כמה שאלות, ברשותך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. ד"ר ישי מזה מספר ימים , לפחות מאתמול אני חשה כאבי גב מתמשכים ומציקים, מאוד כואב במיוחד כשאני עוברת ממצב ישיבה לעמידה ולהפך, הכאב מתמקד בגב תחתון, לרוב בצד ימין אך אני חשה את הכאב בכל גב תחתון, האם זה נורמלי? אני בשבוע 21 היום, האם מחשיד? לפנות לרופא או שזה נורמטיבי במצבי ובשבוע בו אני נמצאת?

2. חודש שישי מתחיל משבוע 22 ויום או משבוע 23 ויום?

3. הייתי באולטראסאונד מעקב לפני 3 ימים, הכל בסדר אבל שאלה לי, תמיד העובר לפי אולטראסאונד התאים לוסת אחרונה היה מקסימום בהפרש של יום יומיים ובבדיקה האחרונה נצפה הבדל של שבוע בדיוק פתאום, על מה זה יכול להעיד? הרופא לא אמר כלום... וכאשר הגעתי הביתה פתאום עלתה בי השאלה הזו? פשוט עד כה היה הפרש מקסימום מיומיים ופתאום שבוע?

תודה רבה מראש וערב נפלא
    [url=http://pregnancy.org.ua/]
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    כאבי גב שכיחים בהריון אבל אינם מצב נורמלי . אני חושב שכדאי שתתיעצי עם אורטופד.
    משבוע 23
    ראשית ,ככל שגיל ההריון עולה , באים לידי ביטוי תכונות תורשתיות שבגללן יש שונות בין העוברים. אבל מעבר לזה . טווח הטעות של הבדיקה הוא שבועיים . כך שפער של שבוע אינו משמעותי

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה