היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ביום ראשון הגוזל שלי נכנס לגן. אני שמחה מאוד כי בהחלט הגיע הזמן ויחד עם זאת כמובן מלאת חששות.
שאלה לי, ביום הראשון הגננת אמרה שהוא יהיה שעתיים ביום השני ארבע שעות ומהיום השלישי יום שלם. בהתחלה חשבתי שביום הראשון לפחות אני איתו אבל היא אמרה לי שלא
13 תגובות
עמוד 1
אני אצל שחר
ביום הראשון היתי איתו שעה בגן ביום השני הוא היה שעה וחצי וכל יום הוספתי עוד קצת עד שהגענו ל 1230 זה היה בשנה שעברה
השנה הוא כבר נשאר לישון וזה היה מהשבוע השני --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
והכי חשוב שיהיה בהצלחה
ואל תדאגי את תראי שמהר מאוד הוא השתלב יפה בגן --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
בדיוק ככה היה אצלנו. אני כבר הכנתי את עצמי ולקחתי שבוע חופש למענו, כדי שאעביר איתו את השבוע בגן, והגננות כמעט סילקו אותי כבר ביום הראשון אחרי חצי שעה
שיהיה בהצלחה ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
בהצלחה ענקית
טוב אצלי היא ממשיכה במעון משנה שעברה אז: ביום הראשון הייתי איתה חצי שעה שזה היה כולל ארוחת בוקר ומשחק הלכתי אחרי חצי שעה ולא היה כמעט בכלל בכי כל ההורים התחרפנו ממנה והיא בשלה משחקת ויושבת ליד הילדים שלא מכירה ביום השני כבר הכנסתי אותה היא ניגשה להשחלות ואני הלכתי טיפה אולי בכתה אבל נפרדתי ממנה וזהו היום כבר אבא שלי לוקח אותה כי אצלי היא כבר בוכה בכי היסטרי ואילו אצל אבא שלי צוחקת עושה יפה שלום אז כמו שכתבו לך שדרי לשחר ביטחון מלא במה שאת עושה שאת בוטחת במטפלות בצוות ובכל מה שקשור לגן והכי חשוב קליטה מהירה ובהצלחה
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
את עדן הכנסתי למעון כשהיא היתה בת 5.5 חודשים. גם נשארתי 5 דקות והלכתי. חזרתי לקחת אותה אחרי שעתיים. יום אחר כך אחרי שלוש שעות ולאט לאט הארכנו את הזמן עד שאחרי שבוע היא כבר היתה יום מלא.
ביום הראשון את חייבת להיות איתו....... המסנג'ר שלי: [email protected]
תודה בנות
אז ככה:
גם אנחנו עברנו דירה, להפתעתי לא היה בכלל משבר סביב המעבר (חוץ מזה שהיא נבהלה מהרעש של המסקינג-טייפ
באמת הכי חשוב שתשדרי לו ביטחון , אמון וכו'... ילדים חשים אותנו מיד אם את לא רגועה או לא סומכת לחלוטין בגננות הוא ירגיש את זה
לדעתי ביום הראשון כן צריך להישאר איתם קצת, הוא צריך להבין שהמקום לא עויין ושגם את אוהבת את המקום
מיטל
היי מותק ביומיים הראשוניםישבתי איתו בגן שעתיים בכל. אח"כ עזבתי אותו ממש בהדרגה. ביום הראשון שעה וחצי ואח"כ במשך שבוע 3נ שעות... ואז הוא חלה... ולאט לאט הוא נשאר עד 12 וחצי או אחת...