איזו ילדה עצמאית יש לי :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה...
    אני עדיין לא עובדת, כי אני עוד עם נטע עד שתהיה בת שנה וחצי ויגמר החורף.
    אז עד לפני שבוע הייתי מחזירה את סמדר מהגן ב 13:30 ,הרי במילא אני בבית ואין טעם להשאיר אותה עד 16:00 בגן.
    לפני שבוע היא באה לי ביציאה "אמא ,אל תבואי לקחת אותי מהר מהגן, אני רוצה לישון בגן עם כל הילדים" ,אז אמרתי לה "סבבה" והיא נשארת לישון בגן ועכשיו אני מחזירה אותה מהגן ב 16:00.
    כל בוקר אני יושבת איתה שעה שלמה בגן, מקריאה לה ולשאר הילדים סיפורים, משחקת איתה קצת והולכת.
    היום לקחתי את סמדר לגן ואיך שהגענו לגן היא אומרת לי "אמא, עכשיו תלכי לעבודה ואני אשאר עם הילדים" ,אז הלכתי משם
    בקיצור היא מנפנפת אותי בכל הזדמנות
2 תגובות
עמוד 1
  • תענוג לשמוע
  • אחחחחחח איזו ילדה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה