למי שפספסה..ועדיין רוצה להגיע לתפילה למען ניב! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ברכת האמנים תתקיים בע"ה בלי נדר ביום ראשון הקרוב בשעה 20:00 בבית הכנסת היכל אלעזר ברחוב יהודה הלוי 36 (בגדול זה מספר הבית שנמצא ממול הבית כנסת ,ככה שברגע שהגעתם למספר 36 בית הכנסת אמור להיות מולכן) זאת תפילה חשובה בעלת כוח אדיר וכל הערב הוא לרפואת ניב בן ענת מי שיכולה להגיע שתגיע בבקשה כל הבנות שרצו לתרום 50 ש"ח לכבוד הסעודה צריך להעביר לי את הכסף עד מחר במוצ"ש מכיוון שאני הולכת לקנות את כל מה שצריך לברכות. ה' ישמור אותך נסיך של אמא! "נושאת עיניי אליך למרומים..שלח נא ברכתך הו אלוקים.. ברכני ותן לי כוח, לדעת להבליג וגם לסלוח עשה שלעולם לא אפול, לא אמעד ושיותר לא אשאר לבד..."
8 תגובות
עמוד 1
מאמי אני נוסעת עוד מעט לחולון, אפשר לפגוש אותך להעביר לך כסף? לתפילה לצערי לא אוכל להגיע, להבדיל- אחותי מתארסת ביום א' באולם... "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
אורטלי אני אקפוץ מחר בע"ה במוצ"ש לפני שאני יוצאת לקניות
ה' ישמור אותך נסיך של אמא! "נושאת עיניי אליך למרומים..שלח נא ברכתך הו אלוקים.. ברכני ותן לי כוח, לדעת להבליג וגם לסלוח עשה שלעולם לא אפול, לא אמעד ושיותר לא אשאר לבד..."
רק עכשיו אני רואה את ההודעה...ואני בבית עם אפיקי והוא חולה, ככה שלא נראה לי שאני אוכל לצאת בקרוב. עד מתי אני יכולה להעביר לך כסף? ולא ציינת באיזו עיר נמצא בית הכנסת.
ניצנץ מאמי שלי סורי הבית כנסת ביהוד..ואם אני לא טועה את מאור יהודה לא? אם כן אני קופצת לשם מחר לקחת כסף..אז אני יכולה לעבור אצלך
ה' ישמור אותך נסיך של אמא! "נושאת עיניי אליך למרומים..שלח נא ברכתך הו אלוקים.. ברכני ותן לי כוח, לדעת להבליג וגם לסלוח עשה שלעולם לא אפול, לא אמעד ושיותר לא אשאר לבד..."
חופיתוש אני מאוד רוצה להביא כסף אבל אין לי איך להעביר לך ... אני גרה ברחובות ולא יצא לי להיות בסביבה שלך יש מצב שאפשר לתת ביום ראשון שאני יבוא (בע"ה)
כל הכבוד לך
גם אני רוצה להעביר לך כסף לצערי לא אוכל להגיע מפאת השעה המוקדמת וחוסר מציאת סידור לילדים אם שרון שמש תיסע אעביר איתה כסף
אני מאור יהודה, את יכולה לקפוץ אלי בערב לקחת את הכסף?
כל הסיכויים שאגיע מחר לתפילה...בתקווה שאפיקי ירגיש טוב יותר.