פינה חדשה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהשראת הפנינים של נטלי אני פותחת פינה של "פנינים"- תצטרפו!

השבוע אצל אופק הם למדו על הסתיו ויצאו לשדה ליד הגן לראות נחליאלי וחלזונות.
    במקביל לאופק למד עכשיו להגיד "וחצי" , כל המספרים אצלו זה עכשיו - וחצי.
    בקיצור הוא חוזר מהגן ומספר שראה נחליאלי- אז שאלנו אותו "מתי בא נחליאלי?" (עם כוונה שיגיד בסתיו כי הם למדו על הסתיו)
    אז הוא אומר : "ב7 וחצי!"

יאלה נשמע את הפנינים שלכם!
11 תגובות
עמוד 1
  • טוב זה סם משהו חמוד שעלה לי לראש עכשיו...

אחות של בעלי פעם אמרה ליד שחר "וועלינה" (הוא כמעט נפל מהספה אז יצא לה).

היום הוא שתה מיץ תפוזים ונשפכה לו כל הכוס על הרצפה אז הוא מסתכל על הכוס ועל הרצפה ואח"כ עלי ואומר "וועדינה" (וועלינה)

• אופירי עוד קטנה בשביל הפנינים אבל אופק ושחר קרעו אותי עכשיו
  • בשישי שעבר אחרי הצהרים היתי אצל אמא שלי
    והיתי צריכה לקפוץ להביא את בעלי ושיצאתי

שחר שואל את אמא שלי : איפה אמא?
    אז היא אומרת לו : היא בשרותים
    הוא עונה לה :
    לא היא יצאה מהדלת תשאלי את סבא
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • או או שנהב אלופה ב"פנינים" לפעמיים גם חוצפניות ה"פנינים" שלה

מתכונים זה אני ...
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
    פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL

**
    **
    **
  • יש לי גם למרות שדנדוש עדין פיצי

יום חמישי שעבר בבורים שלי טילו עם דנדוש ובחוץ ליד הקניון היתה כלה אז אמא שלי אומרת לה דנדוש הנה כלה אחרי שניה דנדוש מתחילה לצעוק לה כיה כיה =כלה כלה זורקת לה נשיקה ועושה שלום

כל יום אני נכנסת איתה לקניון לפני שהולכים למשחקיה אני עוברת ליד כלי זמר כמובן אי אפשר לעבור שם בלי להיכנס ואבוי אם לא ניכנס דנדוש רואה פסנתרים מצביעה על אחד מהם וזה אותו אחד תמיד ואמרת וואווו וואוווו וואווו
  • גם לאור שלי יש את ה"וואווווווו"
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אצל נגה רוב הפנינים הם במקומות שעדיף לא יהיו שם
  • הרגתם אותי סופית !חחחח
    איזה יופי של פינה
    גאיה עוד קטנה מדי..כרגע אוצר המילים שלה מתבטא באמא אבא פיפי עוגיה סבא סבתא עדי (דודה שלה) .....אז מה שמצחיק בסיפור הוא שיש לחמים שלי שכנה שקוראים לה אילנה...אז כל פעם שגאיה באה אליהם חמי יושב איתה מול החלון של השכנה והם צועקים לה אילנה אז גאיה עושה לי חור בראש באמצע הלילה היא קופצת במיטה וצועקת אילנההההההההההההה (ותודה לחמי על ההשכמות האלה) ובכלל כל חלון שהיא רואה היא נצמדת אליו וצועקת אילנההה לא משנה שזה החלון בגן בכלל
  • לפני שבוע כשהיינו בדרך לגן
    היא אומרת לי " אני הולכת לגן , אימא הולכת לבית ספר ...... ואני אשאל איפה אימא?"
  • לבני יש המון יציאות באין כניסה : הכי מצחק היה שחזרנו מטיול , היה איזה 18 יום מחוץ לגן , היה צריך זמן להתרגל וכל הזמן ביקש לטוס שוב במטוס :
    בעלי הסביר לו ששצריך לעבוד , להרוויח כסף ואז בעוד חצי שנה אם הכל יהיה בסדר אנחנו שןוב נצא לחופה , למחרת בבוקר מתנהל שיחה :
    - אבא להן אותה אולך ?
    - בני , אני אולך חעובודה
    -יופי אבא , לך מהר לעבודה , כדי לרוויח יותר כסף לטיול ומטוס .
    - בני , רק טולים בראש שלך, כסף צריכים לארבה דברים , גם לאכול צריך , לא ?
    - אבא , אוכול יש במקרר ואמא מבשלת טעים מספיק , אני לא אלך למקדונלדס וככה יהיה לי כסף לטוס במטוס .

http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה