עלק קטטה! אני הייתי הורגת את הבן ז%^&* !!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
9 תגובות
עמוד 1

• זה קרה סמוך לבית שלי...

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • שוב בחור ישיבה....מה יש להם אלה????
  • אוי הבחורי ישיבה האלה שלא עובדים וכל היום רק לומדים על חשבוננו...
    ככה זה כשאין עבודה ואין להם חיי מין עד החתונה, הם מתים מתסכול והשכל מתחרפן להם גועל נפש
  • ליא תרגעי מיד בבקשה!

יש חולי מין מכל המינים והסוגים ואל תעשי פה הכללות טיפשיות
  • קודם כל ההתנסחות שלך ממש לא במקום ,מה זה "תרגעי מיד"? אני אביע את דעתי גם אם היא שונה מדעתך.
    דבר שני אולי לא 100% מהחרדים הם כאלו ,זו לא הייתה כוונתי. אבל את חייבת להודות
    ששומעים עליהם בחדשות קצת יותר מכל מגזר אחר
    דבר שלישי התכוונתי לחרדים שלא עובדים ורק לומדים כל היום וחיים מקצבת ביטוח לאומי ולא עושים צבא. עם הדתיים חובשי כיפה סרוגה שעובדים ועושים צבא אין לי בעיה בכלל.
    ודבר אחרון ,כן אני חושבת שזה בעייתי שגבר לא עובד ובמקום זה נותן לאישתו שמטופלת במי יודע כמה ילדים -לעבוד ולפרנס וחי על חשבון ביטוח לאומי, לא עושה צבא ומתנזר עד החתונה, זה מאוד בעייתי ויכול להביא בן אדם להתחרפנות כמו במקרה שכתוב בכתבה הזו. זו דעתי !שוב -לא כולם כאלו, לא עושה הכללות.
    ולא בא לי לפתוח דיון.
  • אם לא בא לך לפתוח דיון תשקלי 100 פעם לפני שאת עושה פרסם תשובה חדשה.
    ילד יפה של אמא
  • נכון , לא כל הדתיים. אבל יש מלא מהם .ומה הפלא? חתונות במשפחה, שידוכים ללא התאמה גנטית וזה מה שיוצא בסוף
    [url=http://imikimi00.com/link/link_through/12gMt-12Z?password=n2V6eidpdV]
    [url=http://imikimi00.com/link/link_through/12gMt-11j?password=9phVbq167G]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה