מאז יום שני האחרון :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי שהמאנ***$ ניסה לחטוף לי אותה מן הידיים וגם שהסניטר הדפוק דרש ממני להעביר לו את דנדוש לידיים (למרות שע"פ בית משפט אסור לו לגעת בה ללא פניה דרך השופטת ואישור) דנדוש פשוט מסרבת לרדת ממני מן הידיים מהרגע בו אני לוקחת אותה מן המעון תלויה עלי ולא מרפה. ברגע שהסניטר הדפוק ממני לתת לו אותה קצת הוא פשוט סירב להחזיר אותה אלי ברגע שבכתה ואמרה כל הזמן אמא אמא אמא ומושיטה אלי ידיים המאנ**** אמר לה אין אמא את לא הולכת לאמא עכשיו
8 תגובות
עמוד 1
  • סליחה אם אני לא מעודכנת, אבל מה קרה ביום שני? לא אמרת שאת דוחה את הניתוח? נשמע לא נעים מה שעבר עליכן
    שחר נולדה ב-6.2.2007
    אורי נולד ב-31.5.2009
  • אני הלכתי למרות שיום ראשון רופאת הילדים שלה אמרה לי כן לדחות כי דנדוש כל הסוף שבוע היתה חולה והתברר שיש לה עדין וירוס שיש לה אותו המון זמן וכל הזמן מנוזלת ומשתעלת הרבה אבל ביום א' כבר לא היה חום והתקשרו בהפתעה להקדים אותנו אז הסכמתי ואמרתי נראה מה יגידו הרופאים שם הריאות שלה נקיות ודרכי הנשימה היו פתוחים
    בשביל הניתוח היו צריכים את החתימה שלו גם בגלל שאנחנו גרושים ואין לי אפוטרופוס מלא על דנדוש אלא רק מישמורת לגבי החתימה שלו יצא חוק חדש אצל הורים גרושים בעיקר שחייבים את החתימה של שני ההורים וטובת הילד אינה קיימת בעיני הרופאים
    רציתי לנתח את דנדוש מהר כדי לשפר את איכות חייה כי גם הנזלת (ממנה סובלת מגיל חודשיים לערך) קשורה בסופו של דבר לחסימה ואז הכל יורד לה לריאות וסובלת ככה מדלקות בריאה כל הזמן וברוניטיס

אז בסוף הכל יצא לטובה ואיך אומרים אני אוריד את התפרים מהרגל בתאריך 13 לדצמבר אולי לפני ואז בתאריך 13 דנדוש מתאשפזת ולמחרת הניתוח והפעם לא נצטרך חתימה של העבריין המשוגע כי בית משפט יאשר

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• וואוו, לא ידעתי שזה המצב, הגרוש שך מתנגד לניתוח? או שהוא סתם רוצה למרר לך את החיים
    שחר נולדה ב-6.2.2007
    אורי נולד ב-31.5.2009

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • רעות אני אמורה לעבור ניתוח מקומי בכף הרגל בסוף החודש דבר שישבית אותי כעשרה ימים ואז תיכף אחר כך דנדוש אמורה לעבור את הניתוח בדרכי הדמעות טוב לא בדיוק ניתוח זה שטיפה בדרי הדמעות ונעשה בהרדמה מלאה אחרי 3 עד 4 שעות משחררים הביתה אך מאשפזים יום לפני
    אורטלי תודה מתוקה
    ביינתיים אני מחבקת את דנדוש המון מנשקת אותה המון נותנת לה להרגיש שוב בטוחה ומוגנת
    ורעות הגרוש שלי הוא מסוג מהסוג החרא (סליחה על מילים בוטות) יענו איפה שלא יהיה תמיד יהיה גם כיבשה שחורה הוא רוצה להתנקם בי ע"י פגיעה בקטנה שגם ככה טוען שלא מוכן להכיר בה וטוען שהיא לא ממנו ע"מ להתחמק מתשלומים אגב הוא מתנהגככה גם כלפי הגרושה הראשונה שלו שממנה יש לו בן וגם בבן הזה אינו מוכן יותר להכיר וטוען שלא ממנו ושהוא לא מכיר בו יענו סיפור מסובך
  • מצב ממש ממש לא נעים (בעדינות אני אומרת)
    שחר נולדה ב-6.2.2007
    אורי נולד ב-31.5.2009
  • תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה