעל סגורה תעשה עבודה טובה.
    אין צורך ל"צעד ראשון", אני אישית קניתי מבצעים בנמרוד.
    יש לך ברח' קיבוץ גלויות בת"א את חנות העודפים של נמרוד

מזל טוב ליותמי על ההליכה שישלך תמיד בדרכים ישרות
  • איזה מידה הוא??
    האמת אם אני לא טועה יש לי בבית נעלי אלפנטן מידה 20 שאריאל שם פעם אחת בלבד! הן היו קטנות עליו ולא החלפתי.
    אשמח להעביר לך איפה את גרה??
  • אני ממליצה בחום על חברת נימרוד או אלפנט. הם הכי טובים שיש עבור נעל ראשונה.
    צריך רק לחייך!
  • תודה רבה רבה
  • לי יש צעד ראשון ורוד אז זה לא יעזור לך........
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • מקפיצה לalma.
    אורטל אים מזג האוויר יהיה נחמד אתקשר אלייך
  • איך את יכולה לדעת איזה מידה יותם? בחנות הם מודדים ואומרים לך איזה מידה הוא.בכל מקרה כדאי שתקחי אותו למדוד נעליים......אור שלי התחילה מ-21.......

אם תרצי את הטלפון של תמי (alma) יש לי
  • תודה נשמה
  • מקפיצה לalma.

• כל נעל במידה שלו היא נעל .נקודה.
    צעד ראשון זה כמו קרם נגד סימני מתיחה ושות'...הכל שיווק..

נעלי בית יש בפוקס מעלפות ומעולות גם בללין יש נעלי בית מדהימות לקטנטנים...בשילב..
  • אנחנו בבית עם גרביים......לא יודעת, נראה לי יותר נוח ככה....כל הזמן עם נעליים זה מעצבן.....אפילו אני הרבה פעמים בלי......
  • אני דווקא בעד נעל איכותית להתחלה - אלפנטן או פאפאיה.
    דניאל הלכה עם האלפנטן עונה שלמה, והנעל הייתה, ועדיין נראית, חבל"ז
    (מידה 19, ונתרמת מחר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה